Jump to content

Kabeltje87

Members
 • Content Count

  2,362
 • Joined

 • Last visited

6 Followers

About Kabeltje87

 • Rank
  Sat4all Freak
 • Birthday 11/15/1950

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Europese Unie
 • Interesses
  Knoeien met de PC

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik vind ook dat dialect moet kunnen, als het op zijn plaats is. En dat Chriet Titulaer met een Limburgs accent sprak maakte hem nog niet onverstaanbaar. En hij zondigde niet tegen de taalregels. Neen, het zondigen tegen de regels van de taal in algemene programma's die iedereen zouden moeten kunnen volgen, is volgens mij "not done". En dat de spreker dat dan al doet, dan moet de ondertitelaar op TT888 toch beter weten, en het correct schrijven. Ik zal wel naïef zijn, en een oude zak, maar ik vind dat de TV nog altijd een opvoedende taak heeft. Tenminste voor het juiste gebruik van de taal. Dat ze daarom niet blind moeten zijn voor dialect spreekt vanzelf. Dat betekent niet dat we moeten vervallen tot het overdreven ABN gebruik zoals dat in de jaren 70 gebruikelijk was.
 2. Ook al zegt het taaladvies dat de deksel kan, het blijft krom aanvoelen. En wat te denken van de meisje.
 3. Kabeltje87

  Nederlands

  De laatste tijd erger ik mij aan het Nederlands zoals dat momenteel in gebruik is op de Nederlandse zenders: Dingen zoals: de meisje de deksel etc.... En niet alleen in de gesproken tekst, maar ook in de ondertiteling zoals die aangeleverd word door de BTI studios. Ik weet ook wel dat ik geen foutloos Nederlands schrijf, maar het bovenstaande voelt volledig krom aan.
 4. Uit de afbeelding kan ik het niet opmaken, maar is de module niet een CI+ model? Dit werkt dan misschien wel in een SAB maar niet onder OpenPLi
 5. Ik hoop het voor u. Maar de geschiedenis leert dat in zulke gevallen de klant de dupe is. En dus voor het meest gesloten systeem gekozen word. Er is nl. geen concurrentie meer
 6. Is nochtans heel eenvoudig. Ik zou het aantal mensen geen pint willen betalen die er niet inslagen een zender op een hogere positie dan 9 af te stemmen. Hiervoor moeten 2 cijfers binnen bepaalde tijdspanne ingedrukt worden, en dat gaat boven hun verstandelijke vermogens. En een zender moet kijkers hebben, anders geen reclame inkomsten.
 7. 1. Hier hebben we al één van het type, ik weet het maar vertel het niet. 2. Door dit soort kerels, zitten gewone gebruikers nu opgezadeld met gecastreerde hardware. Ik ben niet geïnteresseerd om zenders illegaal te bekijken. Ik wil alleen ongestoord kunnen kijken naar de zenders die mij interesseren op hardware van mijn keuze, en ik wil daar ook voor betalen (met rede) Alleen al door dit soort kerels wordt dit genot mij ontnomen.
 8. Waarom moeilijk doen. Open Webif en klik op het TV symbool naast een Bouquet. Deze opent dan het volledige bouquet in VLC. In VLC ga naar de playlist en sla deze op als m3u of m3u8 (vookeur)
 9. En dan gaan stoefen op de forums, ik weet het, maar vertel het niet.....
 10. Sorry. De oplossing werkt maar even. En dan heb je nieuwe token nodig. Gevonden met de plug-in voor Firefox: The Stream Detector. Maar momenteel werkt er helemaal niets meer. Ook niet in Firefox zelf. Ook niet in Chrome.
 11. ja, voeg toe. ?wmsAuthSign=c2VydmVyX3RpbWU9MTAvMTgvMjAxOSAxMTo1MTozMSBBTSZoYXNoX3ZhbHVlPWV5NlNIS0VXRkNpY1NPNGFkd0tnVmc9PSZ2YWxpZG1pbnV0ZXM9MzA=
 12. Een Vlaming in beweging krijgen is onbegonnen werk. Sven Gatz (minister van Media) heeft ooit een wet willen uivaardigen dat doospoelen van reclame verbood, en de service providers toestond het doorspoelen van reclame te verhinderen. Dit ging niet door. Maar het gelde alleen maar voor opnames op de eigen harddisk. En wat zie je nu. De receiver die ze nu verhuren wordt er opgenomen in de cloud. En daar geld het niet. Dus geen reclame doorspoelen. Hebben ze toch hun zin.
 13. Die is er wel, maar als depolitiekers die de wetten opstellen, ook in de RvB en advies raden zetelen dan zijn de consumenten rechten niet meer zo belangrijk. Wiens brood men eet, diens woord men spreekt in dit apenlandje.
 14. Kijk hier eens. https://nl.wikipedia.org/wiki/Liberty_Global En dan zul je zien dat de Amerikanen er uiteindelijk achter zitten
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy