Ga naar inhoud


pvhoo

Lid
  • Items

    69
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door pvhoo

  1. Bedankt hopper14, <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

     

    ik heb een nieuw "huwelijkscontract" afgesloten <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> en de instellingen opnieuw bekeken en inderdaad, de diablo werkt weer zoals het hoort! <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

    Alleen Prem**re blijft dicht!

  2. Hallo,

     

    Ik heb mijn diablo altijd goed kunnen updaten van de stealth 163 tot de stealth 165. Ook de keys kon ik draadloos updaten zonder problemen.

    Pas bij het updaten naar stealth 166 begonnen de problemen.

    De diablo stak in het basisstation en op het einde liep hij vast. Ik probeerde terug te keren naar de stealth 165 (en dat lukte) maar niets ging nog open (ook niet na het updaten van de keys). Op internet vond ik een " Backup File Wireless Stealth166.zip". Die heb ik er op geplaatst maar nog altijd kreeg ik niets open.

    Gisteren heb ik dan maar de stealth 167 op de diablo geplaatst. Dat lukte en mijn topfield herkent ook de diablo en de stealth 167 maar nog steeds gaat niets open. Vroeger merkte ik dat er allerlei rode, groene en oranje ledjes gingen knipperen op de diablo, nu zie ik alleen maar een oranje ledje branden. Als ik dan draadloos probeer de keys up te daten krijg ik de volgende melding: "No Response from Device. Please check connection and try again".

     

    Kan iemand mij helpen?? <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

  3. Bedankt voor jullie reactie! <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

     

    <img src="/forums/images/graemlins/frown.gif" alt="" /> toch een beetje ontgoochelt dat ik met de aston geen TV Vlaanderen kan bekijken <img src="/forums/images/graemlins/frown.gif" alt="" />

     

    Gelukkig heb ik nog de xcam orion ! <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

  4. Ik las daarstraks bij een ander onderwerp namelijk " Aston CAM 1.07 op Nokia 9902 werkt niet " dat de cam kon upgedate worden via de schotel (via STB Comag).

    Ik ben dat nu aan het proberen (ik weet wel dat er op Lefdata staat dat die cam non-flachable is, maar je weet maar nooit).

    Bij dat onderwerp "Aston CAM 1.07 op Nokia 9902 werkt niet" staat ook dat er een groen ledje moet knipperen.

    Ik zie bij mijn cam niets knipperen? Hoe komt dat?

    Mijn Aston-cam ziet er uit als de middelste van de Aston-cams die je op Lefdata kunt terugvinden.

  5. Hallo,

     

    Ik heb een officiele kaart van TV Vlaanderen en 2 "oude" Aston cams. Op de ene cam staat achteraan P/N: 901274 Rev. 1.1 en op de andere alleen P/N: 901274.

     

    Volgens de site van TV Vlaanderen zou ik de officiële kaart kunnen gebruiken met een Aston cam. Op de site van TV Vlaanderen vind ik het volgende terug bij "klantenservice", "compatibiliteit": "NIEUWE ASTON CI MODULE 1.07 (DUALCRYPT) De upgrade van fabrikant voor Aston module 1.07 is nu beschikbaar. "

     

    Kan ik de bovenstaande cams updaten? En hoe kan ik dat doen? <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

  6. Melle,

     

    Sorry voor de late reactie! (er moet ook nog gewerkt worden hé <img src="/forums/images/graemlins/cool.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />)

     

    Het klopt inderdaad dat alles onoverzichtelijk door elkaar staat. De zenderlijst van die andere (die op mijn ontvanger stond) was voorafgegaan door "letters en cijfers" zodat alles voor hem (of haar) goed stond. Als ik dan zelf een scan deed dan werden die nieuwe zenders gewoon erachter geplaatst. Vandaar de verwarring.

    Ik zal eerstdaags zeker eens de zenders proberen te verwijderen zoals Sigma me hierboven voorstelde.

    Nogmaals bedankt voor de reacties!

  7. Hallo,

     

    Ik heb al enige tijd mijn Topfield TF 5000 CI ontvanger die aangesloten is op een draaibare schotel. Een tijdje geleden heeft eens iemand een zenderlijst van een derde op mijn ontvanger geplaatst, daarna heb ik zelf enkele keren op Astra, Hotbird en Hispasat gescand. Hierdoor staan nogal wat zenders in een soms willekeurige volgorde op mijn ontvanger.

    Ik denk eraan om eens alle zenders te wissen van de ontvanger en eens alles opnieuw te laten scannen.

    Ik vraag me af hoe ik dat het best doe. Moet ik terug naar de fabrieksinstellingen? Of moet ik iedere zender apart verwijderen? Of kan het nog op een andere manier? <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

  8. Bedankt voor jullie reactie!

     

    Helaas merk ik dat er vandaag de dag alle soorten sport op de schotel te vinden is maar ... helaas geen bowling!

    En weten dat we in België en Nederland heel wat goede bowlingspelers hebben!

    Zelfs enkele wereldkampioenen !!! Denk maar aan Gery Verbruggen ! <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

    (Ik zie dat "xfiles69" ook graag bowling met schotel combineert)

    Als er iemand nog iets vindt, laat het me dan weten aub!

  9. Natuurlijk moet een geintje kunnen, Duikertje! <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />

    Ik kon er zelf goed om lachen! (Vooral als je je fantasie de vrije loop laat gaan <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" /> )

     

    Vroeger werd er op Viasat Sport regelmatig bowling uitgezonden maar helaas kunnen we die zender niet meer bekijken!

    Heel zelden zien we bowling op Eurosport!

     

    Vandaar nogmaals een oproep: weet er iemand waar ik bowling kan zien op tv?

  10. Foei "Duikertje", wat een fantasie!! <img src="/forums/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />

    Het is niet omdat je 3 vingers in de gaatjes moet steken dat ik direct aan dat soort "sport" moest denken!

    <img src="/forums/images/graemlins/blush.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/blush.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/crazy.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/crazy.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

     

    Bowling is echt een toffe sport! <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

    Ik hoopte alleen schotelfreaks te vinden die ook graag bowling spelen!

    Ik weet dat er in Amerika veel bowling op tv te zien is en ik hoopte dat er in Europa ook zo'n tv-kanalen te vinden waren!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...