Jump to content

Alex1970

Members
 • Content Count

  5,609
 • Joined

 • Last visited

About Alex1970

 • Rank
  Sat4all Freak
 • Birthday 08/14/1970

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  ZHZ
 • Interesses
  Gok eens...

Recent Profile Visitors

90,464 profile views
 1. Alex1970

  mpeg 4

  Een VU+ Solo 4k die geen MPEG-4 kan? Of bedoel je dat ze van DVB-T naar DVB-T2 overgegaan zijn? Post eens het exacte type tuner (Menu > Informatie > Uw ontvanger, en dan wat achter de Tuners staat). Genoeg VU+nauten hier die wel weten wat je tuner kan. Updaten van je image is altijd een goed idee om mee te starten.
 2. Daar gebruik ik nou de app Dreamdroid voor.
 3. Is inderdaad een aardige afstand. Het helpt ook dat kanaal 13F verder nauwelijks gebruikt wordt.
 4. Ligt eraan, één LNB voor alle frequenties heeft mijn voorkeur, maar het lijkt erop dat er vooralsnog geen andere oplossing is om 4.5-4.8 GHz te kunnen ontvangen. Misschien een frequentie converter, maar dat kan alleen als het signaal sterk genoeg is. Iets wat op C-band nou niet gebruikelijk is.
 5. Ik moet de schotel nog steeds ophalen...iets met beloftes gedaan over vervoer maar toen bleek het toch niet te passen. Heb zelf geen trekhaak. Nu bezig met een andere vriend met trekhaak. ;-D De schotel komt in mijn tuin, andere plek heb ik niet.
 6. Aha, ja inderdaad vond ik het met mijn toenmalige 150cm schotel nogal tegenvallen. Ja, C-band is een andere tak van deze sport, maar daarom juist leuk. Nu eens op zoek naar de LNB's die jij noemt. Ik ben bekend met dialectrum en heb ook een flespolariser gemaakt.
 7. k wil een C-band LNBF kopen voor een 180cm Channel Master offset schotel. De scalarring/feedhorn heb ik al: Ik heb ooit een WSI ESX-241 gehad (13K, 70 dB gain), die presteerde best goed maar nu dus op zoek naar gelijkwaardig. Het mooiste zou natuurlijk zijn een LNBF die ook 4.5-4.8 GHz kan ontvangen zoals die van SOLID. Maar op alle aanvragen op websites die die LNBF verkopen komt geen antwoord. Aan de C-band gebruikers: Welke LNBF gebruiken jullie, wat zijn daarvan de specificaties en wat is (vm.) het zwakste signaal wat je ermee kan ontvangen?
 8. 😮 https://openpli.org/download/xtrend/
 9. Waar vind ik SatdreamGR images voor de DM9x0? Ik dacht dat ze die niet maken?
 10. Ja, dat zag ik wel, maar dat is gewoon een stukje net wat-ie ook meegenomen heeft voor het bouwen van het nest.
 11. Duiven kunnen geen nest bouwen, dus met een beetje geluk dondert-ie er wel weer uit.
 12. Hidden markers toevoegen: -Klik met de rechtermuisknop op regel 79 (de laatste van de TVV lijst dus). -Kies Markeerpunt invoegen... -Wijzig type in Hidden en klik OK. De gemaakte regel kan je ook kopiëren en plakken, dus daarna kopieer en plak je er twee, dan vier enz.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.