Jump to content

Ventura

Members
 • Posts

  2,119
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Posts posted by Ventura

 1. Bron: https://www.dansmarathon.nl/

   

  Quote

  De VriendenLoterij en Longfonds vragen de aandacht voor mensen met een longziekte. Samen voeren ze campagne voor een medische doorbraak: de mini-long. Hiermee kunnen beschadigde longen in de toekomst weer gezond worden gemaakt. Tijdens de Dansmarathon gaat minimaal 40% van ieder verkocht lot naar Longfonds en maakt u kans op fantastische prijzen. Zaterdag 16 oktober maken we tijdens de Dansmarathon de winnaar van 1 miljoen euro bekend.

   

  Meer een media stunt. 

   

  4 uren geleden, Tonskidutch zei:

  pijn aan je ogen en oren, vooral als je in Amsterdam woont

   

  Ik snap niet waarom Amsterdam bij betrokken wordt. Volgens mij bent uzelf van Amsterdam naar Maastricht verhuisd voor economische redenen. Kan me daar misschien in vergissen.

   

  De Dansmarathon wordt gehouden in de Breepark te Breda.

  Bron: https://breepark.nl/activiteit/dedansmarathon/

  • Haha 2
 2. Quad 405 is een prachtig versterker. Er zijn twee mogelijkheden op deze Quad 405 in ere te herstellen. Optie 1 is het laten reviseren door iemand die er kennis van heeft. Google op Bavel Quad om een voorbeeld te noemen. Deze persoon heeft verstand van zaken en technische kennis. Daar betaald men ook een prijs er voor. Optie 2 er zijn diverse revisie kits te koop voor de Quad 405. Google op Quad Antwerpen Belgie. Deze verkopen kant en klaren revisie kit voor Quad 405. Deze kunt u zelf reviseren of door iemand die verstand heeft van elektronica. Als u meer informatie wilt weten stuur even een pm.

   

  Op 11-10-2021 om 23:37, moonchild zei:

  Kun je niet beter al die oude engelse meuk eruit slopen? En dan de lege kast vullen met belgische/nederlandse topelectronica van Hypex?  https://www.diyclassd.com/product/ucd180hg-with-hxr/5 

   

  Kun je weer jaren vooruit met modern spul in een vintage look :)

   

  Een goed gereviseerde Quad 405 klinkt velen malen beter dan zo klasse D versterker.  

 3. Op 2-10-2021 om 13:29, Tonskidutch zei:

  Als hij meerdere suggesties krijgt meent hij namaak en/of mindere kwaliteit meteen te kunnen duiden.

   

  @Tonskidutch In mijn vraag stond duidelijk waar ik kan deze bananen stekkers kopen. Daar heeft @bellejt het correct antwoord gegeven. Niet meer en niet minder! Dat @Tonskidutch komt met suggesties komt van NAMAAK/NEP Nakamichi bananen stekkers is gewoon fout. In deze topic heb ik niks gezegd dat iets van mindere kwaliteit is. Al probeert @Tonskidutch dit te insinueren.

   

  Op 2-10-2021 om 13:29, Tonskidutch zei:

  Maar ondanks dat spreekt de vraagsteller @Ventura zich zelf wederom tegen betreffende oxidatie van de aansluitkabels afgezien van de kwaliteit van die stekkers. Ook de betere stekker is dus gecompromitteerd door oxidatie van de kabel uiteinden zelf. 

   

  Wederom probeert @Tonskidutch iets te insinueren. Ik heb alleen gezegd dat speakers kabels op den duur gaat oxideren en het maakt niet uit welke bananen stekker men gebruikt. Maw niks over de kwaliteit.  

   

  Op 2-10-2021 om 13:29, Tonskidutch zei:

  Dus dan rijst de vraag moet je überhaupt stekkers gebruiken?

   

  Gelukkig wel. Geen standaard luidspreker aansluitklem op de eind versterkers en op elektrostaten. 

   

  @ceesv Gelieve deze topic te sluiten. Mijn vraag is beantwoord.  

  • Haha 1
 4. 9 uren geleden, moonchild zei:

  Het gebruik van RCA phono pluggen, ja lees het goed, voor digitale verbindingen is een compleet andere discussie. 70 jaar oude vintage style technieken voor de nu tijd, uitdagend.....

   

  Waarom RCA (cinch/tulp) aansluiting benoemen in deze topic wat niet relevant is. Dan zeg ik, open een eigen topic daar over. Vergeet niet RCA (cinch/tulp/Revox) zijn ook nooit bedoeld geweest voor geluid maar voor hoogfrequent verbindingen en ontspruiten vóór de Eerste Wereldoorlog. Deze zijn ook berucht vanwege kraakstoringen.

 5. 22 minuten geleden, moonchild zei:

  Je plaatst je vraag eerst opzettelijk Niet in het juiste forum: https://www.sat4all.com/forums/forum/49-audio-tv-en-video-apparatuur/

   

  @ceesv Kunt u deze topic verplaatsen naar het audio/tv/video forum? 

   

  22 minuten geleden, moonchild zei:

  Omdat ik zelf nu klemverbindingen gebruik heb ik 8 vintage WBT 0600 Banaansteckers over

   

  Vintage? Weer zo nutteloze marketing kreet. Zeker WBT 0600 aangeschaft voor het mooie vergulde "IKEA-sleuteltje". 

 6. 44 minuten geleden, Drs. IJzerbout zei:

  Nog belangrijker is het inbranden van je kabels. Dit geeft een zeer goede weergave: transparent, gedetailleerd betere punch, en de hoge tonen krijgen een zeer goede definitie. 

   

  Klopt. Daarom heb ik thuis een degelijke "cable cooker" dat is made in Holland om het proces te versnellen. 

   

  image.png.e08df5c702199751224b6033e53c5d38.png

 7. 13 uren geleden, Sprietje zei:

  Misschien hebben ze die pas besteld nadat ik had aangegeven dat er speciaal voor multifeed erg veel interesse voor zou zijn want ze hadden ze nog niet besteld toen ik belde.

   

  Uiteraard in de waanzin dromenland van Sprietje. 

  • Haha 2
 8. Op 10-8-2021 om 21:04, Sprietje zei:

  Wegens omstandigheden ben ik de komende maand niet in de gelegenheid om de nieuwe lnb's te testen. Ook heb ik op korte termijn geen behoefte aan nieuwe lnb's daar de Inverto Black Ultra lnb's die ik in gebruik heb het nog uitstekend doen.
  Maar, misschien zijn er op het forum andere mensen die je er een groot plezier mee kan doen om er een paar mee te brengen. Ik ga er dan wel van uit tegen betaling. Hierbij zou het dan wel fijn zijn de resultaten van de test bijv. in vergelijking met de bestaande Black Ultra te beschrijven.

   

  Bedankt voor het bevestigen. Iemand anders de investering laten maken met daarna erg interessant te gaan doen op diverse satelliet en camping forums over deze lnb. 

   

  Op 12-8-2021 om 11:21, Sprietje zei:

  Helaas ziet het er naar uit dat ze in Nederland nog enige tijd niet leverbaar zijn omdat de handelaren eerst hun oude voorraad Black Ultra willen opwerken.

   

  Op 13-8-2021 om 20:52, Sprietje zei:

  Met de antwoorden die ik heb gekregen van de Nederlandse importeur en de nodige satellietshops kan ik die conclusie zeker stellen.

   

  3 uren geleden, Sprietje zei:

  Aha..., bij één van die twee zaken in Zoetermeer.

   

  Mooi dat ze nu ook in Nederland te koop zijn.

   

  Deze winkel in Zoetermeer heeft nog 71 single black ultra in voorraad. Vreemd dat deze nog niet opgewerkt. Met acties gaat het misschien sneller? 

   

  image.thumb.png.df671fbd131fce90a13c10bc0e869257.png

 9. 21 uren geleden, ceesv zei:

  Het corona beleid rond Zandvoort F1 valt niet uit te leggen.

   

  Volg het geld rond dit circus, de rechter heeft bepaald dat dit door moet gaan omdat anders het circuit failliet zou kunnen gaan.

  En dat wil je de eigenaar van het circuit niet aandoen!

   

   

  Dit is grootste onzin excuus wat men kan bedenken. Ondernemen is risico nemen. Punt. Dit heeft alles te maken met 1 hoofdpersoon Bernhard van Oranje-Nassau, Van Vollenhoven. Deze persoon heeft heel veel invloed op dit circus. Kijk eens naar de andere evenementen organisaties. Of die niet moeilijk hebben in tijden van covid 19. Het is voor mij ook erg merkwaardig dat men niet voor het circuit van Assen heeft gekozen. Daar is veel meer ruimte te beschikking voor de infrastructuur. Nee het moest perse Zandvoort zijn. Waarom, vraag het eens aan Bernhard van Oranje-Nassau, Van Vollenhoven en de politiek. Of men een toelichting wilt geven is nog een tweede

   

  10 uren geleden, Sprietje zei:

  Iedereen moet wel beschikken over een vaccinatiebewijs.

   

  Dat vaccinatiebewijs is redelijke fraude gevoelig. Er wordt voldoende vaccinatiebewijs te koop aangeboden. Of men dat nauwkeurig controleert is nog de vraag. 

×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.