Ga naar inhoud


geronnimo

Lid
  • Items

    245
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door geronnimo

  1. Hoeveel zenders kan ik met oscam tegelijkertijd decoderen? Ik gebruik twin tuners, dus meerdere zenders tegelijk ontvangen is geen probleem maar als ik 3 zenders tegelijk wil decoderen loopt de vu vast

  2. Ik constateer ook dat sdat4all niet meer zo interessant is maar ik denk dat dit komt door de eenzijdige berichten over discussies over VTI en minder over openpli terwijl er bij de laatste veel ontwikkelingen zijn die hier niet of nauwelijks besproken worden, dus ook ik ben nu meer naar het openpli forum verhuist.

    Ook andere thema's zijn vaak erg eenzijdig, jullie hoeven het natuurlijk niet met mij eens te zijn, het is maar gewoon een mening van mij.

    Desondanks wens ik sat4all een heel goed nieuw jaar.

     

  3. Hallo allemaal, ik vraag mij af hoe warm de vu+ du2 mag worden, bij mij wordt hij 45 graden en dat lijkt mij niet erg gezond.

    Mijn vorige vu+ duo is door het warmte probleem overleden, zoals trouwens de meeste (uitgedroogde elco enz...)

    Ik gebruik de fancontrole app maar dat haalt niet veel uit.

     

    • Like 1
  4. Ik gebruik een vu+ duo2 met openpli, de ontvanger heeft 2 tuners dvb-s en dvb-c het sat gedeelte werkt prima geen problemen, maar de kabeltuner heeft een rare afwijking met de signaalwaarde. Als ik via dvb-c naar ziggo kijk zie ik rechts onderin een signaalwaarde van 5 tot 20 % elke zender heeft een andere waarde. Ook af en toe blokvorming. Als ik de zelfde coxkabel in de samsung tv steek, dus zonder dvb-c, heb ik overal een signaalwaarde van 98 % ook als ik de kabel doorlus in de dvb-c tuner is de waarde 98 %. Ik ben vervolgens naar de satboer gegaan met mijn ontvanger en daar is alles prima 100% op de dvb-c tuner. Heeft iemand een idee waar dit aan kan liggen?  Uiteraard zijn alle kabels en stekkers van de beste kwaliteit.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...