Jump to content

Eduard07

Members
 • Content Count

  11,635
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Eduard07

 • Rank
  Sat4all verslaafd

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Oosterkwartier
 • Interesses
  Tweaken

Recent Profile Visitors

85,452 profile views
 1. De Telegraaf en het AD lijken een beetje op de toer te gaan van "News from Nowhere". Eerst al zo'n non-artikel over Boris Johnson eerder hierboven, en nu weer de Telegraaf met komkommer-gewauwel. Zorgelijke ontwikkeling. Heeft niks meer te maken met het vrije woord.
 2. En om het feitenlijstje nog maar even aan te vullen: het volgende bericht staat momenteel te lezen op nos.nl: https://nos.nl/artikel/2391137-veruit-de-meeste-covidpatienten-in-ziekenhuis-zijn-niet-gevaccineerd
 3. De pot die de ketel iets verwijt? Ik probeer inhoudelijk te argumenteren. Vervallen in persoonlijke aanvallen zoals jij nu doet, is trouwens een teken van zwakte.
 4. Opvallend toch dat Nederland zulke hoge besmettingscijfers heeft en de landen om ons heen niet. Zijn die dan niet sociaal? Zullen we jou vanaf nu dan maar kwalificeren als ""önze" stoker"?
 5. Wat we wel weten, zijn de eventuele (lange termijn) gevolgen van de andere (traditionelere!) technieken, zoals die van AstraZeneca. En die lijken nogal af te schrikken, hoewel ze verhoudingsgewijs amper iets voorstellen. En als we graag willen weten wat EVENTUELE nadelige gevolgen van mRna ZOUDEN kunnen zijn, moeten we dan wachten tot we een ons wegen en de pandemie zijn gang laten gaan? Alsof we die luxe hebben! En al helemaal in het Nederland waar een groot deel zich sowieso niet wenst te houden aan een paar eenvoudige basisregeltjes. Oftewel: per sal
 6. Het is ook typisch Nederlands om halve maatregelen te nemen (uit angst voor "onrust"). Hieruit blijkt maar weer eens dat halve maatregelen neerkomen op "geen maatregelen", want een keten is net zo sterk als de zwakste schakel. Maar helaas, (te) veel Nederlanders willen graag halve maatregelen, want dan kunnen ze sjoemelen (lees: ze negeren met een mooi, draaierig verhaaltje). Laten we maar gewoon vaststellen dat dat cabinepersoneel alleen aan zichzelf heeft gedacht en niet aan de verantwoording die ze dragen jegens anderen/passagiers. Hoezo "eigen verantwoordelijkhe
 7. En dan is de vraag meteen "waarom" die anti-vaxxers dat met alle geweld willen, want ze weten drommels goed wat zij met hun gedrag teweegbrengen. Als we het over "dictatuur" hebben, zien we hier dat een (vocale) minderheid haar gedrag wil opleggen aan de meerderheid. En dat ze daarbij geen enkel middel schuwen. Ook geweld niet (zoals we regelmatig in Amsterdam en Den Haag hebben kunnen vaststellen). Over "dictatuur" gesproken..
 8. Dit is de wereld op zijn kop! Dus als JIJ je wel aan de regels houdt en anderen niet, ben JIJ toch medeschuldig aan virusverspreiding omdat je bent waar je bent? Bizar! Als IEDEREEN zich aan de basisregels van De Efteling had gehouden (en daar heeft De Efteling ALLE voorwaarden voor willen scheppen), dan had John er prima naartoe gekund. Wat dat is de bedoeling van de basisregels: dat er toch dingen KUNNEN als men zich aan die simpele basisregels houdt. In Duitsland zie je dit soort anti-gedrag veel en veel minder. De besmettingscijfers zijn daar ook veel en v
 9. Dat het AD zo'n oppervlakkig commentaar plaatst, stelt mij niet gerust. Deze journaliste zou inderdaad een deelnemer kunnen zijn van een anti-demonstratie. Gewoon omdat ze ergens tegen is. Begrijpen is daarbij niet nodig.
 10. Steeds vaker krijg ik twijfels over het analyserend vermogen van menige journalist. Heel voorzichtig vraag ik me soms al af, of de opleidingen wel degelijk genoeg zijn. Maar het karakter van een journalist lijkt me niet onbelangrijk. De beste journalisten zijn doorgaans toch degenen die uitgaan van het feit dat "veel dingen niet zijn wat ze lijken." (Ergo: Boris Johnson.)
 11. (Ver)Oordelen is altijd gemakkelijk(er) als je geen kennis van zaken hebt. In Nederland is "het hebben van een mening" tot hoogste doel verheven. Dat die vervolgens nergens op slaat, wordt dan ondergeschikt gevonden. Die BJ doet gewoon wat hem politiek het beste uitkomt. Dat hij niks heeft met democratische regels (behalve als hij ze kan gebruiken), hebben we bij de Brexit al gezien. Deze persoon regeert bij de gratie van gelegenheidsargumenten.
 12. Bijzonder kortdoordebocht, deze "analyse". Wat is nog beangstigender vind, is dat sommige "commentatoren relatief onbekend lijken te zijn met de werking van de rechtsstaat. Zodra er een tijdelijk beperkende maatregel wordt ingevoerd (nota bene geaccordeerd door de meerderheid van het rechtstreeks gekozen parlement), wordt die meteen gekwalificeerd als "dictatoriaal". Precies wat ik eerder al zei hierboven. Die onbekendheid met de werking van onze rechtsstaat, en de meningen en analyses die er door velen op na worden gehouden - niet gehinderd door enige echte kennis
 13. Het zijn mensen met een verborgen ondemocratische agenda. Zoals de waard is, vertrouwt hij zijn gasten! Ze verwijten de regering namelijk datgene waar ze zich zelf schuldig aan maken. De regering is democratisch gekozen. Zodra een groepje "demonstranten" gaat roepen "Wij zijn het volk.", en ook nog (grof) geweld gaat gebruiken, krijg ik deja vu-rillingen.
 14. Ze passen prima in ons "systeem! Het zijn juist de anti-corona demonstranten die niet in ons "systeem" passen"! Vandaar hun hang naar omverwerping van het democratische systeem! @Astro Iris, de correlatie tussen anti-corona en antisemitisme is ronduit huiveringwekkend. Google er maar eens op. Veel van die anti-corona demonstranten schermen met termen als "dictatuur" en zelfs "mondkapjes zijn net Jodensterren". En die durven over het "afpakken van burgerlijke en grondwettelijke vrijheden" te praten door termen en woorden te gebruiken waarvan er bij ons thuis meteen werd gezegd
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.