Ga naar inhoud


cookie

Lid
  • Items

    298
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door cookie

  1. Het compact signaal op coax heb je altijd geloof ik als er kabel je huis binnenkomt. Toen ik verhuisde naar mijn huidige woning, kon ik al direct tv kijken met de ci+ module van Telenet (die op naam van mijn ouders staat waar ik eerst woonde) voordat ik een internet of tv abonnement had geregeld op dit adres (bij Orange). Vorige eigenaar van het huis keek nog analoge kabel, en had internet via de telefoonlijn.
  2. Leg mij eens uit waarom er ook maar iemand in Nederland voor viaplay zou kiezen als F1TV beschikbaar is? F1TV is goedkoper, betere beeldkwaliteit, zelfde commentaar als viaplay + commentaar in 5 andere talen, aangeboden via hetzelfde medium (internet). Ik snap het niet, zeker als Viaplay met reclamebanners begint. Gewoon overstappen op F1TV, de gratis third party app multiviewer voor pc downloaden en je kan nergens beter F1 kijken. En dan staan die rechten snel weer in de uitverkoop bij Viaplay.
  3. https://ttplus.iomttraces.com/browse alles live vanaf dit jaar online tegen betaling, maar als je een account maakt kan je de herhalingen gewoon gratis bekijken zie ik.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...