Jump to content

arjan66

Members
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

About arjan66

 • Rank
  Proef lidmaatschap
 • Birthday 05/24/1966

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik denk dat je gelijk hebt en dat de FIA het even heeft toegestaan om het seizoen nog wat spannend te houden. Alles voor de kijkcijfers en de toeschouwers en Ferrari heeft veel macht.
 2. Op Sky F1 zeggen ze dat door aan het stuur te trekken de stand van de voorwielen een paar mm veranderd naar binnen toe. Dit doet Mercedes op de rechte stukken om wat meer wrijving op te banden te creëren. Normaal zouden de banden op de (lange) rechte stukken wat afkoelen maar door de banden als het ware een beetje scheel te laten kijken, blijft de bandentemperatuur wat hoger zodat er in de volgende bochten meer grip blijft bestaan. Wel heel interessant allemaal of deze theorieën in de race ook echt voordeel gaan opleveren.
 3. Mercedes heeft een revolutionair nieuwe achterophanging waardoor er veel meer downforce ontstaat. Laten ze iedereen weer achter zich hierdoor?
 4. Da's een goeie, dat ga ik checken. Ik denk inderdaad dat ik het dak op moet om kabels, aansluitingen te checken en wellicht de lnb te vervangen inderdaad.
 5. Ik kan wel eens een nieuwe kabel leggen Frans maar wat ik zo gek vind is dat je op Sky News een mooi signaal binnenkrijgt en op BBC 0,00 Dat vind ik zo onlogisch. Of misschien is de schotel net wel zo verschoven dat hij nog 1 transponder wel pakt maar de rest niet meer. Maar de signalen op deze Astra zijn zo sterk dat ik die 0,00 niet snap.
 6. Goedenavond, sinds enkele dagen (hiervoor altijd wel alle FTA zenders goed ontvangen) heb ik ontvangstproblemen op Astra 28.2 en wel het volgende: sommige zenders zoals Sky News prima ontvangst met mooie signaalsterkte (vaste antenne) maar sinds kort geen enkele ontvangst (0 signaal sterkte of kwaliteit) op FTA zenders zoals BBC, CNN of ITV. Eerst dacht ik dat er iets met de ontvanger was maar ik heb nog een andere (draaibare) schotel en als ik die op deze ontvanger aansluit op 28.2 heb ik BBC en alle andere zenders wel. Dus volgens mij ligt het dan niet aan de ontvanger. En met de andere ontvanger (van de draaibare schotel) dezelfde (niet) ontvangst (op die vaste schotel) van vele FTA zenders op 28.2 Waar zou het in kunnen zitten? LNB? (kan een lnb zo stuk zijn dat hij enkele transponders wel ontvangt en andere helemaal niet)? Verdraaiing antenne (wat ik niet denk) maar waarom dan wel mooi signaal op Sky News? Coax kabel is ook goed denk ik dan. Voor mij is het een raadsel. Graag jullie vakkundig idee, alvast bedankt. Grt. Arjan
 7. arjan66

  Mist.

  Ik vroeg me af of mist van invloed is op het signaal dat ik met de schotel opvang? Word de ontvangst hier minder door? Vriendelijke groet, Arjan
 8. Straks ook nog naar maximaal 100 km per uur🤣 😋. Trouwens Leclerq 10 plaatsen terug i.v.m. nieuwe motor!
 9. Ik heb deze nieuwe lijst geïnstalleerd en alle kanalen werken behalve rtl4 en rtl5 want dan krijg ik deze melding: SID not found in PAT Doe ik iets niet goed?
 10. https://racingnews365.nl/poepstart-verstappen-bij-gp-oostenrijk-door-technisch-probleem
 11. Magnussen start vanuit de pits. Nog beter.
 12. Komt het ooit nog goed met Neymar vraag ik me af. Schorsing na uitschakeling CL wegens belediging scheidsrechter, slaan van een supporter en nu aangeklaagd voor verkrachting: https://www.ad.nl/sport/vrouw-doet-aangifte-tegen-neymar-wegens-verkrachting-voetballer-ontkent~aaedfa1e/ Die jongen is een geweldige voetballer en wil beter zijn dan Messi of Ronaldo. Verdient bakken met geld (reclame vooral in Brazilië) maar heeft nog nooit iets groots gewonnen. Zijn gulzige vader die zijn zaakwaarnemer is, doet er ook al geen goed aan. Het gaat altijd maar om geld. Dat was ook bij de overgang naar PSG het geval. Die jongen is daar doodongelukkig en wil het liefst weer naar Barca. Wint commercie hier van puur talent? Als hij alles om zich heen zou laten vallen en zich puur zou richten op voetbal word hij de aller allerbeste ter wereld!
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy