Jump to content

astro iris

Members
 • Posts

  5,214
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

2 Followers

About astro iris

 • Birthday 07/19/1954

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  ieper
 • Interesses
  Sterrenkunde, radio, satelliet, tuinieren, natuur en reizen.

Recent Profile Visitors

46,663 profile views

astro iris's Achievements

 1. Ik moet het model nummer nog even checken van tv WZC. Al wel opgemerkt dat er een CI slot aanwezig is. Als ik serienummer weet even checken op Telenet lijst van tv's die digitaal conform zijn. (is een Samsung 22 inch).
 2. @ceesv Niet wegzappen, gewoon effe iets anders doen. met te zappen verstrooi je de geest.
 3. Ze doen maar, kan me geen bal schelen. reclame is voor mij de tijd om vlug andere zaken te doen en soms moet ik mij haasten, of ik mis stukje van film.
 4. Misschien een vraagje . De productie van een auto met verbrandingsmotor zal waarschijnlijk ook wat CO2 uitstoten. moet je dan die uitstoot niet in mindering brengen van een E wagen CO2 Zero tijd?
 5. Dit verwondert mij niet. De volkeren van Noord Amerika zijn verwant met Siberische en Mongool Aziaten. Deze verwantschap is nog duidelijk te zien in gelaatstrekken en ook allerhande rituelen die nu nog in beide continenten gangbaar zijn. De rituelen van shamans zijn hier een voorbeeld van. Ook zijn data en tijdsrekeningen uit het verleden heel rekbaar.
 6. @minplus Nog tig andere dingen , zoals een jobstudent die werd doodgeschoten , omdat hij een klant er attent op maakte dat hij mondkapje moest opzetten.
 7. Gelukkig worden we niet allemaal van hetzelfde opgewonden. 😃
 8. Misschien uw medische betrouwbaarheid? Dit is toch ook al zo bij verzekeringen?
 9. Nog niet te vroeg victorie kraaien. Ik las ergens dat de zender een rondstralende zender is , maar indien het hoger vermogen in een bepaalde richting zou gestraald worden en dat is niet in onze richting, dan zou het kunnen, dat we hier niets van merken. Wordt inderdaad afwachten.
 10. Was indertijd met Radio Veronica ook zo op de 538, heel stabiele ontvangst, alleen hadden we hier 's avonds wat last met een Engels commercieel station , die toen met testuitzendingen was begonnen. dit werd het latere Capital Radio.
 11. Ik begrijp er ook geen snars van, blijkbaar in een of andere andere extase.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.