Ga naar inhoud

putemmer

Leden
 • Aantal items

  466
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over putemmer

 • Titel
  Proef lidmaatschap

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Bedankt. Ik heb met de term 'azboxnews' in Google laten zoeken. Ik krijg: www.azboxnews.com www.twitter.com/azboxnews www.facebook.com/azboxnews Maar ik krijg dan een Chinese site die niets met de AZBox van doen heeft. Of het zijn hele oude sites die niet meer actueel zijn. Ik kan dus de nieuwe software 5500 helaas niet vinden voor de AZBoc Elite en Premium. Kan je me een andere aanwijzing of link geven? Bedankt.
 2. Als je geen werken ipk kan vinden dan kan je nog twee dingen doen: - of OpenPli er in zetten en daar kan je via Applicaties CCcam (of OSCam) er in zetten. - of je kan op OpenATV OSCAM installeren: op de site van de satellietclub van deTransponder kijken want daar staat Downloads -Specials en dan 'het plaatsen van een softcam in OpenATV (OSCam met name)'. Maar hierin is geen CCcam te downloaden. Wel OSCAM
 3. Hallo Cookie monster, Erg vervelend wat je allemaal meemaakt maar iets is er bij jou fout gegaan want ik herken niets van de problemen die jij omschrijft. ik vermoed dat er bij jou instellingen of zo iets helemaal mis is gezien dat je meerdere verschillende problemen hebt. Voorstel: Download een nieuwe Image en begin dus helemaal opnieuw: Bv: - OpenPli: https://openpli.org/download/edision/OS+mio+4K, pak neem daar dan de USB versie en niet de multiboot. - of OpenATV 2.3: http://images.mynonpublic.com/openatv/6.3/index.php?open=osmio4k Opm. : zorg er wel voor dat je de oude instellingen NIET terug laat zetten door de betreffende Image ! Download niet de default kanalen (settingslijst) maar die van Hans. Ik weet niet welke satelliet posities je op je schotel hebt maar pak die welke bij de schotel hoort. Stel daarna de satellietposities in bij de tuner. Ik weet niet welke kennis je bezit omtrent Enigma2 maar ik hoop dat je hiermee vooruit kan. Succes.
 4. Ik weet niet wat je allemaal gedaan / niet gedaan heb maar ik herken je problemen niet. Bij mij gaat alles soepel en doet hij wat er in de spc's staat. Ik heb OpenPli 7.0 en OpenATV 6.3. Wat is nu eigenlijk het wezenlijke probleem wat dat is mij niet helder?
 5. ik bedoel dus deze: 3.1°E 10960, H, 7500 8PSK FEC Auto HOL278 Ajax ENC1 (www.newslive.eu) 4:2:0
 6. Ik heb een Edison OSMio 4k en vind inderdaad dit signaal. Alleen is deze blijkbaar gecodeerd terwijl het toch 4:2:0 signaal lees ik hierboven. 4.2.0 is toch voor een normale ontvanger? Of kan je deze alleen op sat ontvanger in een PC bekijken? Kan mij dat iemand uitleggen?
 7. putemmer

  IPTV L1 stream verdwenen

  Ik las zojuist op het forum van OpenPli: "Vanmiddag komen er weer nieuwe Kanalenlijst Hans versies. Met daarin zeer veel nieuwe streams en oude die gerepareerd zijn. L1 is thans in HD te bekijken met url http://d34pj260kw1xm...1/tv/index.m3u8
 8. @ CrazySat, Bedankt voor je uitgebreide feedback. Lijkt me een perfecte ontvanger om feeds te vinden in de Ku-Band. Heb je de indruk dat deze ontvanger in KU-band alle zenders vind ? (behalve 4:2:2 natuurlijk),
 9. Hallo Alex, Ik heb mijn PC nog nagekeken of ik iets omtrent de gebruikte cables.xml of de gebruikte settings en of Lamedb kan vinden. Maar helaas. Het enigste wat ik kan zeggen dat ik de testen met Ziggo heb uitgevoerd in de regio Limburg met de settings: Frequentie: 474.000 Inversie: Auto Symbol rate:06875 Module: 64-QAM FEC: Auto Netwerk doorzoeken: Ja wissen: Nee scannen: nee. Deze instellingen warkte perfect bij mijn oude ET9500 die helaas niet meer heb. Zoals al vermeld ontbreekt de instellings optie "Netwerk ID (05555) bij de OE2.5 Images maar is wel aanwezig bij de op OE2.2 gebaseerde Images. Ik heb dus geen DM920 dus kan helaas niets meer testen en of nakijken.
 10. Beste Alex, Fijn dat je nog een poging wil doen om me te helpen. Maar kreeg het probleem maar niet opgelost en heb de DM920 in geruild voor een VU+ Ultimo 4k (met OpenPli) en deze vind wel de 393 zenders Inderdaad zat er de laatste cables.xml in. Ik heb allerlei Images gebruikt gebaseerd op OE2.5 en daar had ik het probleem dan de DM920 te weinig zenders vond. Images gebaseerd op OE.2.2 werden wel de 393 zenders gevonden . Bedankt voor je aanbod maar het is nu niet meer nodig en kan uiteraard ook niet meer testen.
 11. Heb je al tijd gehad om te experimenteren? We zijn erg nieuwsgierig naar je bevindingen (Multistream , DVB-S2X,Blindscanning,enz...).
 12. Ik meen zoiets ergens gelezen te hebben en na wat googlen heb ik het inderdaad gevonden. :-) Hans van de kanalenlijst heeft blijkbaar het een en ander verwoord in de Up/Downlink een blad van een satellietclub. Er blijkt dat je op sat4all geen link naar de website van deze mag plaatsen. Erg lastig en jammer. Dus moet je googlen voor: - Video DownloadHelper: Up/Downlink 2018-7 19 Juli 2018, blz 21; - Grab Any Media: UP/DOWNLINK 2018-8, 16 augustus, blz 20. Ik zie trouwens ook zijn email adres daarin vermeld staan. Dus als je vragen hebt of gevonden streams in zijn lijst opgenomen wil hebben dan kan je het ook via een e-mail doen. Ik hoop dat je hiermee verder komt :-)
 13. En wat was nu de reden? Dit zodat andere hier ook iets van leren :-)
 14. Aan een carrousel heb je dus niets omdat er soms wel en soms niet jou favorieten lokale zender op komt. Jammer. Ik zie dus niet de toegevoegde waarde hiervan in.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid