Ga naar inhoud


ceesv

Moderator
  • Items

    35930
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    195

Alles dat geplaatst werd door ceesv

  1. ceesv

    Moppen deel 4

    Ik hoop dat je toch nog een leuke verjaardag hebt gehad Gerrit!
  2. Mag ik jullie eraan herinneren dat dit onderwerp over witte vlekken in een tv scherm gaat. Hier aub geen links rechts diskussie! Terug on topic!
  3. Men verwart steeds vaker weer met klimaat.
  4. Nee, daar is niet aan gedacht maar wel aan gender neutrale toiletten.
  5. Maar de essentie is, dat de lnb ruim voldoende mf signaal (900 - 2100 MHz.) Levert om voldoende signaal aan de ontvanger te leveren en daardoor vergevingsgezind is met betrekking tot de gekozen coax kabel. Wil je zwakke signalen ontvangen is een grotere schotel de beste oplossing gevolgd door een lnb met een laag ruisgetal. Mechanische eigenschappen van de kabel spelen een ondergeschikte rol, elke (coax) kabel dient men binnen de mechanische belastbaarheidsgrenzen in leidingen te trekken. Jaren geleden zijn hier al tests uitgevoerd met ruim 150 meter coax tussen lnb en ontvanger, waarbij er geen ontvangstproblemen optraden. Plaatsing en uitrichting van de schotel en niet te vergeten de lnb in de schotel zijn veel belangrijker.
  6. Die kans is groot, vandaag werd bekend dat de bouwkosten zijn geexplodeerd, de oorspronkelijke 400 miljoen worden 2 miljard! Iets met meer asbest als verwacht en een lekkende hofvijver.
  7. Het nieuwe kijken is youtube en co. En daar is steeds meer aanbod in 4k. Ik breng hele avonden door met het kijken naar hoe mensen de meest fantastische projecten tot stand brengen en oude gebruiksvoorwerpen en productieprocessen in leven houden. En de voorraad programma’s is onuitputtelijk. Het filmpje over het vervangen van de backlights is daarvan een mooi voorbeeld.
  8. Ik vrees dat dit een eigenschap is van het ci module.
  9. Een ontvanger kan vastlopen door een haperende harddisc.
  10. ceesv

    IPTV streams

    Mooi intiatief. Ik ben benieuwd.
  11. ceesv

    Het 2024 weertopic.

    Inderdaad, net ten westen van Veurne. https://www.blitzortung.org/nl/live_dynamic_maps3.php
  12. Je mag dus zelf je conclusie trekken. Of @Steve er brood in ziet?
  13. Ja, dat kan hersteld worden, maar of het economisch verantwoord is? De monteur sloeg een kruis voordat hij het scherm met de zuignappen optilde, niet onterecht, in sommige gevallen sneuvelt het scherm bij deze ingreep.
  14. Indien het een oled is kan je de pixel refresh service uitvoeren. Meer informatie over wat voor lg tv je hebt zou helpen.
  15. ceesv

    Usb Hdd voor opames

    Snelheid bij video opnamen speelt geen rol, video opnemen vraagt geen snelheid, het vormt geen belasting voor een hd.
  16. Dat weten ze wel, maar ja, prioriteiten en bezuinigingen, tja.
  17. ceesv

    Ontvangst Ned 1

    Wanneer Nederland 3 geen klachten heeft hoef je het probleem niet in je schotel of kabels te zoeken. Waar je het wel moet zoeken? Daarvoor hebben we gegevens nodig! Welke ontvanger, welke software en versie. Eigen kanalenlijst of van iemand anders. Hoe decodeer je, ci module of softcam? En niet onbelangrijk, hoe zien die storingen eruit.
  18. Echt? Of de papieren werkelijkheid?
  19. ceesv

    Ontvangst Ned 1

    Astra 3 heeft geen storing op Nederland 1. Je zal de fout in je eigen installatie moeten zoeken.
  20. Bij Microsoft werd je tenminste van tevoren nog gewaarschuwd zodat je de berichten over kon zetten naar de opvolger. Thunderbird was je de berichten van de ene op de andere dag kwijt zonder waarschuwing.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...