Ga naar inhoud


Luuk P

Lid
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Luuk P

  1. Sinds enige tijd voert mijn TF niet meer alle geprogrammeerde opnamen uit, na reset door stroom onderbreking doet ie het weer even. Wat mij ook is opgevallen is dat op het tijdstip waarop de decodering moet plaatsvinden de TF constant staat te rebooten. Iemand met dezelfde ervaringen?

     

    TF7700PVR

    Systeem 23231

    Loader L1.01

    Device v2.0.21

    FW TF-HSCB 7.00.39

    Update 8 juni 2009

     

    Groeten,

     

    Luuk

  2. Mijn TF7700 is al enkele keren uitgevallen: stilstaand beeld en alleen nog maar uit te zetten, reageert verder nergens op. Na enige tijd kan ik hem weer aanzetten, en hij controleert dan de bestanden. Tijdens deze controle blijft het voortgangsbalkje hangen, en moet ik het weer opnieuw proberen. Na enige pogingen werkt hij weer probleemloos. Het lijkt op een probleem met de harde schijf. (Western Digital WD 5000AAKS)

     

    Nu was het mij ook al opgevallen dat het de laatste dagen iets warmer is.... maar de temp van de ontvanger lijkt wel erg hoog te zijn.

     

    Is dit een vaker voorkomend verschijnsel?

     

    Luuk

  3. Ik heb een 7700, en volgens mijn leverancier, die ik geloof ik niet met naam en toenaam mag noemen, wordt de modificatie vanaf volgende week mogelijk, en kan dit door de consument zelf uitgevoerd worden, zonder solderen.

     

    @ mods: ik zou er geen problemen mee hebben als jullie berichten bewerken en /of verwijderen die niet specifiek over het topic gaan, het geheel wordt inmiddels onleesbaar.

     

    Luuk

  4. Ik heb mij zeer geliefd gemaakt bij mijn familie, schotel in de tuin, TF 7700 en nog geen dag normaal TV kunnen kijken, bij overschakelen naar een andere zender moet eerst de cam opnieuw worden ingestoken.... stel je voor dat je bij elk verkeerslicht je auto moet aanslingeren... Ik heb als leek na veel lezen een TF gekozen omdat deze goed aangeschreven staat, maar bij hoeveel mensen werkt dit apparaat eigenlijk probleemloos? De winkel waar ik de hele set kocht vertelde mij dat niemand problemen heeft, en dat ik maar de nieuwe FW moest gebruiken, maar deze staat er al lang op. Op zich heb ik geen probleem als een nieuw product niet 100% functioneert, maar ik wil dan wel horen wat er aan de hand is, en wanneer dit opgelost wordt. Het is toch te gek voor woorden dat je op een forum bent aangewezen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...