Ga naar inhoud


Lexy

Lid
  • Items

    337
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Lexy

  1. Hallo iedereen,

    Na lange tijd ben ik hier weer terug.

    Ik heb hier al aan het zoeken geweest maar vind geen passend antwoord.

     

    Tot vanochtend werke alles normaal. Ik had eentriax schotel van 80 cm met 2 apparte lnb's

    Mijn ontvanger is een Sab ultimade hd.

     

    Vanochten heb ik mijn schotel moeten verplaatsen. Ik heb nu een schotel van 110 cm ook een triax met een duoblock astra 1 en 3.

     

    Alles uitgerichten en nu heb ik geen beeld meer op de hd kanalen en geen signaal op astra 3.

     

    Echter op astra 3 vind hij wel enkele posten.

     

    De lnb staat gemonteerd op de linkse hoorn, 23°

     

    Doe ik iets foutof heb ik iets over het hoofd gezien?

     

    Alvast bedankt voor jullie reaktie

     

    Lexy

  2. vanaf dat tv-vlaanderen is overgestapt naar astra3 kan ik op mijn SAB pvr en CI geen 13 Street meer ontvangen. Op mijn HD ontvangers wel. Ik heb nogthans genoeg signaal en toch zegt mijn decoder " geen signaal". 13 street is toch niet mpeg 4 dacht ik of ben ik fout??

     

    Alvast bedankt

     

    Lexy

  3. voor een vriend op de camping stel ik deze vraag. hij heeft een SAB Ultimate HD ontvanger en sederd kort zijn de frequenties veranderd van telesat, de waalse tegenhanger van TV- Vlaanderen. Een Fast scan of manueel inlezen van de zenders lukt ons niet. Kan iemand mij vertellen hoe we terug de kanalen kunnen inlezen aub. Het betreft het pakket waarin France 1,2,3 enz in zit alsook AB3 AB4 enz

     

    Alvast bedankt voor het antwoord

     

     

    Groetjes,

     

    Lexy

     

  4. Zou iemand aub mijn Satlook Mark IV eens kunnen nakijken aub of zeggen wat ik er kan aan verhelpen. Bij het opzetten in spectrum-mode schakelt hij regelmatig over naar een pieptoon en gaan de leds flikkeren als bij het opladen (CH) licht dan ook op. De disecq-switch (5) werkt ook niet; Bedankt alvast voor de hulp

     

    Groetjes,

    Lexy

     

     

  5. sorry dr ijzerbout, ondertussen is het probleem door mij opgelost. Ik ben al jaaaaaaren uit het electronica circuit en was er echt niet helemaal met mijn hoofd bij. Ik vind het wel spijtig van uw commentaar. U boorde iemand die een vraag stelde gewoon de grond in. "Nul komma nul !!!", dat u iemand doorverwijst naar een kenner daar kan ik mee leven maar op deze manier??? Ik twijfel er niet aan dat u goed op de hoogte bent van diverse zaken maar vind wel dat er toch een beetje respect mag zijn bij het geven van antwoorden.Sorry ik wou dit even kwijt. Van opleiding ben ik speelautomaten technieker.De fout zat hem in een powerswitch waar een kortsluiting in zat. Heb het verholpen en alles werkt. Alvast bedankt voor de info vrienden.

     

    Mod hier mag een slotje op

  6. Ik kreeg onlangs een complete muziekinstallatie van een overleden vriend. 4 grote boxen en een versterker, (Eltron AM711). In die laatste zit een probleempje. Toen ik hem aansloot bleek dat de stroomzekering van 3 amp. doorgesmolten was. Na deze vervangen te hebben heb ik de elco's 3550 mF 64v losgelegt en het toestel werkte met, natuurlijk, een geweldige brom. Eén voor één de elco's terug aangesloten en na een tijdje, niet onmiddellijk, valt de verliesstroomzekering van het huis uit.Kan dit een oorzaak in de elco's hebben of moet ik elders zoeken???

     

    Alvast bedankt voor de info

     

    heeft er soms iemand een schema van dit toestel?

     

    Groetjes, Lexy

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...