Ga naar inhoud


Eduard07

Lid
  • Items

    13688
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    63

Alles dat geplaatst werd door Eduard07

  1. Jaloezie was de aanleiding niet.
  2. https://www.rtvoost.nl/nieuws/2337235/vinyl-is-terug-van-weggeweest-eigenlijk-wordt-alles-op-vinyl-uitgebracht
  3. Dat was naïeve dommigheid van Oom Bul waar het Veronica-team toen niks vanaf wist. Uiteindelijk heeft het hen allen de kop gekost. Maar KRO-Minister Harry Van Doorn had deze wet sowieso geratificeerd. Dat was zijn levensopdracht voordat hij met pensioen ging. Het is hem door die bomaanslag alleen gemakkelijker gemaakt. Maar alleen de VVD wilde een volwaardig alternatief. De overige partijen, van links tot cda, wasten hun handen in onschuld. Misschien moest Lex Harding nog wel een standbeeld, want vooral hij heeft een zeer actieve rol gespeeld in een versnelde teloorgang van het zuilensysteem. Dat was de boomerang die Van Doorn terugkreeg.
  4. De ouwelui van toen vonden dit geen muziek en wezen bezorgd op allerlei ondermijnende gevaren van "subculturen".
  5. Tijden van weleer...🥹 Het was bij ons thuis wel eens "verniel" doordat we de plaat handmatig te vaak verkeerd opzetten.😅
  6. Nee, dat vuile werk laten ze liever door anderen (proxy's) opknappen. (Net als Poetin. https://www.bnr.nl/nieuws/internationaal/10543031/rusland-rekruteert-nietsvermoedende-indiers-voor-oorlog-tegen-oekraine )
  7. Iets met "paard achter de wagen spannen"? Of "kalf en put" ? Ik vermoed dat de meeste Iraniërs inmiddels wel in de gaten hebben dat het geloof slechts een voorwendsel is van een zieke elite om macht te vergaren. (Net als die sprookjes over de navo die het Kremlin rondpompt.)
  8. Dat weet je pas achteraf. Dus blijf voor de zekerheid maar thuis.😁
  9. En misschien ook wel personeelstekorten ondanks werving, zoals overal.
  10. Begrijp ik. Maar deze mast (idd. 70 meter hoog maar) is de facto dus ook total loss. Ook al staat de constructie er nog.
  11. In ieder geval zou bij mijn ouwelui geklonken hebben: "Laat maar kletsen. Die weet niet beter!" Er was altijd genoeg beters te doen.
  12. Typisch Duitse kwaliteit, weer. De mast staat nog, alleen een andere kleur. Dat was bij Smilde wel anders: daar stond na de brand alleen nog het fundament van.
  13. Dat betwijfel ik. https://nos.nl/artikel/2516319-veel-psychiaters-emotioneel-uitgeput-door-werkomstandigheden
  14. Zo vatte ik dat ook op! Kan me alleen herinneren, dat we thuis gewoon zeiden: ": Die weet niet beter.", en klaar. Scheelt een hoop kostbare tijd (en geld).
  15. Als iemand "vroegah" zoiets zei, haalden we gewoon onze schouders met een "Laat maar kletsen./Weet niet beter."en gingen we door met belangrijkere zaken in onze kostbare, beperkte levenstijd. Onze democratie gaat kapot aan oeverloze discussies en eindeloze rechtszaken die bijna nergens over gaan. Die "vrije meningsuiting" is ontaard in inertie, besluiteloosheid en overgevoeligheid. En dan nog klagen dat er politiek niets meer van de grond komt? Derksen heeft gezegd en laat het erbij. Moeten wij ook doen! Net als Habtamu zelf. Even scherp reageren, van zich bijten en klaar. Niks "aangifte". Om moe van te worden.
  16. Ik deed een algemene uitspraak over "excuses maken" en die hoeft niet te slaan op dit specifieke geval (waar ik ook een bepaalde mening over heb. zoals die al moge blijken uit de rest van de zin waar jij nu gemakshalve slechts een flodder uit knipt) .
  17. Een gewaarschuwde provider telt voor twee. Hoe ze beter gaan opletten, zullen ze niet aan de grote klok hangen.
  18. Ik heb ook altijd gedacht: oprechte excuses en dan is het klaar en snel (samen) weer door met dringende(re) zaken....
  19. BBB ook een partij die na allerlei loze verkiezingsbeloftes met de neus op de harde (deels frauduleuze) feiten wordt gedrukt.
  20. Correctie! https://nos.nl/artikel/2516218-belastingkorting-op-elektrische-auto-s-langzamer-afgeschaft
  21. Aanbod en vraag-verhaal is van alle tijden. Ik ben er niet zo bang voor. De meeste "belastingvoordelen" komen toch al niet terecht bij degenen voor wie ze bedoeld zijn. (Mutatis mutandis zonnepanelen.)
  22. Tweedehands elektrische auto's zijn anders hard in prijs gedaald de laatste tijd. En de concurrentie van nieuwe zal toenemen met nieuwe merken, modellen en meer productie.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...