Jump to content

Ivo_

Members
 • Content Count

  110
 • Joined

 • Last visited

About Ivo_

 • Rank
  Lid

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wat voor tv heb je? Als je tv voor het smart-gedeelte toevallig gebruik maakt van Android TV zou je het losse .apk-bestand kunnen installeren.
 2. In de nieuwsbrief nu ook de officiële aankondiging:
 3. Je kunt ze bereiken per e-mail: webcare.canaldigitaal@office.canaldigitaal.nl En van maandag tot en met zaterdag ook per chat: https://www.canaldigitaal.nl/klantenservice/contact/chatten/#
 4. Daar heb je gelijk in, al zijn er voor de Android TV versie maar weinig updates. Verder kun je dat probleem weer ondervangen door gebruik te maken van de Aurora Store, zodat je alsnog automatisch updates ontvangt. De Aurora Store is gelukkig volledig open source en goedgekeurd door het FDroid-project. F-Droid wordt door sommigen zelfs gezien als veiliger dan de Google Play Store. Maar het zou natuurlijk het mooiste zijn als Canal Digitaal de app alsnog snel voor alle apparaten in de Google Play Store voor Android TV zet.
 5. Snap ik inderdaad. Gelukkig heeft deze .apk zich wel bewezen getuige de verschillende gebruikers op Tweakers. En is het niets dan is de app ook zo weer verwijderd. De app is wat mij betreft in ieder geval een verademing vergeleken bij het casten met Chromecast.
 6. Ik vrees eigenlijk, ondanks de eerdere geruchten hierover, dat Canal Digitaal de app helemaal niet gaat uitbrengen voor de losse Android TV boxjes. In dat geval kies ik toch eieren voor mijn geld door het losse .apk-bestand zelf te installeren. Maar die keuze mag eenieder uiteraard voor zichzelf bepalen.
 7. Er is op Tweakers nu ook een .apk-bestand van de Android TV app online verschenen. Zo te lezen werkt dit prima op bijvoorbeeld een Mi Box of een Nvidia Shield. Nu is de app dus ook te installeren zonder de Aurora app store. Zie hier https://gathering.tweakers.net/forum/list_message/61235282#61235282 En hier https://wetransfer.com/downloads/cae16c98453402ba633b8dfc6d74db8720200122095623/c696d0
 8. Dat moet gewoon kunnen. Je kunt hier een app-only abonnement afsluiten zonder dat je de gecodeerde kanalen via de schotel kunt bekijken: https://www.canaldigitaal.nl/pakketten/tv-app/bestellen/ Het zou misschien kunnen dat je een nieuw account met andere bankgegevens en een ander e-mailadres aan moet maken dan van je oude schotel-abonnement. Canal Digitaal stond het eerder namelijk niet toe om schotel-klanten over te zetten naar het app-only abonnement.
 9. Canal Digitaal zegt er zelf het volgende over in de laatste nieuwsbrief: Bij de Android app werkt het met deze uitleg prima en kun je inderdaad programma's opnemen. Opnames kun je vervolgens via Chromecast ook op je tv bekijken.
 10. Firestick 4K zeker? Op de gewone Firestick wil die helaas niet installeren. Wellicht is die laatste te oud omdat die gebaseerd is op Android 5.0.
 11. Welke appstore bedoel je precies? Ik zou de app ook graag op mijn Firestick willen installeren!
 12. De Android TV app van Canal Digitaal zit er sowieso aan te komen. Lees maar eens vanaf hier: https://gathering.tweakers.net/forum/list_message/60885216#60885216.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy