Ga naar inhoud


Henk Puister

Lid
  • Items

    671
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Henk Puister

  1. Ik heb in eerste instantie alleen op het brute-force kraken gereageerd. Over het overal gebruiken van hetzelfde account en wachtwoord, daar is inderdaad niet veel tegen te doen, behalve wat je nu al doet. Ik gebruik zelfs over een andere account en wachtwoord (of zoveel mogelijk). Dus als op 1 site mijn account gekraakt is, heb je er verder niets aan bij andere sites.

    En "Probeer maar eens 5x achter elkaar in te loggen met een VERKEERD wachtwoord" dat zou naar mijn mening minimaal 5x 3 seconden per poging moeten duren. Ook 1 poging, zoals je normaal als gebruiker doet, zou minimaal 3 seconden moeten duren. Nu is het een halve seconden. Dit alles uiteraard met brute-force kraken in het achterhoofd.

    NB. en inderdaard locken = blokkeren zoals Mojo ook zegt.

  2. 6 minutes ago, Michel said:

    Waar me nu nog heel af en toe last van hebben zijn hele oude accounts met een idioot simpel wachtwoord en mensen die zijn gepowned en overal hetzelfde wachtwoord gebruiken. Met dat buitgemaakte wachtwoord wordt hier met één direct succesvolle poging ingelogd en direct spam geplaatst.

     

    Daar is niets tegen te doen, behalve 2FA

     

    Of accounts gewoon locken.

    Trouwens, inloggen duurt nog geen halve seconde.

  3. Hier staat ToptHDRW, en dit is misschien zelfs nog een betere oplossing. Dan haal je de harde schijf uit de topfield, plaatst deze in een externe behuizing en sluit het aan op je PC. Daarna kun je heel snel, veel sneller dan via de USB van de Topfield, de bestanden overhalen naar je PC.
  4. Dit is misschien zelfs nog een betere oplossing. Dan haal je de harde schijf uit de topfield, plaatst deze in een externe behuizing en sluit het aan op je PC. Daarna kun je heel snel, veel sneller dan via de USB van de Topfield, de bestanden overhalen naar je PC.
  5. Nee, ik denk van niet. Met het lil-bestand daarmee wordt het probleem opgelost om logos te koppelen aan zenders m.b.v. een door SmartEPG gegenereerde code. Zodat als de zender van transponder of naam of iets anders wijzigt die geen probleem oplevert om de logo te koppelt. De bedoeling hiervan is ook dat het logo-bestand ook ongewijzigd blijft, maar dat je koppelt m,b,v, het lil-bestand.

     

    Ook zou dan een combinatie met Channelinfo.csv gemaakt moeten worden omdat daarin de koppeling tussen zendernummer en -naam staat.

     

    Mooier zou zijn als er een tap is waarmee de gegevens gekoppeld kunnen worden. Dus de zendernamen uit de tgd-bestand koppelen aan de zenders in je lijst. En dan misschien de code gebruiken dit ook door SmartEPG wordt gebruikt.

     

    Het mooiste zou zijn als SmartEPG de oplossing met de logos ook overneemt in de import van tgd's. Ze ondersteunen nu zendernummer en LCN (nog niet helemaal goed). Dan hoef ik lokaal alleen maar een vertaling bij te houden en bevat de tod dan de unieke codes.

     

    Maar dit wordt ook een project die wel een tijdje gaat duren. Ik moet eerst wat meer kennis krijgen van C++, dan een inrichting voor elkaar maken zodat gecompileerd kan worden. En de instructies voor compileren is op Windows gericht. En ik gebruik OSX. Dus heel wat hindernissen voordat dit werkt.

     

    De eerste versie zal dus een unix-script zijn. Dat lijkt me n.l. het snelst werkend.

  6. Het grootste probleem hierin is dat de zendernaam in de gids anders is dan de zendernaam op de satelliet. B.v. "Nederland 1" in de gids en "NED1 HD' op de satelliet. Daar moet dus een match tussen gemaakt worden. En ja, die is voor iedereen gelijk. Dus je suggestie is wel een goede.

     

    Ik ben er trouwens momenteel niet erg mee bezig. Het gaat bij mij meestal in vlagen. Het wachten is nu op zo'n vlaag :).

  7. Ah, ik dacht je je bedoelde dat je nooit een programma van die zenders kon decoderen. Ik kijk nooit naar 1 van die zenders en neem alleen heel af en toe wat op van rtl4 en dan lukt het decoderen idd niet altijd.

     

    Decoderen van RTL4 lukt nu nooit. Het heeft wel eens gewerkt.

     

     

    Heb je trouwens nog iets aan die SmartEpg.tgd gehad? Ik ben benieuwd of het ook zo eenvoudig is om alle gegevens zo aan te bieden als je voor de tf5x00 PVR deed.

     

    Ja, ik heb trouwens ook tgdbuilder nog aan de praat gekregen. Het werkt, zoals je al zei, gewoon op een mac.

     

    Maar het is niet zo eenvoudig als voor de tf5-serie, want er staat een combinatie van zendernummer en -naam in. Je kunt dus alleen een persoonlijke tgd-file maken. Of iemand anders moet precies dezelfde combinaties hebben.

     

    Nu zit ik te denken aan een tapje, of unix-script, op de srp, die dan de zendernummer vervangt door je persoonlijke voorkeur. Maar aangezien ik daar nog helemaal geen ervaring mee heb, gaat dit wel wat langer duren. Ik ga eerst eens BBC1-4 en ITV1-4 proberen of ik die erin kan krijgen.

     

    Vraagje voor jou: jij maakt toch de logos voor de nederlandse zenders? Zou je ook eens een set met de regionale nederlandse zenders willen maken? Misschien in een aparte topic.

     

    UPDATE: ik zie dat jij het niet bent die de logos maakt, maar unimatrix.

  8. dat er op sommige zender geen geluid bij opnames is weet ik. Dit kan ik meestal omzeilen door de SD variant van de zender op te nemen.

     

     

    Ik download het dan, en bekijk het via Apple TV.

     

    Punt 2. zegt mij echter niets, welke zenders zijn dat waar je niets kan decoderen?

     

    Met RTL4 en SBS6, en meestal als er ook een andere opname loopt. Ik heb meerdere fw's geprobeerd, en fabrieksinstellingen teruggezet, maar dit komt meer voor. Het vreemde is dat ik ook eens getest heb met 4 opnames tegelijkertijd en toen geen problemen had.

     

     

    Ik neem overigens aan dat je bij de Aston ci bedoelt dat je een 1.07 hebt, de Cicas-versie is wel 1.03.

     

    Ja, alleen staat dat 1.07 nergens.

  9. Er zit in elk geval nog 2 problemen in.

    1. geen geluid in een opname of timeshift

    2. op bepaalde zenders is een opname niet te decoderen, de opname is niet te bekijken.

     

    Firmware is via USB te installeren. Te vinden op bij Topfield Europe, 't is wel in het Duits. Daar is ook meer informatie over de SRP2401CI+ en SRP2410 te vinden.

     

    Heel veel werkt hetzelfde als op een TF4000PVR, zie ook http://www.sat4all.c...rp-2410-review/

     

    Ik weet niet welke versie je Aston module is, maar ik heb zelf een 1.03 versie in gebruik.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...