Ga naar inhoud


cookie monster

Lid
  • Items

    10591
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    39

Alles dat geplaatst werd door cookie monster

  1. 🀫😁πŸ₯₯πŸ₯›
  2. Donders nog aan toe , hier net een donderslag !!
  3. Slaap wel πŸ˜πŸŒœπŸ›οΈ
  4. 85-jarige vrouw uit Idaho geprezen als 'held' bij dodelijke schietpartij op verdachte van woninginbraak https://abcnews-go-com.translate.goog/US/85-year-idaho-woman-hailed-hero-fatal-shooting/story?id=109129775&_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=nl&_x_tr_hl=en Ik keur het zelfs volkomen goed wat die vrouw terecht heeft gedaan !!!!
  5. Zijn ouders hadden erger kunnen voorkomen of zelfs tegenhouden , en .... https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2024/04/09/vs-michigan-schietpartij-school-ouders-veroordeeld Crumbley werd ondanks zijn jonge leeftijd dan toch als een meerderjarige berecht , wat niet meer dan normaal is voor zulke daden gepleegd door minderjarigen !! Het leven van onschuldigen verwoest , die kerel komt zelf NOOIT meer vrij (terecht !!) !! De doodstraf voor zulke daden , ook al was die minderjarig tijdens de feiten , daar zou ik ook mee akkoord kunnen gaan in gevallen als dit !!!!
  6. Sommige .... πŸ˜πŸ˜†
  7. Miljaaaar , afkickverschijnselen , dus ge kunt het niet laten 😁 Op voorschrift , verplicht terug SAT4ALL te volgen πŸ˜΅πŸ˜‰ Welkom terug Drs IJzerbout πŸ™‚
  8. Mocht ik die vinden , .... dat wordt wel effe een heftig speurtochtje !!
  9. Zal voor mij natuurlijk worst wezen , maar voor andere .... horror !!
  10. Tja , ge kunt het tenminste dus zo kijken , wat wil een mens nog meer 😁 Ik doe dat ook zo met films , een jaartje of meer later op een "gewone" zender ☺️
  11. Destijds met een 53cm schotel getest , ook prijs πŸ™‚ Maar ivm SBS9 , die kan ik niet ontvangen , geen abo wegens geen interesse !!!!
  12. Ik hoor nu Radio 208 uit Kopenhagen , 1440 kHz AM !!
  13. Niet iedereen kan helaas 52Β° oost ontvangen !!
  14. Oplossing 1 , wel zwaar !! Oplossing 2 , uitrichten is niet simpel , maar wel goedkoper , mits je genoeg signaal hebt , of als je binnen de beam zit !! Het heeft wel een klein windprobleempje bij storm !!
  15. De vorm op zich maakt niks uit , de diameter wel !! 45cm is ok , 60cm is perfekt !! Ik heb zelfs al met een 28cm schoteltje getest , een dikke 30 transponders !! Echter , weerreserve heb je dan niet , en ach , het was slechts een test !! https://www.sat4all.com/forums/topic/369871-wat-kan-je-ontvangen-met-een-kleine-schotel/page/3
  16. Holy smoke on the water , daar had ik natuurlijk niet aan gedacht !! 😳 Daarstraks in de winkel , die verkoper zei me net hetzelfde !! De originele benamingen van de foto's blijven dan ook staan !! Direkt eens een kabeltje verbinden met mijn comfoeter !! Ik ga wel eerst met een goeie plastieke hamer op mijn voorgevel kloppen !! 😁 Ik heb daarstraks wel een 256GB MicroSD kaart gekocht ivm foto's , en dan kan het geheugen van de galaxy voor software gebruikt worden !! Holy smoke on the water , daar had ik natuurlijk niet aan gedacht !! 😳 Daarstraks in de winkel , die verkoper zei me net hetzelfde !! De originele benamingen van de foto's blijven dan ook staan !! Direkt eens een kabeltje verbinden met mijn comfoeter !! Ik ga wel eerst met een goeie plastieke hamer op mijn voorgevel kloppen !! 😁 Ik heb daarstraks wel een 256GB MicroSD kaart gekocht ivm foto's , en dan kan het geheugen van de galaxy voor software gebruikt worden !!
  17. Ik heb 2 resizer & cropapps getest , maar de originele data wordt niet mee overgezet !! Ik vrees dat ik dan alles maar via OneDrive ga overzetten , en daarna via de computer alles verklein (%temp%) !!
  18. Beetje prijzig , maar het lijkt wel de moeite !! Da' klopt wel , maar HD of SD kwaliteit maakt voor niet zo veel uit !! Hoe minder pixels , des te meer je kan opslagen , en da' is hetgeen dat ik wil !! 1280x720 is prima voor mij , dan kan ik ze gewoon laten staan πŸ™‚ Echter , die instelling vind ik nergens terug bij deze Galaxy A13 !!
  19. Mocht er software bestaan welke ik kan plaatsen & instellen op de galaxy , zodat de foto's meteen bv 1280x720 , dat zou pas handig zijn & veel ruimte besparen !! Da's hetgene dat wat ik dus werkelijk zoek !! Nu is het 2560x1152 , slurpt gigantisch veel MB aan ruimte !!!!
  20. Momenteel zowat 92GB aan originele grootte foto's & slechts een paar korte filmpjes ....
Γ—
Γ—
  • Nieuwe aanmaken...