Ga naar inhoud


StevenS

Lid
  • Items

    130
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door StevenS

  1. Dank voor de reacties en het meedenken. Via Google vind je wel iets, maar dan blijken ze bij nader inzien niet leverbaar. Ik heb nu contact met een shop die een exemplaar kan leveren die voor de Pure is, maar wel zou werken. Mijn oproep blijft vooralsnog gehandhaafd 🙂
  2. Hoi satvrienden, ik zoek een vervangende afstandsbediening voor mijn Xsarius Galaxy 4K. Helaas lukt het me niet om online een exacte vervanger te vinden. Heeft iemand er toevallig nog eentje liggen en wil die verkopen? Het gaat om deze:
  3. Ik heb na maanden wachten en veel heen en weer gemail dan eindelijk de Digitenne module ontvangen. In de TV werkt hij perfect, maar in mijn Xsarius Galaxy 4K ontvanger dus niet. De ontvanger (met OpenPli 8.1) ziet de module wel, geeft ook info weer, maar er komt geen beeld. De Joyne-module deed het voorheen wel trouwens 🙂 Zijn er eventueel andere images voor deze ontvanger die decoderen Digitenne wel mogelijk zouden maken? Ik vind de module voor 18 euro per maand trouwens ook veel te duur.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...