Ga naar inhoud

putemmer

Leden
 • Aantal items

  501
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  5

1 Volger

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Een gedeelte van de vraag is beantwoord 🙂 Maar .. "heb je Service App wel geïnstalleerd (activeren kan maar hoeft niet altijd)"?
 2. welke ontvanger, heb je Service App wel geïnstalleerd (activeren kan maar hoeft niet altijd)
 3. Beide werken prima. Het nadeel van DreamBox Editor is alleen dat die de benamingen veranderd en dat doet DreamSet niet. Verder moet iedereen het natuurlijk zelf weten 🙂
 4. Onder Windows adviseer in ik je om DreamSet te gebruiken om de kanalenlijst over te zetten naar je Enigma ontvanger🙂 (zie http://www.dreamset-editor.com/index.php). Een instructie hoe dit moet is te vinden als je "Plaatsen-kanalenlijst-in-Enigma2-ontvanger.pdf" typt. Dit is een prima instructie / uitleg.
 5. Interessant 🙂 Kun je ook een foto plaatsen van de testuitzendingen ?
 6. Beste Blakkie, Je kan ook via de DM600 naar streams kijken uit Romenie. Een van de mogelijkheden om deze te bekijken is de kanalenlijst HANS binnen te halen en daar zie je op het einde van de kanalenlijst de marker "Stream Roemenië (RO)"staan. Daarin staat een behoorlijk aantal streams. Dit zijn videostreams gehaald uit openbare websites en die je dan af kan spelen op de DM600. Het nadeel is wel dat een beperkt aantal streams na verloop van tijd hun streamlink steeds opnieuw aanpassen en dan doen deze het niet meer 😞 Een enkele keer loopt dan de satellietontvanger vast en moet je je de satelliet ontvanger opnieuw starten. Wel een advies om de Service app daarbij te gebruiken. Deze via Applicaties /Plugin installeren. Ik mag op een of andere manier helaas op SAT4ALL geen link plaatsten naar een uitleg die ik gezien heb op het internet . Eventueel zelf zoeken in Google 😞
 7. Voor zijn familie zal het erg moeilijk zijn alsmede natuurlijk ook voor zijn satelliet vrienden. Sterkte.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.