Ga naar inhoud


Bangkok By Night

Lid
  • Items

    587
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Bangkok By Night

  1. Zou het nog kunnen komen doordat op beide XP CD's staat dat deze bedoelt zijn voor een medioncomputer of de XP pro voor een tochiba computer?

     

    suc6

     

    Gerrit

     

    Inderdaad die kans is ZEER groot want de windows cd's die bij de pc's geleverd werden zijn specifiek voor dat bepaald merk (model). Ik heb het hier in het verleden ook al eens geprobeerd van een Windows cd die geleverd was met een Compaq pc. ik heb deze toen ook geprobeerd te installeren op een andere pc,dit lukte ook niet. Waarschijnlijk zal dit dan ook de oorzaak zijn dat de installatie niet lukt.

     

     

    Mvg.

    BbyN

  2. Probeer dit eens ... gevonden op het techsupport forum.

     

     

     

    I got virus on my PC lately, and then I reformat the hard disk and reload xp , but I always got the blue screen.

    Stop: 0x0000007E (0xC0000005, 0xF748E0BF, 0xf78DA208,0xF78D9F08

    pci.sys / adress F748E0Bf base at F7487000, datestamp 3b7d855c

     

    I bought another new hard disk today and tried to reinstall everything, it got the same blue screen, which seems not the hard disk issue and probably another problem that I don't know.

     

    Could you please help on this issue?

     

    Thanks a lot!

     

     

     

    Reset the CMOS, there is what appears to be a 'silver' disc on the motherboard;this is the Motherboard CMOS battery, remove the battery for about 10 minutes and replace it.

    This will reset all the settings....remember to reset the date/time in the BIOS after you do this.

     

    Hope these ideas help; post back with the results.

     

    Kind Regards,

     

     

    ThanKs!

    Reseting the CMOS works! I guessed it might be a memory problem but forgot CMOS reset.

     

    Thank you again!

     

     

    Je kan het in elk geval eens proberen ;) .

     

     

     

    Mvg,

    BbyN

  3. Win 8 is gewoon goed en supersnel, vooral bij het opstarten en afsluiten merk je een zeer duidelijk verschil. Ik wil niet meer terug naar 7, het is effe wennen maar al gauw zal je merken dat deze versie van windows zeer slim in elkaar zit. 10 op 10 voor Microsoft ...

  4. Binnenkort ook de lancering van Weepee-tv ;) , hopelijk wordt dit dan een concurrentiel alternatief.

     

    http://launch.weepeetv.eu/

     

    Hieronder even een berichtje dat door een medewerker van Weepee op Userbase werd gepost.

     

     

    "Ik kan nog geen informatie geven over de content. Maar ik kan wel al zeggen dat de inhoud zo uitgebreid en gevarieerd mogelijk zal zijn, op een manier die ongezien is in Vlaanderen.

    Nee, wij gaan volgende week nog niet veel vertellen icon_smile.gif. Maar dat de grote jongens met argusogen meekijken, is al zeker. Sowieso gaan we binnenkort een beperkte pool gebruikers toelaten. (een deel van de inschrijvingen op de mailinglijst krijgt die kans) Net zoals bij onze voip zal het bij ons eenvoudig en zonder franjes zijn."

     

     

    Dus dat beloofd !

     

    Mvg,

    BbyN

  5. TV Vlaanderen, dat digitale televisie aanbiedt via de satelliet, misbruikt het derde kanaal van de VRT om een dure decoder op te dringen. Dat stelt Test-Aankoop vandaag.

    "De abonnees van TV Vlaanderen ontvingen een brief waarin staat dat Ketnet en Canvas op 1 mei twee zenders worden en dat Ketnet enkel beschikbaar is in een nieuwe norm die slechts kan bekeken worden via een HD-ontvanger. TV Vlaanderen voegt eraan toe dat in de toekomst meer Vlaamse zenders naar deze nieuwe norm overschakelen", zegt Ivo Mechels.

     

    De brief is volgens de consumentenorganisatie onvolledig, misleidend en op verschillende punten in strijd met de wet. "Zo geeft TV Vlaanderen zijn abonnees vier keuzemogelijkheden die telkens de ontvangst van zulke ontvanger impliceren. Uiteraard hangt daar een kost aan vast. TV Vlaanderen biedt de consument echter niet de mogelijkheid om niets te doen."

     

    Wijzigingen onnodig

    TV Vlaanderen vermeldt ook niet dat ze eigenlijk twee wijzigingen doorvoert. Vooreerst beslist TV Vlaanderen om Ketnet vanaf 1 mei in een nieuwe norm uit te zenden. Vervolgens beslist ze om Ketnet op een andere satelliet te plaatsen, met name ASTRA 3 in plaats van ASTRA 1.

     

    Test-Aankoop besluit dat de wijzingen allesbehalve nodig zijn om technische redenen (de komst van een derde net van de openbare omroep), maar puur commercieel zijn ingegeven. "TV Vlaanderen stelt een HD-ontvanger voor aan 99 euro, terwijl een soortgelijke ontvanger in de buurlanden slechts een 60-tal euro kost", aldus Mechels.

     

    Bron

    Belga.be

  6. Hieronder zie je een twin monoblock, deze heb je nodig voor een twin tuner. Zoals je ziet heeft deze 2 uitgangen. Ik vrees dat jij een andere monoblock hebt, namelijk een single monoblock zoals op de onderste foto te zien is met één uitgang (is voor single tuner).

     

     

    lnb voor twin tuner.

     

     

    images.jpeg

     

     

     

    lnb voor een single tuner.

     

     

    SSNES100036_Inverto-IDLP-40MONO-Single-Monoblock-LNB-02dB.jpg

     

     

    Mvg.

    BbyN

  7. Sterrenmeisje: "Ik wil helemaal geen nieuwe tattoo"

     

    media_xl_4613303.jpg

    Gisteren kwam Kimberley Vlaeminck opnieuw in de media met het nieuws dat ze een nieuwe tattoo wil laten zetten bij Rouslan, de man die haar twee jaar geleden naar eigen zeggen ongevraagd opzadelde met 56 sterretjes op het gezicht. Maar in een interview met de krant 'Het Nieuwsblad' laat Kimberley weten helemaal geen nieuwe tattoo te willen: "Dat zijn grove leugens."

    Rouslan Toumaniantz liet weten dat Kimberley zin had in een nieuwe tattoo en dat ze die opnieuw bij hem zou laten zetten. Toch wel opmerkelijk, nadat Kimberley een schadvergoeding van 3.000 euro had geëist van hem. "Leugens", aldus Kimberley in Het Nieuwsblad. "Vooraleer al mijn sterren weg zijn, wil ik helemaal geen nieuwe tatoeage. En als ik er ooit nog eentje zou laten zetten, zal het zeker en vast niet bij Rouslan zijn. Hij gebruikt mij gewoon om zelf in de media te komen en hij schendt mijn privacy." Kimberley liet ook weten ondertussen bijna volledig 'sterrenvrij' te zijn. Ze heeft nog een paar behandelingen nodig en dan is er van het sterrenmeisje geen sprake meer. (odbs)

     

     

    :cry: :cry: :cry:

     

     

    08/02/12 10u27

     

    BRON/HLN

     

     

    Mvg.

    BbyN

  8. #offtopic#

     

    @ Smurf,

    Voeding repareren :crazy: ... neen zo handig ben ik niet, helaas. Deze 2 ontvangers staan hier nu werkloos in de kast.

    Adres heb ik wel, is in Engeland. Op email word niet gereageerd.

    Toch bedankt voor het meedenken.

     

    #ontopic#

     

    @ oengabunga,

    Ik vrees dat het met jou openbox dezelfde richting uitgaat want ik had de laatste dagen voor de mijne stuk gingen een gelijkaardig probleem.

     

    Mvg.

    BbyN

  9. Mijn ervaring met openbox is niet zo best.

    Eerst draaide hier 2 stuks perfect en was ik zeer tevreden, echter op een week tijd zijn ze beide stuk gegaan en niet meer te flashen ook niet serieel.

    Mijn vermoeden is dat de voeding het begeven heeft (geen lampje meer op de frontdisplay). Dus goedkoop is uiteindelijk duurkoop geworden, mits de verkoper zijn account op een van de bekendste veilingsites ook verdwenen is, is ook mijn garantie in lucht opgegaan :-(

     

    Mvg.

    BbyN

×
×
  • Nieuwe aanmaken...