Ga naar inhoud


dreka1

Lid
  • Items

    299
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door dreka1

  1. Haal de stroom eraf , druk op de aan uit knop sluit gelijk de stroom weer aan ,wacht tot er een IP adres in beeld komt , met een beetje geluk komt er nog leven in, dan kan je nog wat proberen met het IP Adres, via de PC.

    En helaas zijn er niet zo veel images meer voor.

    Succes.

  2. Wachtwoord kan of moet je zelf bij netwerk instellen, probeer anders de PLi daar werkt root nog steeds.

    Softcam moet je bij Teamblue zelf installeren , bij de pli zit de softcam bij de pluginns.

    Ik zelf gebruik de BH werkt ook prima op de Gigablue .

    Succes.

  3. 4 uren geleden, John van Dreumel zei:


    Ach, avonturier(ster) is misschien iets teveel. Het is vermoedelijk een éénmalige keuze. Dat geldt mijns inziens voor veel camperaar. Ik ben zelf destijds niet hoger als halverwege Zweden gekomen. Met een brandstofverbruik van 1 op 3 vloog het vakantie budget destijds ook al de uitlaat uit. 😅

    De Oyster V AutoSkew heeft wellicht net voldoende voor Astra 1 en dus BVN. Ik deel jullie mening dat puur voor ontvangst op de Noordkaap deze investering beter achterwege gelaten kan worden en vooralsnog beter een grotere databundel kan kiezen. Mogelijk dat er goede databundels zijn van locale providers die je met een mobiele 5G router gebruikt. Zij zal zeker geen uren TV gaan kijken verwacht ik.

    Prachtig om daar naartoe te gaan , gelukkig maak je zelf uit waar je naar kijk, tijdens je vakantie, zorg voor snel internet , dan kan het via IPTV , schotel gaat helaas niet lukken, wens ze een hele mooie vakantie toe , ben daar ook geweest , en droom om toch nog eens terug te gaan , vooral geen haast hebben .

    Groetjes dreka

×
×
  • Nieuwe aanmaken...