Ga naar inhoud


StevenS

Lid
  • Items

    130
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door StevenS

  1. Ik heb na maanden wachten en veel heen en weer gemail dan eindelijk de Digitenne module ontvangen. In de TV werkt hij perfect, maar in mijn Xsarius Galaxy 4K ontvanger dus niet. De ontvanger (met OpenPli 8.1) ziet de module wel, geeft ook info weer, maar er komt geen beeld. De Joyne-module deed het voorheen wel trouwens 🙂

     

    Zijn er eventueel andere images voor deze ontvanger die decoderen Digitenne wel mogelijk zouden maken?

     

    Ik vind de module voor 18 euro per maand trouwens ook veel te duur.

     

    • Like 1
  2. Hoi satvrienden,

     

    ik zit met een 'probleempje' dat weliswaar geen halszaak is, maar toch... Het lukt mij niet om via de open webinterface (dus via de browser) een screenshot te maken van een lopend programma, met zowel video als OSD in beeld. De OSD wordt wel vastgelegd, maar de video niet. Ik draai OpenPli 8.1, maar ook bij eerdere versies lukte het niet. Is dat een issue bij deze box, of mis ik iets?

    Dank voor het meedenken!

  3. Ik reageer toch even op de eerdere bijdragen van @Mimisiku en @Denisdaf
    Ik heb ook gemaild met Joyne en kreeg als antwoord dat het technisch mogelijk is om op één module het Nederlandse en Vlaamse pakket te kunnen kijken, maar dat dit vanwege de rechten toch niet kan. 
    Hoe hebben jullie dat dan gefikst? Door een adres in België op te geven?

  4. Ik heb de schotel uitgericht via de speciale software met inbegrip van 9E, dus dat zit wel goed. Skew en hoe ver de lnb in de houder moet, daar heb ik nog niet mee gespeeld. Als ik naar de waarden van lid Rogge kijk dan mag ik niet klagen qua signaal, maar het zou toch richting de 14 tot 15 dB moeten kunnen? Of is rond de 14dB in de lage landen een reële waarde? 

  5. Hoi satvrienden,

    ik ben sinds een aantal weken ook 'decadent' bezig, met de Joyne module naast mijn Canal Digitaal kaart. Dit draait in een Xsarius Galaxy 4K. Ik had vooraf ook wel twijfel, maar ik heb geen problemen gehad om de module werkend te krijgen. Ik heb wel de waarschuwing ter hand genomen dat je bij het eerste gebruik niet te snel moet gaan zappen, om te voorkomen dat de module nog geen updates heeft gehad.

     

    Waar ik wel tegenaan loop is het (bij mij) swabberende signaal op 9 oost. Ik heb waardes van 13.2 dB tot 10.9 dB (locatie Zuidoost-Drenthe). Bij regen heb ik soms wegvallend signaal. Ik had meer power verwacht, gezien de kleine schotels waarmee je Joyne zou kunnen ontvangen. Ik heb trouwens een Big Bisat, die volgens mij ook goed uitgericht staat. Ben wel benieuwd wat jullie aan signaalsterkte krijgen.

     

    Het activeren van je kijkperiodes op de website van Joyne is wel een beetje verwarrend. Zo lukt het mij niet om tijdens een actieve periode alvast een nieuwe periode te activeren. 

    IMG20200531174057.jpg

  6. Heb ik na een verhuizing net mijn draaibare schotel op het plat dak met een tegelvoet, komt er storm en wordt de hele boel er af geblazen. Nooit gedacht. Stond op vorige locatie probleemloos zes jaar. Balen natuurlijk. Maar overkomt me geen tweede keer. Ik laat nu een BigSat plaatsen. Lees daar wel goede dingen over. Wel iets minder flexibel dan draaibaar, maar zapt natuurlijk wel snel. Hebben jullie er ervaringen mee? En hoe zit dat met schakelen? Mijn nieuwe Xsarius Galaxy 4K kan volgens mij vier lnb's aan per tuner. Ik wil er eigenlijk vijf. Kan dat?

    Dank voor het meedenken!

    stormschade.jpg

  7. Bron: ANP, maandag 30 mei

     

    BRUSSEL (ANP) - De Vlaamse openbare omroep VRT krijgt een derde televisiekanaal. Dat bevestigde de sociaaldemocratische Vlaamse minister van Media Ingrid Lieten in een interview met het weekblad Humo.

     

    Het derde net is bedoeld voor kinderen en jongeren. Voor de kleinste Vlamingen blijft Ketnet gehandhaafd, dat in de vooravond het tweede net bezet.

     

    De Vlaamse overheid wil een kanaal voor jongeren die binnen de VRT aan hun lot worden overgelaten, aldus Lieten. Alle coalitiepartijen zeggen hetzelfde. Een derde kanaal moet er komen. Het is een opdracht voor de VRT om ook voor jongeren meerwaarde te genereren op televisie.

  8. Ik heb bij Drenthe geen hickups gezien (Dreambox 500HD), maar het beeld is er (in tegenstelling tot L1) juist niet beter op geworden. Zag ook en bitrate van maar 1500. Hopelijk wordt MP4 gebruikt om de kwaliteit te verbeteren, maar ik vrees dat dat een illusie is.

  9. Vrijdagavond gingen bij mij de RTL HD-zenders op zwart. Na een herstart van CCcam weer beeld. Maar nu ook hier History HD zwart beeld. Signaal is prima op 88 cm schotel, dus zeg het maar. Ik ga niet snel schelden, maar dit lijkt me toch weer een miskleun van Canal Digitaal.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...