Ga naar inhoud


Sattofiel

Lid
  • Items

    258
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Sattofiel

  1. Had de onderste helft van bericht gemist. Begin toch oud te worden. Inmiddels ontzipt en op de VU gezetIk geef netjes in  DVB-t2, 578.000 en hij vindt niets. Behalve 8 Mhz bandbreedte staat alles op auto..

    2 uren geleden, Mimisiku zei:

    Heb je gecontroleerd of tijdens de installatie ook de kernel en firmware bestanden zijn geinstalleerd? Zonder deze bestanden wordt de stick ook herkend, maar er wordt géén vtuner gecreëerd. Overigens zou een zenderscan in die toestand overigens niet mogelijk zijn. Dat terzijde…. De Digitenne regio HAH zou overigens loeisterk moeten doorkomen… Verdenk je antenne…..

    De stick wordt herkend als VTUNER. En met dezelfde antenne kon ik in de Ultimo met DVB-T insteekkaart alles perfect ontvangen.

  2. Ik heb uiteraard de antenne direct aan de usb-stick hangen. Bij de tunerconfiguratie heb ik al van alles geprobeerd, uiteraard als 1e de optie nederland met digitenne, de 5+ aan enz.. Ben nu aan het zoeken naar een multiboot voor de 4kduose, om een ander image uit te testen , maar dat lijkt er niet te zijn. Schijn je Openvix of zo te moeten flashen en daarna andere images (heb dit voor een buurman op de octagon 8008 gedaan, was een makkie, weet niet meer welke soft).

  3. Aan of uit, maakt niet uit. Ik doe vast iets doms. maar geen idee wat. Misschien een verkeerde code rate instelling of zoiets, of ik moet een PLP id (geen idee wat dat is) invullen , ik weet het echt niet. Als het DVBmeter programma niet alles gewoon zou zien als ie aan de laptop hangt zou ik denken dat de stick kapot is, maar dat is ie dus niet. Openpli update naar laatse versie 8.3 maakt ook niks uit. Is er niemand die dit ding werkend heeft op een duo4kse die me gewoon alle instellingen in het zoekscherm kan geven? Aan "gewoon een frequentiescan doen" heb ik dus niet veel .

×
×
  • Nieuwe aanmaken...