Spring naar bijdragen

catw

Leden
 • Aantal bijdragen

  2242
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over catw

 • Rang
  Sat4all regular

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  Lat. 53.1954 Long. 5.5322

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. catw

  TRAP

  Het is hoogst waarschijnlijk een boris johnson brexit trap betaald met EU geld, vandaar dat je aan beide kanten met je kop tegen een muur oploopt. Een politieke trap op het vliegveld is natuurlijk altijd de moeite van het bekijken waard.
 2. catw

  TRAP

  Wie heeft hier een verklaring voor, trap af en je stoot je kop en trap op dan stoot je ook je kop. Deze trap is HIER te vinden.
 3. Op dit moment heb ik een Netatmo in gebruik, deze werkt goed en de temperatuur wordt in een maximale tijd van 10 minuten bijgewerkt. Het laatste is belangrijk omdat ik daar in de zomer ook de rolluiken mee schakel, als de temperatuur in de tuin 21.5 graden wordt dan gaan de rolluiken aan de tuinkant dicht (5 stuks). Scheelt aardig wat in de binnentemperatuur. Ook kan je onderling de gegevens overzien in je omgeving of iets verderweg. De rolluik schakelingen via een Homey flow, de Homey kan met vrijwel alle Netatmo gegevens overweg regen, wind en temperatuur, co2 heb ik nog niets voor.
 4. Mooi weer, vanmorgen beetje regen, ramen binnen en buiten schoongemaakt (kan het licht in de kamer overdag ook weer uit), morgen veel regen.
 5. Was deze vergeten dus even er bij geplakt.
 6. Even kijken en dan zie je hem wel staan in de verkenner, op de printscreen bij de pijl links boven. Open je nu de Windows Verkenner in Windows 10, dan zie je aan de linkerkant onder Snelle toegang ook Google Drive staan. Ga naar Google Drive en klik op: Back-up en synchronisatie downloaden Klik op Akkoord en downloaden Start de installatie door op het gedownloade bestand te klikken Druk Ja om de installatie van Google Drive te starten Doorloop de installatiestappen Na de installatie van Google Drive is er een map aangemaakt die heet Google Drive en vind je op de C schijf, vervolgens ga je naar Gebruikers, Gebruikersnaam en daaronder staat de map van Google.Hier kun je bestanden bewaren.
 7. catw

  Leuke You Tube filmpjes

  De MSC GULSUN het grootste containerschip ter wereld in Rotterdam, bekijk HIER, dit schip heeft ook een zusterschip de MSC SAMAR.
 8. Er zijn beelden van, wel heftig.
 9. catw

  Nieuw Updates beschikbaar

  Apple heeft zojuist iOS 12.4.1 uitgebracht. De update lost het beveiligingslek op die eerder aan het licht gekomen was. Er zijn ook nieuwe bugfixes uitgebracht voor de Apple Watch, Apple TV en de Mac. (maandag 26 augustus)
 10. catw

  Apple Pay gratis 5€

  Super opmerking, spijtig dat ik het met goede bedoelingen geplaatst heb en voor mij mag een van de moderators het wissen.
 11. catw

  Apple Pay gratis 5€

  Altijd leuk, staat natuurlijk niet in koeienletters overal maar het is wel te vinden onder DEZE link. Gebruik nu Apple Pay En ontvang € 5,- App Store & iTunes tegoed Betalen met Apple Pay is nu tijdelijk extra aantrekkelijk! Betaal 3 keer met Apple Pay en ontvang een App Store & iTunes Card ter waarde van € 5,- . Ook meedoen? Alleen even aanmelden. Zo werkt het Meld je aan en betaal daarna 3 keer met Apple Pay Deelnemen kan t/m 1 september 2019 Je kan één keer deelnemen aan deze actie Gelukt? Dan ontvang je op 6 september je tegoed via e-mail
 12. Maar voor velen is er echt niets aan de hand, slaap maar rustig verder Verklaar je nader, een kennis van mij loopt al twee slagen maaien mis, dus de koeien maar op dieet? Die dikbillen, vleeskoeien, vreten nogal wat maar ze geven ook melk hoor en verder wilden ze de afgelopen weken niet eens naar buiten vanwege de warmte dus dat werd bijvoeren in de stal. Een voordeel, tot nu toe heb ik niet hoeven invallen met kuilen terwijl dat in andere jaren altijd wel het geval was. O, de groente zal niet alleen volgend jaar in prijs stijgen maar eind september dit jaar en als je goed oplet zie je de prijzen nu al omhoog gaan. Verhip, ik slaap niet eens. Nog even en ik moet mijn vriezer herindelen als er weer een paar koeien geslacht worden.
 13. catw

  Android telefoon veilig of niet

  NU.NL Op miljoenen Android-telefoons is malware gevonden in apps die door de fabrikanten worden geïnstalleerd vóór de verkoop, meldt CNET dat zich baseert op een presentatie van een Google-veiligheidsonderzoeker.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid