Ga naar inhoud


Satdorus

Lid
  • Items

    1355
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Satdorus

  1. Er zullen best nog weleens financiële tegenvallers komen. Spareparts, software, etc... En dat ding zal ook nog gebouwd moeten worden, dus tijd en kilometers, eten en drinken tijdens dus klus enzo. Rijk worden word je er niet van maar armer hoeft ook niet. Ik zou die knop nog even actueel laten.
  2. Aha, net boven de spotlights, gevonden. Nooit eerder die "kop koffie" knop gezien. Bij de mobiele weergave moet daarvoor ver naar beneden scrollen (er is geen rechterbalk) dus is deze niet prominent in beeld. Dat is niet handig voor een donatieknop. Maar zeker bedankt voor de toelichting.
  3. Hmmm, op m'n mobiel is er geen zijbalk. Wel die hamburger bovenin en daaronder de subsription link om sat4all vriend te worden (die had ik ook nog niet eerder gezien 😊 ). Ik bevuil zo wel dit topic, als ik het ergens anders moet vragen lees ik het graag.
  4. Top! Zo is het gelukt. Gedoneerd! Maar waar staat dat knopje verder nog en de daarbij genoemde donatie progressie bar?
  5. Het is misschien een idee om de afbeelding "Doneer voor een nieuwe webserver" in de openingspost klikbaar te maken. Ik dacht ik ga doneren door op de afbeelding te drukken maar ik moet nu op zoek naar het echte knopje.....
  6. Het zit hem in het woordje rendement...... Rendement van 100% is bagger in hedendaagse termen. Er wordt gesproken over de COP factor (Coefficient Of Performance). In het voorbeeld wat @joop001 aanhaalt is dat 4,5kW/1kW= cop 4,5 (anders gezegd zou dat 450% rendement zijn). Het wordt een probleem met de verkrijgbaarheid van die dingen en gebrek aan installateurs. Warmtepompen wil je plezier van hebben als het koud is en dan leveren ze juist mindere prestaties. En hoe verwarm je je huis als de zon niet schijnt en / of de wind niet waait? Hoe dan ook wordt het electriciteit netwerk zwaarder belast als iedereen een (hybride) warmtepomp gaat inzetten. EN daar is het netwerk nog lang niet klaar voor. Letterlijk uit de lucht
  7. RM174RF optische rookmelders. Draadloos koppelbaar tot 20 meter. En te intergreren in domotica. Lijkt me wel wat.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...