Ga naar inhoud


rhelder

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door rhelder

  1. Hallo,

     

    Ik probeer tevergeefs remote toegang te krijgen tot de WebIf van mijn DB7000. Ik wil dit bv gebruiken om op afstand de timer in te kunnen stellen. Het heeft altijd gewerkt, totdat mijn ADSL modem het begaf en ik een nieuwe moest aanschaffen. Dit is een Linksys WAG200G geworden.

    Ik heb port-forwarding aangezet, de DB heeft een vast IP, block WAN requests op het modem staat uit. Heb al veel variaties geprobeerd (bv andere poortnummers), maar niets helpt.

    Vanuit mijn eigen netwerk heb ik geen problemen met de WebIf.

     

    Wie helpt mij verder zoeken ?

     

    Ronald

  2. Bedankt voor de reakties, het werkt weer. In een heldere bui besloot ik ook eens te kijken met een ander image (Gemini 1.01 ipv 1.08). Hier waren de zenders wel aanwezig. Terug naar Gemini 1.08 bleek dat de ingestelde frequentie niet meer klopte, Gemini had deze op een of andere manier overschreven. Even het zenderzoeken opnieuw gestart en toen waren de zenders er weer, met een SNR van 80%.

  3. Ik heb niet het idee dat het iets met de schotel te maken heeft. Ten eerste zit die goed vast, en het is inmiddels weer goed weer hier (windstil). Ik zat naar NED3 te kijken, schakelde om naar bekijken van een opname, toen terug en de zender was weg. Het kan ook niet aan de polarisatie liggen (horizontaal), want andere zenders met dezelfde polarisatie doen het wel.

  4. Hallo allemaal,

     

    ik zat net een beetje met de Dreambox te spelen (die sinds een week een originele Canal Digitaal Seca2 kaart heeft), en ineens geen NED1, NED2, NED3, Canal+rood,blauw,geel en andere zenders op deze frequentie meer. Er komt een foutmelding "Sender nicht gefunden" en de SNR schommelt tussen 45% en 62%. De overige (Canal Digitaal) zenders doen het nog wel goed met een SNR van 75% of hoger. Resetten van de box maakt niets uit.

     

    Zijn er meer met problemen, of enig idee wat er aan de hand is ?

     

    Ronald

×
×
  • Nieuwe aanmaken...