Ga naar inhoud


Fatfreddy

Lid
  • Items

    1119
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Fatfreddy

  1. Hoi Sat4allers

     

    Ik heb een mutant 2400 met openATV . Ik heb geprobeerd dreamplex daarop werkend te krijgen maar helaas is het mij nog niet gelukt. De PlexMediaServer ( Mac Mini ) word wel gezien maar daar houd het dan ook wel mee op. Gebruikersnaam en wachtwoord voor Plex ingevuld onder kopje servers maar helaas.

     

    Grtz. Fatfreddy

  2. Zijn er mensen die ervaring hebben met deze usb tuner ? Werkt het net alsof het een ingebouwde tuner betreft ? Werkt oscam bijvoorbeeld i.c.m. deze tuner zodat het mogelijk is de smartcard van de kabelprovider te gebruiken ?

     

     

    Fatfreddy

  3. Ik zie een heleboel foto's maar niets wat ik zou kunnen toepassen voor het volgende (dus prijzen en materiaal);

     

    Satelliet ontvangst met 1 Schotel voor alle Astra's, 1 netwerkkabeltje vanaf Schotel equipment en in 3 woonruimte receivers of 42" schermen (only) voor IP-stream ontvangst mogelijkheid zodat ik kan zappen tussen alle Astra providers/kanalen (CDS full abbo en rest FTA in HD).

     

    Helemaal waar Toppers dat het niet aan die specificaties voldoet wil echter nog niet zeggen dat er geen sat-ip servers bestaan zoals je eerder beweerde.

  4. @toppers. Hoezo bestaan er geen Sat-ip servers ? En hoezo geen lnb,s waarin het satsignaal al word omgezet naar een ip signaal ? Kwestie van hoe je het interpreteerd naar mijn idee.

     

    @ alias haha , als je het hele topic door leest had je kunnen lezen dat ik het daar al over heb gehad. Wellicht dat er straks Linux based servers op de markt komen waar wel een SoftCam op kan draaien.

  5. O.K. vanaf een E2 ontvanger naar je netwerk streamen is eigenlijk ook een vorm van  sat-ip.  Ik doel eigenlijk meer op wat er in mijn ogen in de toekomst waarschijnlijk gemeengoed gaat worden.  Een server vlak bij de schotel of  een lnb  met ingebouwde server . Voordeel is dat er geen bundels coax kabels meer getrokken hoeven te worden en de mogelijkheid  meerdere servers aan elkaar te koppelen ( feitelijk een multiswitch ). 

  6. Allereerst de beste wensen voor 2015.

     

    Ik kan je helaas geen antwoord geven en ben ook aan het uit pluizen wat er mogelijk is met een ipserver plus cliënt. Aangezien een ipserver  linux als besturungssysteem heeft ben ik eigenlijk wel benieuwd of er ook een softcam (cccam) op  kan draaien.  Wellicht dat er iemand op dit board aanwezig is die enige ervaring hier mee heeft en wat info kan geven.

     

    fatfreddy

  7. In Marokko kon een familielid voor mij een pre paid kaartje kopen welke dan op zijn naam geregistreerd werd. Kaartje in mijn mobiele wifi router gestopt pincode invoeren en gaan. Weet niet of dit ook in Turkije op gaat maar zou mij niet verbazen. https://www.google.nl/search?q=huawei+E5220&client=ubuntu-browser&es_sm=122&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=f_vsU7XtIZKp7AbO5YC4BQ&ved=0CF4QsAQ&biw=1665&bih=909

  8. Ik heb een app op de Ipad welke Blackbox heet en daarmee kun je tv kijken op de Ipad via het netwerk.  Zojuist even uit geprobeerd of dit nu ook een beetje goed werkt via die VPN verbinding maar jammer genoeg veel freezes. Misschien toch eens een slingbox uit proberen kijken of dat stabieler is maar goed dat is een ander onderwerp.

     

    Gr. Fatfreddy

  9. Ik heb het werkend gekregen. Bij het maken van de vpn connection maakte ik de fout door voor de Ipad hetzelfde ip adres in het netwerk te geven als de laptop.  Nu i.p.v. 192.168.178.201 voor de Ipad 192.168.178.202 in te voeren werkt het wel.

     

    Nu ook maar eens met de vpn server op de synology gaan stoeien.

     

    Met een glasvezel verbinding zit het met de uploadsnelheid wel goed.

     

    Bedankt voor het meedenken. 

  10. Benaderen doe ik de Fritzbox vanaf een ander ipadres. Een windows laptop functioneert wel via een VPN daar kan ik gewoon mee surfen en op mijn thuisnetwerk komen maar helaas niet met de Ipad.  Wat mij wel opvalt is als ik bij Internet> Permit Access > VPN kijk de laptop wel een local ipadres toe gewezen krijgt en de Ipad niet. Remote Network krijgen beide 192.168.178.201 toe gewezen.

  11. Zoals de titel al aan geeft heb ik een probleem met mijn VPN verbinding vanaf de Ipad naar de Fritzbox.

     

    Alles geïnstalleerd zoals aan gegeven op de site van AVM. De VPN verbinding (tunnel) word wel opgebouwd maar als ik dan een website wil opzoeken gebeurt er verder niets. 

     

    Iemand een oplossing ?

     

    Gr afgeslankte Fatfreddy.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...