Jump to content

Dward

Members
 • Posts

  121
 • Joined

 • Last visited

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  Noorwegen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Dward's Achievements

 1. Die test heb ik al gedaan en dat was het niet. Helaas.
 2. Die HDMI kabel heeft altijd op de betreffende poort gezeten. Nooit problemen gehad. Tot twee dagen terug. Ik heb ook gezocht of het een bekend probleem was voor mijn type LG TV en het blijkt een vaker voorkomend euvel te zijn bij meerdere typen LG TV's. Het symptoom is altijd hetzelfde: wel beeld en geen geluid. Dus overduidelijk een poort probleem in de TV. Er worden diverse oplossingen aangedragen maar die moet ik nog testen.
 3. Ik heb de nieuwe OpenPli erop gezet en Oscam geïnstalleerd. Had daarna meteen beeld maar nog steeds geen geluid. Uiteindelijk de HDMI kabel in een andere poort op de TV gestoken en jawel, er is wer geluid. Conclusie: de HDMI ARC poort op mijn TV lijkt naar de klote te zijn. Nu zou ik graag nog willen weten hoe ik alle kanalen (3173 stuks) uit mijn ontvanger verwijder zodat ik een nieuwe schone fastscan kan doen om alleen de zenders die het doen op mijn ontvanger te hebben. Ik zie in het menu van de ontvanger bij Applicaties > Download plugins > settings ook lijsten van Hans staan voor de astra 1 en 3. Hoe kan ik zien van welke datum deze zijn? Alvast bedankt voor de hulp!
 4. Het probleem lijkt toch in de ontvanger te zitten want als ik een opgenomen programma terug kijk heb ik ook geen geluid. Dan lijkt het mij duidelijk dat het geen probleem is dat door CD wordt veroorzaakt. Morgen maar eens kijken of ik 'm terug kan zetten naar fabrieks instellingen en dan opnieuw kan installeren. Dt gaat weer een hoop tijd kosten want het is lang gelden dat ik dit heb gedaan. Iemand tips of zelfs bereid om mij hier doorheen te loodsen? Bij voorbaat dank!
 5. Als hij op mute zou staan dan zou er een icoontje op het scherm moten staan. Dat is niet het geval. Als ik het volume van de tuner verhoog of verlaag dan zie ik he volume balkje langer of korter worden.
 6. Andere HDMI kabel erin maar 0 resultaat. Wel beeld, geen geluid.
 7. Alle kabels zitten goed en niets vervangen. Ik kijk nu via de laptop en de Apple TV. Geluid van Apple TV naar de TV werkt dus geen defect in de TV. Ik laat de ontvanger wel een uur op NPO 1 staan zoals CD voorschrijft. Gaat waarschijnlijk niet helpen...
 8. Multi channel downmix staat aan AC3 downmix staat aan,DTS downmix staat aan...
 9. AC3 downmix staat aan, DTS downmix staat aan...
 10. Beste forumleden, Gisteren geen enkel probleem met geluid maar vandaag wel. Op mijn Mut@nt HD51 heb ik wel beeld maar geen geluid. Al een paar keer een reboot gedaan maar zonder resultaat. Smartcard geheractiveerd en kreeg snel de melding op de laptop dat de smartcard was geheractiveerd. Geen idee of ik de ontvanger dan alsnog een uur op NPO1 moet laten staan? Toch de box maar gereboot maar nog steeds geen geluid. Help me! Uiteraard alle kabels gecontroleerd maar daar zit het niet. Iemand nog een idee op dit probleem op te lossen? Bij voorbaat dank!
 11. Dward

  Zender kwijt...

  Mijn ontvanger hangt niet aan internet. Vandaar de vraag of ik het ook m.b.v. een usb stickie kan uploaden. En met Dreamset gaat 'm niet worden want dat is volgens mij niet beschikbaar voor Mac.
 12. Dward

  Zender kwijt...

  OK. Bedankt voor de info. Een fastscan lost het probleem niet op. Dat heb ik al meerdere keren gedaan. Alles blijft bij het oude. Misschien moet ik eerst een ander soort scan doen waarbij ik de oude zenderlijst wis? Waar vind ik deze lijst en kan ik die ook op de Mut@nt installeren met behulp van een usb stick?
 13. Dward

  Zender kwijt...

  Dat is vreemd. Bij mij dus op positie 250. Wat zijn de mogelijke oplossingen? Hoe wis ik een zenderlijst zonder de overige instellingen om zeep te helpen?
 14. Dward

  Zender kwijt...

  Het gaat om OE24.tv
 15. Dward

  Zender kwijt...

  Ik heb een Mut@nt HD 51 en sinds een paar dagen ben ik kanaal 250 (Oostenrijkse nieuws zender) kwijt. Ik krijg de melding 'zender niet gevonden, SID not found in PAT' Al diverse malen een fastscan gedaan maar 0 resultaat. Ik heb niets aan de instellingen op de ontvanger gedaan. Alles staat zoals het altijd staat. Heeft het zin om mijn CD kaart opnieuw te activeren of zijn er andere oplossingen. Ik heb gezocht op de melding SID not found in PAT, maar heb nergens de oorzaak en een accurate oplossing gevonden terwijl het probleem zich blijkbaar vaker voordoet. Kan iemand mij de oplossing bieden? Bij voorbaat dank.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.