Jump to content

alias haha

Members
 • Posts

  1,550
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Posts posted by alias haha

 1. Gister mailtje gehad van mijn leverancier, ik hoef me nog niet druk te maken.

  Ben nog nooit gewisseld van leverancier, misschien maar goed ook..

  De prijzen van energie zijn de afgelopen tijd wereldwijd flink gestegen. Vooral gas is duurder. In kranten en op tv wordt daar veel over verteld. Wat betekent een hogere energieprijs voor jou als klant van Essent?
  
  	 
   	Je zit goed! 	 
   	Met jouw contract zit je goed. Op dit moment is het verstandig om niets te doen. De leveringstarieven van jouw variabele contract zijn namelijk lager dan die van een nieuw vast contract.
  
  	 
   	Wanneer wijzigen de tarieven voor mij? 	 
   	Als je een variabel contract hebt, passen we doorgaans twee keer per jaar de tarieven aan. De volgende wijziging is 1 januari 2022. Wij informeren je hier in december over.
  
  	 
   	Compensatie vanuit de overheid 	 
   	De overheid gaat de stijging van tarieven voor een belangrijk deel compenseren per 1 januari 2022. Jij gaat hierdoor minder merken van de stijging van jouw energierekening. Binnenkort is er meer bekend over de hoogte van de compensatie.
  
  	 
   	Meer informatie 	 
   	Wil je meer weten over de prijsontwikkelingen in de energiemarkt? Bekijk dan onze webpagina over de stijging van tarieven.
  
  Met vriendelijke groeten,
  
  Essent Klantenservice 

   

 2. 2 minuten geleden, Mimisiku zei:

  Zelfs de DM8000 wordt een keer obsolete.. Tand des tijds.. 405Mhz, weinig geheugen, geen 4K, niet te best met IPTV.. Zelfs voor de oude ‘ultimative Box ist es mal Ende’.. Genadeloos door de techniek ingehaald….

  Als je het niet wil hoef je dan niet elke keer te vermelden en het spul weer eens af te keuren

 3. Dit gebeurd niet alleen met samsung, dat ze de zaak bezeiken, kijk maar om je heen, bouwmaterialen, hout, enz.... de producten zijn er in overvloed, ze worden gewoon vastgehouden om de prijs op te drijven, maat van me was laatst in Oostenrijk, en hij zei bij alle houtbedrijven, en die liggen er daar nogal wat, lag het hout in overvloed te wachten tot het word losgelaten aan een goede prijs

 4. Op 15-9-2021 om 20:51, Mimisiku zei:

  Als alles straks embedded of CI+ is valt er voor de Chinezen ook niet veel te sharen…

  Hooguit wat IPTV wat ze van het internet kunnen plukken…

  Die Chinezen(of wie het ook mogen zijn) zetten straks gewoon HDMI Broadcast Encoder IPTV Streamers in werking icm orginele ontvangers en het spelletje gaat gewoon door met IPTV

 5. Al kreeg ik de status ''pipo de clown'' boejuhhhh!!!!!!

  Het forum is toch bedoeld om mensen te helpen, toch niet om te laten zien hoe ''belangrijk'' je wel niet bent voor deze wereld..

  Op het werk lopen ook veel ''belangrijke'' personen, menen ze dan.. vind ik ook boejuhhhhh.....

   

  • Like 2
 6. Maar dan is het volgens mij nog niet mogelijk om een diseqc lnb via 1 kabel naar 2 apparaten tegelijk te kunnen kijken, of wel?

  Volgens de beschrijvingen praten ze alleen maar met losse lnb's, niks diseqc...

   

  Ow het is wel mogelijk zie ik...

   

  afbeelding.png.37c4505fcbeb296ea8c8087f5281748c.png

 7. De wereld is nog lang niet klaar voor die elektrische onzin, in auto's, als er binnen 5 jaar 80% elektrisch gaat rijden, ligt heel Nederland plat met het stroom net, als meer dan de helft ook nog eens tegelijk gaat laden..

  Of ze moeten binnen 5 jaar ook alle stroomkabels in de grond hebben voorzien zodat het ook mogelijk is.

  Maar ik verwacht dat het veel bla bla is, waar nu van alle kanten veel geld word uitgeslagen bij de mensen.

  Als je alle graafmachines die de kabels in de grond moeten graven, de transport van de kabels door vrachtwagens, of vliegtuigen.

  De fabrieken die de kabels moeten maken, de mijnen die de grondstoffen(kopererts) moeten mijnen van diep uit de grond, aanleveren en ook weer transporteren met hun dikke olie stokende schepen, moet ook weer worden verwerkt door een smelter waar het uiteindelijk een zuiver koper product word.

  Dan moet er ook nog de productie van zonnepanelen bij komen om het zogenaamd weer CO2 neutraal te gaan maken.

  En wie weet allemaal nog meer.

  Ik denk als je al deze uitstoten bij elkaar telt, kunnen wij nog lang in verhouding met onze brandstof motortjes blijven rijden waar de meeste maar misschien hooguit een uur per dag word gebruikt.

  • Like 2
 8. Op 27-7-2021 om 18:35, Adeo zei:

  Inmiddels is het koperdraadje van de KPN vervangen door een glasvezelkabel, wordt hier gebruikt voor allerlei zaken en hebben dan ook het duurste abonnement want dat bleek slechts een paar cent meer te kosten als de 500 mbit (?).

  En dit is ook nog niet overal geregeld, ik zit 50 meter van de kpn centrale af, maar zit nog steeds aan de koper, wel 100 Mbit/s internet.

  Kan wel ziggo pakken, maar heb vroeger trauma's aan overgehouden met die club mbt het internet, dus dat komt er hier nooit meer in.

  Zolang cd werkt met mijn prul, kijk ik daar mee, kan dit niet meer, ga ik een andere weg naar Rome pakken.

  Er lopen inmiddels veel wegen naar Rome, en komen zal ik er....

 9. 7 uren geleden, deckengineer zei:

  Nergens kan ik de triple LNB van canal digitaal vinden bij een nederlandse webshop. Ik vind het gewoon niet. Ik weet ook niet naar welke shop er word verwezen. 

   

  Lees ik het goed dat de Opticum LNB hier eerder genoemd, bij een 65CM schotel, een volwaardig alternatief is voor de ontvangst van Astra 1,2,3 ? 

  Levering vanuit Polen naar Nederland is ook niet te vinden. Want dat zou dan een alternatief kunnen zijn. Misschien dat ik hier nog verder mee kom.

   

  Het is jammer dat ik wel de apparatuur, kabel, quick connectors, Fuba schotel etc. al heb gekocht maar ik er niet mee kan wat ik voor ogen had, omdat alleen de LNB niet te vinden is.

  Ik wel, maar of ie daadwerkelijk op voorraad is, is maar de vraag...

   

  afbeelding.png.296c387aac6082a4397d2f4b15b1729b.png

 10. Mijn netwerk is particulier, bestands- en printerdeling is ingeschakeld, alleen  als ik foutoplossing aanklik voor mijn netwerk, krijg ik de onderstaande melding:netwerkfout7.thumb.JPG.26fda4fc8d25653bd6c6e3afa4b750d4.JPG

   

  Ik kan niks, die diagnostics policy service schakeld zichzelf weer uit, en is nodig voor de foutoplossing en netwerk detectie, en nog wat andere dingen.

   

  Ook als ik via instellingen naar de netwerk en internet instellingen wil gaan, krijg ik onderstaande te zien:

  netwerkfout6.thumb.JPG.051dbcc79ea180d9faa26e09e080459e.JPG

   

  Klik ik op OK, plopt alles weg.

   

   

×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.