Ga naar inhoud


_Bartje_

Lid
  • Items

    813
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    3

Alles dat geplaatst werd door _Bartje_

  1. Met zoveel zelfvertrouwen begrijp ik niet dat je andere om hulp vraagt 😉 Ik heb echter al heel wat jaren ervaring met IPTV en heb al heel veel getest. De algemene ervaring is gewoon dat een TV gewoon zelden goed werkt. Dit vaak door geheugenproblemen met steeds groter wordende lijsten. APPS die niet voor deze tv ontworpen zijn. Geen of slechte updates. Met androidboxen zijn er dan ook nog zeker verschillen. De kwaliteitsmerken (Formuler, Xsarius) zijn gewoon stukken beter als de ALI express box zonder enig merk. En begin aub niet met die onzin of ik peper heb gegeten.... Je komt zelf heel betweterig over. (niet enkel in deze post). Dat mag ook maar dan niet met deze domme commentaar beginnen. Mocht je nog inhoudelijk willen gaan op de technische kant dan heel graag. m.v.g. Bart
  2. Lulkoek ja maar wel een hoop gekloot nu. Uren zoeken en kloten om het aan de gang te krijgen. Terugkijk werkt niet, vod en series een ramp. Jou ervaringen zijn beter???? Ok suc6 dan.
  3. Een app op de tv is gewoon klote voor IPTV. Genoeg getest en werkt echt niet goed. Betaal 120 Euro voor een goede box en geen gezeik.
  4. Standaard niet normaal. Maar bij enkele providers download hij deze wanneer je op een zender komt die dolby heeft.
  5. Je kunt ook inderdaad AUDIO OPTIMIZER downloaden vanuit de MARKET op de box.
  6. Lijkt me iets beter op de z11 tov de 10. Nu is moeilijk vergelijken als ze niet langs elkaar staan op hetzelfde moment.
  7. Ze hebben inderdaad niet officiële licentie maar lossen dit softwarematig op. Moet gewoon kunnen. Misschien forum van Formuler zelf eens doorlezen of je daar kunt vinden hoe je het oplost.
  8. Dit gaat vermoedelijk toch een probleem zijn met je instellingen. Je kunt veel audio instellingen doen in het menu. Even kijken wat het beste werkt voor jou. Verwacht niet dat de IPTV providers massaal dolby of beter gaan aanbieden. Of je nu een GTV, nvidia of wat dan ook hebt. Het is maar zo goed als de bron die het verdeelt. Ik heb een GTV gehad, z10 en nu de 11. 11 is voor mij toch de beste box momenteel omdat mytv3 toch wel wat voordelen heeft tov 2.
  9. Beeld is heel goed op de z11 pro max. Ik ben zelf geen fan van apps op tv omdat deze het vaak toch moeilijk krijgen met grotere lijsten.
  10. Zeker voor de 11 pro of max kiezen. Draait de nieuwe mytvonline app op. Versie3. Meerdere portals mogelijk enz. Nu nog voor een ouder type gaan zou ik nooit doen. Als het ook echt voor IPTV is zou ik ook zeker een Formuler kiezen dan een Nvidia shield. Je bent daar altijd afhankelijk van een externe app.
  11. Ik durf toch wel te zeggen dat IPTV een heel deel van het schotelgebeuren heeft overgenomen. Nu had iedereen natuurlijk een dreambox/VU enz omdat het zo een geweldige box was waar je absoluut niet illegaal mee kon kijken. IPTV boxen komen met de hopen uit en vernieuwen om de paar maanden. Ook beetje te verwachten aangezien het aanbod op schotel steeds minder is.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...