Ga naar inhoud

Ivo_

Leden
 • Aantal items

  117
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Ivo_

 • Titel
  Lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. On-topic. Discovery Inc. heeft gewoon veel te veel betaald voor de rechten van de Olympische Spelen. Die kosten moeten terugverdiend worden, met hogere doorgiftekosten tot gevolg. Waarschijnlijk streeft Discovery Inc. eenzelfde contract na als FOX International Channels Benelux. Het wordt steeds duidelijker dat niemand echt blij wordt van die contractvorm, behalve FOX zelf. Ik vind het dan ook volkomen te begrijpen dat de M7 Group hier deze keer niet in mee is gegaan. De Discovery-zenders zijn al jaren niet meer wat het geweest is. En tijdens deze Coronacrisis brengt Eurosport nauw
 2. Zo werkt het nu eenmaal bij veel bedrijven. Veel processen gaan daar volledig automatisch. Uiteindelijk komt alles netjes op zijn pootjes terecht bij de definitieve afrekening. Zoveel berichten en ergernis over twee euro. Zonde van de tijd en moeite toch.
 3. Ach, dit is gewoon zoals het vaak gaat bij opzeggingen van Online of Canal Digitaal. Er wordt dan vaak nog een extra dag in rekening gebracht om administratieve redenen. Bijvoorbeeld vanwege het weekend of een feestdag. Bij de definitieve eindafrekening die binnen een of twee maanden volgt, krijg je dat gewoon weer teruggestort. Ik heb het zelf ook ervaren. Helemaal niks aan de hand dus. Storneren kan, maar is eigenlijk nergens voor nodig. Het brengt de administratie alleen maar verder in de war. Zonder te storneren, krijg je het uiteindelijk ook gewoon netjes terug.
 4. Geworsteld en bovengekomen dus...
 5. Eurosport 1 Duitsland is door Canal Digitaal in de nieuwe zenderlijst juist op kanaal 28 gezet. Prima oplossing dus! Is het bij Eurosport 1 Duitsland eigenlijk nog mogelijk om een Engels geluidsspoor aan te zetten? Vroeger kon dat wel. Canal Digitaal zou er ook nog voor kunnen kiezen de Quest-zenders van de Astra 2E een wat betere positie in de zenderlijst te geven. Dit zijn immers FTA-kanalen van Discovery, waarvan een in HD. Al kunnen natuurlijk niet alle klanten die satelliet ontvangen.
 6. Dat tarief gaat helaas ook omhoog per 1 juli: https://www.ziggo.nl/tarieven/prijswijziging.
 7. @ilseonline Via de chat gaat het heel snel: https://www.canaldigitaal.nl/klantenservice/contact/chatten/#. Zorg er wel voor dat je eerst bent ingelogd op https://www.canaldigitaal.nl/mijn-canaldigitaal/.
 8. Wat voor tv heb je? Als je tv voor het smart-gedeelte toevallig gebruik maakt van Android TV zou je het losse .apk-bestand kunnen installeren.
 9. In de nieuwsbrief nu ook de officiële aankondiging:
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.