Ga naar inhoud

catw

Leden
 • Aantal items

  2283
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over catw

 • Titel
  Sat4all regular

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  Lat. 53.1954 Long. 5.5322

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. catw

  wifi stroommeter

  Even verder kijken naar de BELIFE® Smart Plug Slimme Stekker met ENERGIEMETER die ook aan- en uit te zetten is met Google Home of Amazon Alexa. Dus Smart Home Compatible en er zijn goede mobliele app's ook tijdschakelaar, kan je het koffiezetapparaat op tijd aan zetten, is instelbaar en natuurlijk een mooie overzichtelijke verbruiksmeter. Is uiteraard met randaarde. Met de verbruiksmeter kan je per dag, week, maand of jaar bekijken wat het stroomverbruik voor dat koffiezetten heeft gekost. Plaatjes zelf even opzoeken, in verband met de vele reclame er bij niet geplaatst.
 2. catw

  Formule 1 in 2020

  Als ze daar verstandig zijn doen ze hem "de groeten" en sluiten de deur. ’Lewis Hamilton wil 120 miljoen euro voor nieuw F1-contract bij Mercedes’ De zeer hoge financiële eisen van Lewis Hamilton zouden naar verluidt een contractverlenging van de Brit bij het Mercedes F1-team in de weg staan.
 3. catw

  Zone verwarming

  Er zijn meer systemen die ook erg goed werken en goed zijn. Zelf kan ik alle gegevens per uur nakijken, opslaan om te bewaren, o.a. in grafiek en exelbestand. De Honeywell EvoHome (slimme) radiatorkranen zijn niet echt stille kranen en ook minder slim.
 4. Even wakker worden als je de Haarlem gegevens even door stuurd van E. K. woonhuis dan kost hij je de postnl verzendkosten. De mini van Herman ligt allang op de schroothoop dus postnl is goedkoper. Het laatste, dat opruimen, komt met de jaren heb ik soms ook alleen dan vind je het later weer dubbel terug .
 5. Heb je voor de niet gebruikte aansluitingen ook een eindstop of afsluiten nodig of heb je die zelf.
 6. Deze is "gelijkwaardig" en de versie 752/N ik weet niet of je al voorzien bent maar dat hoor ik wel.
 7. Honeywell Lyric T6 wifi thermostaat (grijs) bedraad. Deze Slimme thermostaat heb ik te koop wegens overstap naar een andere welke ook samenwerkt met mijn weerstation. De thermostaat is van eind 2018 en werkt goed als deze had kunnen samenwerken met mijn weerstation had ik hem beslist niet weggedaan. De prijs is 95,00 euro exclusief verzendkosten. Honeywell Lyric T6 wifi thermostaat bedraad > Aan te sluiten op de thermostaatdraden van de ketel > Bedienen via de smartphone of tablet met App > Met geofencing, kom je in de buurt van je thermostaat dan gaat de ketel aan > Uitbreidbaar met Alarm systeem en/of camera > Zowel aan/uit als opentherm besturing dus geschikt voor bijne elke cv-ketel of stadsverwarming Lees de gebruiksaanwijzing voor meer gegevens, staat hieronder. Werkt met Apple homekit. Werkt met google home. Video; https://youtu.be/iArynYHRGXg Locatiegebaseerde temperatuurregeling (geofencing). Als de T6 thermostaat met de Honeywell Home app is verbonden, kan met geofencing de temperatuurinstelling van de thermostaat automatisch worden aangepast op basis van de locatie van je smartphone. Zo weet je zeker dat je altijd thuiskomt in een comfortabel huis en je nooit onnodig energie verspilt wanneer je weg bent. Programmeerbaar, instelbaar, aanpasbaar Honeywell berijpt dat het leven onvoorspelbaar is. Kies daarom voor een vooraf ingesteld 7-daags programma en wijzig eenvoudig de temperatuurinstelling wanneer plannen wijzigen. Houd contact met thuis De T6 slimme thermostaat werkt met Apple HomeKit. Zo wordt het nog eenvoudiger om connected apparatuur thuis te bedienen. Nu en in de toekomst. image-Lyric-T6.pdf Lyric_T6_T6R_User_GuideNL.pdf
 8. catw

  nieuwjaarwens

  Natuurlijk ook hier een nieuwjaarwens, geluid aan.
 9. Goede voornemens heb ik niet, ook nog nooit nodig gehad maar ik gun jullie allemaal nog wel het plezier van een iets te laat kerstkaartje met mijn muziek kunst. blokf-2019-12-31.mp4
 10. Het is nu ook in de Nederlandse kranten een onderwerp geworden.
 11. Die eucalyptus bomen kunnen spontaan ontploffen en leuk ze hebben die dingen ook in Spanje geplant en ook daar bosbranden door ontploffende eucalyptusbomen. HIER wat meer gegevens, The Burning Question in the East Bay Hills: Eucalyptus Is Flammable Compared to What? Twenty-five years after the Oakland Hills fire, people still disagree about whether blue gum eucalyptus is a fire threat En verder, mag je in Astralië je behoefte rustig, in het buitengebied, tussen de bosjes doen maar vergis je niet je mag absoluut geen gebleekt WC papier gebruiken, maar als je geen gewone hebt gebruik je het wel alleen na gebruik even in de fik steken en schep grond er overheen gooien, voordeel toilet in de camper blijft leeg. Indien je de dag ervoor kiwis hebt gegeten kan je het volgende jaar de plek terug vinden, dan groeien daar kiwi boompjes.
 12. Gewoon van de release candidate naar de release 7.2, en daar kon de receiver niet meer tegen opnieuw proberen hielp ook niet. De gegevens wissen lukte natuurlijk ook niet dus de harddisk er uit gehaald en daarna het inwendige, wat er nog mooi uitzag, netjes onklaar gemaakt en de rest naar de recycling gebracht. Nieuwe receiver 4K is onderweg.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid