Jump to content

peterp

Members
 • Posts

  512
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

About peterp

 • Birthday 09/01/1948

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  LIMBURG
 • Interesses
  alles

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

peterp's Achievements

Newbie

Newbie (1/11)

 1. Heb het probleem gevonden , apparaat beheer / usb controller zegt foutcode 10 , zit dus een fout in het besturing systeem , er staan geen belangrijke dingen op en weet niet hoe ik dat kan oplossen ben geen doorgewinterde PRO alleen een hobbyist met een beetje kennis van de computer , dus voor mij EINDE OEFENING .
 2. Ben bezig een usb stick te gebruiken die ik al een lange tijd niet heb gebruikt , daarvoor vele keren , Zodra ik de usb stick 16 gb in de pc doe gaat het lampje in de stick knipperen en dan branden maar verschijnt niet op mijn mijncomputer scherm waar alles opstaat C schijf /D schijf/dvd stations / enz. Ben er zelf niet zo bekend mee hoe ik zoiets weer moet uitzoeken wat er aan de hand is , Dus bij deze wie kan mij helpen ???? heb gelezen op de stick USB 3.0 95191110027605 staat boven aan het gedeelte wat in de pc gaat .
 3. Hallo daar ben ik weer , Ben bij mijn vriend geweest en wat blijkt hij heeft twee smartphones en heeft de verkeerde aan mij gegeven , ja ik keek er wel van op dom ?? nou ja op zo,n leeftijd ?? maar op de tweede stond wel HAAR nummer in het telefoonboek en op whatsapp , dus in whatssapp haar geblokkeerd en HAAR nummer uit het telefoonboek , klaar is kees nouja hij heet FRANS , iedereen hartelijk bedankt voor het meedenken .
 4. Oke ik ga het doen , maandag zie ik m,n vriend weer 80 jaar is hij sinds kort geworden , en geef jullie replay , dat ben ik wel verschuldigd .
 5. Uuuuh hoe kan ik een telefoonnummer blokkeren als het niet in het telefoonnummer boek van de smartphone staat ???
 6. Als mijn een whatsapp voor haar aanmaakt kan hij dan via instellingen haar wel blokkeren ?? Of gaat dat niet ???
 7. Nee nee een buurvrouw van de overkant gewoon een nederlandse
 8. Het vreemdste vind ik dat zij mijn vriend een whatsapp kan sturen en niet in de whatsapp groep van mijn vriend staat , hoe kan ik haar dan blokkeren ???
 9. Een vriend van mij heeft een zeer korte relatie gehad met een vrouw , de relatie is verbroken maar de vrouw in kwestie blijft mijn vriend lastig vallen via whatsapp , terwijl zij niet in zijn whatssapp staat Hij heeft mij gevraagd hoe hij haar kan blokkeren op whatssapp , ik heb het voor hem opgezocht en bij hem thuis uitgeprobeerd maar die vrouw staat niet in zijn whatsapp contacten (wat ik vreemd vind) ze staat ook niet in zijn telefoon boek , wie kan een oplossing vinden om haar te blokkeren op whatsapp ???
 10. Mijn download software doet alles in mp4 , heb het bestand nu op een usb stick gedaan en dan kan ik het formaat zien wat het is voordat ik het download Wat ik dan zie is mpeg4 (avc1) mpeg AAC Audio (mp4a ) wat dat allemaal inhoud weet ik niet ik werk niet dagelijks met dat soort bestanden , heb inmiddels VOORLOPIG het zoeken gestopt
 11. nu ik heb het eerst naar avi gezet en heb het geprobeert te branden met NERO daarna met any burn allebei weigerde De exstentie waar ik het gedownload had was mp4
 12. OKE ik reageer op de twee reacties , MINIPLUS ? DE afbeeldingen van het album wordt getoond terwijl het afspelen begint , printen KAN NIET ? NU Psychosammie Ik kan het Muziek bestand niet branden op een CD omdat er af en toe TIJDENS het afspelen een foto wordt getoond , en kan het ook niet op een DVD branden omdat er geen bewegende beelden opstaan , MISSCHIEN wel als ik het bestand zet in een andere format ,ik heb daar een software voor maar weet niet welk format , hoop op een antwoord !!! Denk het zo als een ongeluk in een klein hoekje ligt dan is er in de rest van de kamer geluk .
 13. klink raar maar , Ik heb een muziek album gedownload met af en toe een afbeelding van de voor en achterkant van de LP hoes . IK heb geprobeerd het bestand met een dvd brander op een dvd te branden en die weigert daarna geprobeerd op een cd te branden maar ik krijg dan alleen de muziek en geen af en toe een afbeelding van de LP hoes . Is wat ik wil muziek en af en toe een afbeelding van de voor en achterkant van de LP mogelijk of kan dat niet
 14. Oooh ja dat zou de oplossing zijn, oke nu maar wachten das die arbeiten fertig sind , dank pionewbie !!
 15. De nieuwsbrief open ik in een e-mail programma , Ik heb deze nieuws brief altijd in veilige afzender staan . wat ik wel gemerkt hebt is het volgende :: Als ik klik dan verschijnt er kort een groen scherm met de mededeling microsoft edge en dan een nieuwe mededeling in een smal breed wit vlak met die mededeling die ik in mijn begin schreef , zou het aan edge liggen ????
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.