Ga naar inhoud


minplus

Lid
  • Items

    8651
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    56

Alles dat geplaatst werd door minplus

  1. Ik ben gelukkig niet herkenbaar in beeld.
  2. Die schavotten kun je natuurlijk per 100.000 kwijt op de honderden of zijn het duizenden gigantische grijze dozen waar ons land inmiddels berucht door is. Zijn we de lastige buurtbewoners vast wel kwijt en staan ze meteen wat hoger dan 3 meter als sprekend voorbeeld van niet storen.😁
  3. Je vergeet de commissies naast de daarop volgen de commissies, enz, die alles opnieuw gaan berekenen en heroverwegen. Van het geld dat die commissies bij de toeslagenaffaire gekost hebben had elke de grond in getrapte al 5-voudig gecompenseerd kunnen worden, terwijl die mensen nog steeds op hun geld en soms zelfs kinderen wachten. De nieuwe Hollanditis.🤐
  4. Grote beelden worden zoals bekend in stukken gezaagd..
  5. Bronzen dingen worden met zekerheid door tuig gejat, zijn nog geliefder dan koper waarvoor ze zelfs de beveiliging van duizenden mensen bij spoorwegen jatten. Een niets ontziend schorriemorrie-deel van de mens(?)heid. In een gehucht hier in de buurt is ook een bronzen borstbeeld binnen/na een jaar gejat. Men heeft het daar vervangen door hetzelfde in beschilderd ik meen ijzercement en dat staat er al jaren probleemloos. Het tuig was in staat de krant te lezen en weet dat de nieuwe niet meer van brons is. Ik denk/vrees dat alle standbeelden van duur materiaal snel naar musea met beveiliging moeten en vervangen door polyester exemplaren.
  6. Wappies zien geen verschillen, ze zien alleen een waanidee dat als feit is verkondigd in hun bubbel en voor hen is het dus een feit .
  7. Is nu niet anders en ook nooit anders geweest bij de mensheid.
  8. En de kleuters een warme kont bij het schommelen. Maar we gaan in ons landje voor hoe goedkoper hoe beter ten koste van alles. Dat het waanzin is merken we inmiddels met de medicijnen en noem maar wat. Het land gaat er kapot aan. En dus de mensen ook.
  9. Voor die trafohuisjes is een simpele oplossing. Gewoon 3 meter lager plaatsen en een buurtschommel er bovenop. Iedereen blij.
  10. Mooi filmpje, jammer dat de rest ontbreekt. Ik hoop dat het kuikentje het overleefd heeft. Vrees het ergste.
  11. Schoonzoon zet de wekker ook op 6.30. Ik zie wel wanneer ik wakker word.
  12. Maf, gerrit, hier verlaagt men het 30km verderop al 40 jaar.
  13. Kom, Gerard, het zijn de agro-industriëlen en dat weet jij ook. Die zijn gebaat bij een extreem lage waterstand. En die paar zwembaden van de rijken vormen echt geen probleem. M'n grootvader ving jaren 50 het water op in een kristal heldere sloot met kikkers, salamanders en stekelbaarsjes, m'n buren jaren 60 en 70 idem en toen ik begin 80 hier kwam wonen stond er ook nog water in de sloot. Dat is nu een uurtje na een enorme regenbui en daarna staat hij weer droog. Met je laatste zin ben ik het helemaal eens. Kwestie van zelfreflectie zou ik zo zeggen
  14. Het verbaast me dat je mijn bericht niet snapt of heel slecht leest want ik gaf het toch duidelijk aan en schat je toch eigenlijk veel hoger in. Dus nog maar een uitleg: Als je maar 1 plaatsingsmogelijkheid hebt en een gebouw grotendeels in de weg staat en je hebt geen vergunning dat gebouw af te breken dan vangt dat lullige bouwwerk alle signalen voor een 60cm schotel weg, maar een 2 meter schotel kijkt net om de hoek en hoera, ontvangst.
  15. In de waterschappen waren ze altijd en zijn ze vermoedelijk nog oververtegenwoordigd. Water weg want dan is het droog en dan kun je met de mega-machines het land op.
  16. Beste Sprietje Bij een gebouw met geen andere mogelijkheid wordt het dus een grote schotel of verhuizen, bij bomen hangt het van de boom af.
  17. De waterschappen hebben al tig jaren de zo snel mogelijke afvoer van water georganiseerd....
  18. Mooi ding. M'n dure ouwe Tissot is 1,1 cm dik en heeft datum en moet ik verstellen, vooral eind februari. Dikker wil ik ze niet, liever dunner. M'n Aldi geval van iets van 8 euri is 8mm dik maar heeft geen datum. Verstellen voor de zomertijd vast wel maar hij stond al een jaar stil. Gisteren de batterij vervangen, zo eentje uit een pakketje van een euro met 10 celletjes (waarvan je 5 gebruikt) dat ik nog had liggen, en hij loopt weer. Op de vorige 2 jaren.
  19. Ik vroeg op pagina 1 om te beginnen terecht ook naar de situatie. Soms is plaatsing alleen mogelijk op een plek waar 3/4 van de schotel afgedekt wordt door een gebouw of bomen. Dan heb je niets aan een schotel van 60cm.
  20. Gewoon op straat met een mooie van een tientje en thuis met een erg mooie van 3000 die alles kan. Wat wil een mens nog meer.
  21. Een paar buitengewoon vage vragen. Wat is toegestaan en kan in jouw situatie, hoeveel regenreserve wil je? Om maar iets te noemen om te beginnen. Maar met een ovale van 2 meter met een LNB met 8 aansluitingen zit je zeker goed.
  22. Rekenvaardigheid is voor de dame achter de kassa vrijwel niet nodig. Ze toetst in wat de klant geeft en op het scherm staat wat ze moet terug geven.
  23. Dat was jaren mijn favoriete zendermet Wolfman Jack en goede muziek, beter dan de andere zenders.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...