Ga naar inhoud


lars2611

Lid
  • Items

    86
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door lars2611

  1. nee helaas nog niet, dit zou wel op (korte) termijn gaan komen, maar wanneer is nog niet helemaal duidelijk. Ik denk dat dit samen gaat hangen met het introduceren van de 2de generatie Apple TV wat nog voor het einde van het jaar zou moeten gaan gebeuren.

     

    Ik heb zo'n ding een tijd geleden al in Duitsland gekocht en langzaam maar zeker komen nu steeds meer functies en features van Apple uit beschikbaar voor dat ding.

     

    dus helaas nog heel even geduld.....!

  2. na me helemaal scheel gezocht te hebben en helaas niks kunnen vinden ga ik nu toch maar de vraag stellen:

     

    ik heb sinds een paar dagen een dm800, deze is in de plaats gekomen voor een dm7020, echter krijg ik mijn nslu2 niet zo aan de praat dat de dm800 hier naartoe wil opnemen. ik krijg hem via het pli menu wel zover aan de praat dat ik oude opnames kan bekijken. maar belangrijker voor mij is dat ik er ook naartoe kan opnemen, mede zodat we dat dan boven weer kunnen bekijken op de dm7000 op de slaapkamer.

     

    wie van jullie weet hoe het wel moet????

     

     

  3. wat absoluut ook het probleem is in de pioneer ontvanger is de software versie.

    dit verschilt namelijk per tuner heel erg. wij in nederland zijn de enige die alles verticaal gepolariseerd hebben en met een abbovorm werken. dit is gigantisch van invloed op de werking van je digitenne in de auto.

    bijvoorbeeld de hirschmann en bij de clifford tv tuners zijn er continu software updates geweest om alle veranderingen bij te houden. deze 2 zijn dan in mijn optiek ook verreweg het beste voor digitaal tv ontvangst in de auto.

     

    verder moeten de antennes verticaal in het voertuig geplaatst worden. het liefst 1 op de voorruit en 1 op de achterruit.

     

    als ik mij niet vergis is de pioneer ook nog een fase 1 tuner. dus deze zal je kanalen niet zelf volgen maar zal je handmatig moeten zoeken/swichten.

  4. heel simpel,

     

    altijd 3fm!!!

     

    vroeger nog wel eens radio 1 in de auto, maar sinds ik een digitenne ontvanger in de auto heb kijk ik gewoon het voetbal. en anders overal en altijd 3fm, uit de ether, via de kabel en via de schotel en heel af en toe als het niet anders kan(op kantoor....) via internet.

     

  5. nou het weekend met een "geleerde" op dit gebied aan het stoeien geweest en eindelijk is het probleem opgelost, wel al mijn films etc kwijt maar goed.

     

    het probleem zat uiteindelijk in de harde schijf ergens in een op andere eerste partitie of zoiets.

     

    maar goed iedereen bedankt voor de hulp en henksat in het bijzonder, want het kostte weer een halve dag werk.

     

     

    de groetjes allemaal

  6. hallo allemaal,

     

    na veel lezen, zoeken schelden en balen heb ik nog steeds geen oplossing dus hoop dat iemand mij hier kan helpen.

     

    ik heb:

    tele 2 router davilink 2020

    dreambox 7000

    dreambox 7020

    nslu 2 (originele firmware)

    sitecom router

    en natuurlijk een paar laptops met win xp

    tot voor kort werkte de nslu 2 perfect!

    kon fijn opnemen met de dreamboxen, kon via ftp bestanden toevoegen, verwijderen etc etc etc.

    maar voor mijn gevoel van het ene op het andere moment mag ik niks meer schrijven of wissen op de ext hdd aan de nslu2.

     

    heb werkelijk vanalles al proberen uit te sluiten, andere router andere modem, firmare opnieuw geplaatst, andere hdd, opnieuw geformatteerd, niks helpt.

    hij geeft via internet explorer vaak de error 521 of 550 aan. klik ik op eigenschappen van het bestand of map dan geeft ie in het venster aan dat de server het wijzigen van bestandsmachtigingen niet ondersteunt.

     

    via firefox kom ik zelfs niet eens op de ftp van de nslu2.

    ook met de dreamboxen geeft hij direct een fout met opnemen, iets dat schrijven naar medium mislukt is.

     

     

    is er iemand die een idee heeft, ik word er namelijk echt gewoon helemaal gek van.

     

    alvast heel erg bedankt,

     

    lars

  7. dat heb je helemaal goed hendrick!!! geen afstandsbediening, geen alarm!

    alleen als je een code kaart bij het alarm hebt kan je bij een gemini dealer een handzender bestellen. is een kaart ter grote van een bankpas met het gemini logo erop en onderaan een streepjescode met daaronder een cijferreeks beginnend met 42......... adviesprijs 68euro per stuk.

  8. hallo,

     

    mijn advies is om hier zelf niet aan te gaan lopen prutsen, omdat autoalarmen mede mijn werk is heb ik in het verleden al genoeg eigen hobby van klanten gezien. mijn tip is dus ook, ga naar een scm erkend alarm-inbouwcenter. hun beschikken namelijk over de benodigde kennis en schema's om dit in no-time op te lossen. verder zal waarschijnlijk je moterkapschakelaar kapot zijn of simpelweg nooit geplaatst. controleer ook even je deur schakelaars. gaat je binnenverlichting branden als je je deuren opendoet? (deur voor deur controleren) wil je verder tips of ideeen waar en hoe op te lossen graag even via pm om de regels van dit forum niet et hoeven overtreden.

     

    groetjes

  9. goedemiddag,

     

     

    ik heb ook het programma convertxtodvd ontvangen en mee lopen te spelen, nou bleef het geluid niet synchoon lopen met het beeld, dus ben ik nav, deze topic een op www.oozoon.de/guide.html gaan lezen en precies gedaan wat er stond. ik geef toe een stuk meer handelingen en programma's die gedownload dienen te worden maar eenmaal onder de knie werkt dit dus echt perfect!!!

    alles bij elkaar ben ik inclusief het downloaden van de ts bestanden op mijn nslu2 ongeveer 1 uur kwijt voor een bestand van ongeveer 4gb. om deze op een dvd-schijfje te krijgen. voordeel in mijn ogen: je maakt er een image van voor het branden dus je kan ze daarna onbeperkt blijven branden.

     

    in het programma project x kan je ook redelijk eenvoudig stukken eruit knippen.(denk aan reclames etc.)

    en volg je handleiding zoals vermeld op de site exact dan heb je ook nog eens de mogelijkheid om bij een opname elke 5 minuten een appart hoofdstuk te geven.

     

    ik zeg: probeer het eens!!!!!

     

    groetjes

     

    Lars

  10. Citaat:
    Citaat:
    Citaat:
    Krijgen we de countdown zelf ook te zien?
    <img src="/forums/images/graemlins/tongue.gif" alt="" />


    Hier zeggen ze weleens, "ge wittut nooit he!!" <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />



    Hier zeggen we uut brengen die hap <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />


    "hap" wie weet over een paar maanden he! volgt mooi op "g"
×
×
  • Nieuwe aanmaken...