Ga naar inhoud


el renegade

Lid
  • Items

    540
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Alles dat geplaatst werd door el renegade

  1. Wat voor installatie? Voor satelliet is het belangrijk dat je goede kwaliteit gebruikt, koper en geen ijzer met een laagje koper. Het zal niet invloed hebben op beeldkwaliteit. Wel op storingen en interferentie.
  2. Klopt, ook na het verwijderen van de Canaldigitaal app start de canal + niet automatisch
  3. Volgens mij is die laatste update voor het automatisch verschijnen van het stappenplan om de nieuwe app te installeren en activeren. Bij een samsung ging dat goed. Bij een LG eerst een lg account moeten aanmaken om de app te kunnen downloaden, ook de account gegevens moeten ingeven. Verder ook frappant dat de ingelogde apparaten dubbel worden geteld als je in de nieuwe en ook nog oude app ingelogd bent.
  4. Vandaag als je de app opent voert de app je door een stappenplan om de nieuwe app te downloaden en automatisch in te loggen. Helaas op een Android apparaat waar geen Nederlands Google account op zit niet mogelijk.
  5. In een heeeel ver verleden kan ik me herinneren dat het op de Duitse publieke zender ook zoiets was geloof met wk voetbal. Op analoog was het wel te zien ( wat toen nog bestond) en via digitaal niet op Astra.
  6. Ondertussen is de uitzending en ook de banner inderdaad over gesprongen van vrt1 naar canvas
  7. Ze hebben een soort van banner over het live beeld geplakt met een irritante pieptoon.
  8. Op canaldigitaal ook. Dus een hele strenge controle dat de uitzendrechten alleen voor in België zijn. Weer iets nieuws.
  9. Het gaat dus om het vakantie pakket, wat 6 maanden in de zomer actief is. Dit pakket is volgens mij niet recent verhoogd. Alle andere pakketten wel.
  10. Als zijn kaart niet defect is heeft hij geen ci module nodig. Ik snap die logica niet.
  11. Ja de vrije zenders kun je bekijken, op de betaalzenders krijg je een melding gecodeerd.
  12. Vandaag zijn in Spanje de sd versies van de terrestrische (TDT) zenders uitgeschakeld. Nu zijn alleen de zenders nog in HD te ontvangen. Mensen met een oudere tv hebben dus een probleem en moeten een losse ontvanger aanschaffen of een nieuwe tv. La 1 (tve1) heeft vanaf vandaag ook een UHD versie.
  13. Volgens mij is er maar 1 app en afhankelijk welk pakket je kiest zie je de live zenders wel of niet.
  14. Op welk apparaat probeer je het dan?
  15. De website is ondertussen ook aangepast en ziet er ook zo uit.
  16. Om te voorkomen dat je een niet geaarde stekker er in stopt ( behalve de platte)
  17. Heb gemerkt dat samsung tv s per type toch vaak een iets ander menu hebben etc. De laatste van een paar maanden oud moest je verplicht inloggen met een samsung account anders was het smart gedeelte helemaal niet beschikbaar, zelfs netflix etc niet. Hierdoor werkte de truuk om smarthub land te veranderen ook niet.
  18. Op een lg tv als je de regio op Nederland zet ( standaard komt ie op spanje ivm op adres) komt de app ook tevoorschijn.
  19. Volgens mij is het een Europees ding. In Spanje ook verschillende plaatsen gezien waar de limiet 30 is, en sommige delen zelfs 20. Ergste is overal bulten, lekker voor de vering.
  20. Bij tvv heb je BBC1 en 2 in de app, bij de Canaldigitaal app niet als satelliet klant zijnde . Wel als je de App only tv abonnement hebt.
  21. een ijzerdraadje buigen zal niet veel slechter werken.
  22. Net weer een bericht gekregen dat mijn samsung tv een nieuwe zenderlijst heeft ingeladen. Als ik een beetje snel scroll zie ik op 212 red adventure, 213 serien+, 232 tvri Deze zijn mij nog niet opgevallen, misschien nieuw?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...