Ga naar inhoud

catw

Leden
 • Aantal items

  2267
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door catw

 1. Deze originele afstandsbediening van Xtrend is bestemd voor de ET-9000 of ET-9200 satelliet ontvanger. Deze afstandsbediening werkt goed en ziet er goed uit en mag weg voor een goed bod. Ophalen of verzenden bij verzenden zijn het de bijkomende kosten welke postnl rekent.
 2. Apple brengt iOS 13.3 en iPadOS 13.3 uit: nieuwe Schermtijd-functie, betere beveiliging en meer.
 3. Hier staat hij nog overeind. (ze wilden al een nieuwe hebben)
 4. De xtrend et9000 wilde ik flashen naar de openpli 7.2 release maar deze blijft hangen, na dat hij gerestart was en weer zou opstarten bleven de blokjes links boven in draaien ook na een half uur nog. Heeft iemand enig idee hoe dit op te lossen, opnieuw flashen, geforceerd door re receiver uit te zetten en op te starten met de OK knop ingedrukt werkt ook niet.
 5. Dat klopt ook helemaal, de link verwijst naar 77.172.185.158 en dat kan je al zien als je er met de muis boven gaat staan dan zie je de verwijzing onder in je brouwser. Je kunt ook op de link gaan staan met de muis en aangeven; copy link location, dan plak je die in het kladblok en zie je ook dat de link naar 77.172.185.158 verwijst.
 6. Even controleren, dit krijg ik te zien.
 7. Hier in huis daarvoor al bezig met Fidonet, had een node waar men op kon inbellen en mijn RA-node (BBS) verzond alles in de nacht naar de hoofdnode. Later een viewdatabank (met behulp van Mimisiku) op begin van het nu bekende internet gahad waarop men ook kon inbellen en berichten plaatsen, op dat systeem had ik veel kano en kajak toertochten staan. Op de laatste veel bezoekers uit Nederland, België Duitsland en Engeland i.v.m. de toertochten en uitwisseling van gegevens. (Als je modem niet wilde connecten kon je hem ook even "aanfluiten" en dat werkte vaak erg goed,)
 8. Safety car na de eerste bocht vanmiddag? Als je dit leest; "Ik zal bij de start behoorlijk wat risico nemen, want ik moet vóór Verstappen eindigen. Ik ga alles geven en dan zie ik wel wat er gebeurt", aldus Leclerc na zijn wat teleurstellende kwalificatie. Het is dus even afwachten, met zo een uitspraak is het beter hem er uit te gooien voor de start.
 9. Voor een mooie en goede herinnering; https://mobile.twitter.com/ZiggoSportF1/status/1196137374058725377?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1196137374058725377&ref_url=about%3Ablank
 10. Met de homey mis je alleen de controle over het water verbruik, deze heb ik zelf via de homewizard gegevens.
 11. Koop maar fietsbanden met spikes voor de komende winter, het word steeds gekker in nederland; PFAS-normen treffen ook het strooizout De PFAS-crisis dreigt komende winter de strooiwagens aan de kant te houden. Het strooizout voldoet niet aan de huidige strengere normen voor schadelijke chemische stoffen. „Elke winter leveren we gemiddeld zo’n 200.000 ton aan strooizout. Maar nu vrezen we serieuze problemen”, zegt Ardin Bos, directeur van de Zoutbank. Komende week wordt in allerijl aanvullend onderzoek gedaan naar de samenstelling van het zout. Rijkswaterstaat wil eerst die volledige analyses van metingen afwachten alvorens actie te ondernemen. ----->Hier het stukje uit de krant.<----- (Tuintje omspitten en grasmaaien is (op dit moment) nog (net) niet aan de orde, bij het winter gereedmaken van de tuin.)
 12. Er is weer een nieuwe update. Firmware-update: Apple iOS / iPadOS 13.2.2 Apple heeft iOS 13.2.2 en iPadOS 13.2.2 uitgebracht. Vanaf versie 13 wordt het besturingssysteem in twee smaken uitgebracht, eentje gericht op de iPhone en de tweede op de iPad. Deze uitgaves zijn geschikt voor de iPhone 6s en later, de iPad Air 2 en later, de iPad mini 4 en later en de iPod touch van de zevende generatie. De lijst met veranderingen laat het volgende zien: iOS 13.2.2 Fixes an issue that could cause apps to quit unexpectedly when running in the background Resolves an issue where iPhone may temporarily lose cellular service after a call Addresses an issue where cellular data may temporarily not be available Fixes an issue that caused replies to S/MIME encrypted email messages between Exchange accounts to be unreadable Addresses an issue where using Kerberos single sign-on service in Safari may present an authentication prompt Resolves an issue where charging may be interrupted on Yubikey Lightning-powered accessories
 13. Gewoon negeren, lees hier onder maar verder https://www.waddenzee.nl/beheren/onbewoonde-eilanden/onbewoonde-eilanden-en-zandplaten/rottumeroog/ Dit Waddeneiland is verboden toegang Rottumeroog Op de plek van Rottumerplaat lag een paar eeuwen geleden het eiland Rottumeroog. Dat eiland is in de loop van de tijd een paar kilometer naar het oosten 'gewandeld' doordat de westzijde afkalft en de oostzijde aanslibt. Het huidige Rottumerplaat is in de 19e eeuw ontstaan uit een zandplaat. Omdat er in de vorige eeuw plannen waren om de Waddenzee in te polderen, legde Rijkswaterstaat in 1950 een stuifdijk aan om van het eiland een werkeiland te maken. Tegenwoordig heeft de natuur hier weer de vrije hand.
 14. De 13.2 update heeft dit nieuw en/of bijgewerkt; Oplossing voor een probleem waarbij wachtwoorden soms niet automatisch konden worden ingevuld in apps van derden. Oplossing voor een probleem waarbij het toetsenbord soms niet werd weergegeven bij het gebruik van de zoekfunctie. Oplossing voor een probleem waarbij vegen om naar het beginscherm te gaan soms niet werkte op de iPhone X en hoger. Oplossing voor een probleem waarbij er door Berichten slechts één melding werd verstuurd, terwijl de optie om meldingen te herhalen was ingeschakeld. Oplossing voor een probleem waarbij er in Berichten soms een telefoonnummer werd weergegeven in plaats van een contactnaam. Oplossing voor een probleem dat ervoor zorgde dat Contacten werd gestart met het eerder geopende contact in plaats van de lijst met contactpersonen. Oplossing voor een probleem waarbij markering annotaties soms niet werden bewaard. Oplossing voor een probleem waarbij bewaarde notities soms tijdelijk verdwenen. Oplossing voor een probleem waarbij de iCloud-reservekopie soms niet werd voltooid nadat er op “Maak nu reservekopie’ was getikt in Instellingen. Verbeterde prestaties wanneer Assistive Touch wordt gebruikt om Appkiezer te activeren.
 15. Heb je ook een hint om te zoeken, slimme noodstroomlampen intoetsen bij google geeft veel maar niet die jij hier laaat zien.
 16. IOS update (18-10-2019) 13.1.3 Apple heeft zojuist iOS 13.1.3 uitgebracht voor de iPhone en iPod touch. Voor de iPad is tegelijkertijd iPadOS 13.1.3 verschenen. Beide updates zijn vooral bedoeld om bugs te verhelpen. En daar zijn er nogal wat van. Oplossing voor een probleem waarbij een inkomend gesprek niet werd aangekondigd met een beltoon of trilling. Oplossing voor een probleem waarbij een uitnodiging voor een vergadering in Mail niet werd geopend. Oplossing voor een probleem waarbij gegevens in de app Gezondheid niet correct werden weergegeven nadat de tijd was aangepast voor wintertijd. Oplossing voor een probleem waarbij opnamen in Dictafoon niet werden gedownload na het terugzetten van een iCloud-reservekopie. Oplossing voor een probleem waarbij apps niet werden gedownload na het terugzetten van een iCloud-reservekopie. Oplossing voor een probleem waarbij de Apple Watch niet kon worden gekoppeld. Oplossing voor een probleem waarbij er op een Apple Watch geen meldingen werden ontvangen. Oplossing voor een probleem waarbij de Bluetooth-verbinding in bepaalde voertuigen werd verbroken. Verbeterde betrouwbaarheid van de verbinding met Bluetooth gehoorapparaten en -koptelefoons. Verbeterde prestaties bij het starten van apps die Game Center gebruiken. Daarnaast zijn er ook nog enkele verbeteringen op het gebied van beveiliging. Of Apple hiermee alle problemen op heeft gelost? We vrezen van niet. Wordt dus ongetwijfeld nog vervolgd.
 17. catw

  Nostalgie in Beeld

  Dan hoort Doris er natuurlijk ook wel bij. Dorus,Tom Manders, voor de personen die dat vergeten waren met "twee motten".
 18. catw

  Nostalgie in Beeld

  Nostalgie in beeld, helaas is de ouwe duys niet meer te verkrijgen, maar goed mijn eerste borrel die super goed smaakte.
 19. [10:10, 10/1/2019] Ios 13.1.2 [10:10, 10/1/2019] iPados 13.1.2 [10:11, 10/1/2019] watchos6.0.1 Dus weer tijd om alles bij te werken.
 20. Update 13.1.1 aanwezig, zat er wel in dat die snel moest komen. gegevens: iOS 13.1.1 bevat probleemoplossingen en verbeteringen voor je iPhone. Deze update bevat: Oplossing voor een probleem waarbij de iPhone niet vanaf een reservekopie kon worden hersteld Oplossing voor een probleem waarbij de batterij sneller leeg raakte Oplossing voor een probleem met het herkennen van Siri-verzoeken op de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max Oplossing voor een probleem waarbij Safari-zoeksuggesties opnieuw werden ingeschakeld nadat deze waren uitgeschakeld Oplossing voor een probleem met trage synchronisatie van Herinneringen Oplossing voor een beveiligingsprobleem met toetsenbordapps van derden Dus hierna weer een backup maken.
 21. Vond het al vreemd dat die kosten niet van mijn rekening af gingen, ken de betaler dus niet anders zou ik een bedankje sturen.
 22. IOS 13.1 vervroegd uit, kan gedownload worden.
 23. Okey, hier zat er inderdaad van dat spul op waterbasis onder het tapijt op de trap,maar die andere is redelijk goed te verwijderen met thinner. De thinner kan je er gemakkelijk met een sprayflacon op spuiten dan even laten inwerken en daarna weer met een plamuurmes er af halen. Geen gasmasker nodig maar voordeur open zetten en zolderraam dan kan je rusrig bij de bovenste trede beginnen en zo naar beneden werken zonder dat je in de chemische damp zit.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid