Ga naar inhoud


wanderer

Lid
  • Items

    1474
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    9

Berichten die geplaatst zijn door wanderer

  1. 13 uren geleden, jptd zei:

    Koren op de molen van Putin deze aanslag. 
    Als ISIS-K niet achter deze aanslag zit zou je zelfs kunnen beweren dat Putin zelf wat mensen opoffert en dit maar al te graag aangrijpt om koste wat kost maar naar Oekraïne te kunnen wijzen met dat bedorven vingertje van hem.

    Zijn allemaal hersenspinsels……….

    maar toch …..

    kijk maar eens terug toen de aanslag in de concertzaal waar men de mensen verdoofde met een of ander goedje, waarbij de artsen geen info krijgen over het spul wat gebruikt was...voor de russen telt een mensenleven niet, door de hele geschiedenis al zo...lees wat oa Navalny hier over ontdekte..

  2. stoken helpt om de schimmel tegen te gaan....je brengt door niet/heel weinig te stoken en door koken op gas steeds meer vocht in huis....ga elektrisch koken, soms is bij een grootgrutter een 2 pits inductie kookplaat te koop voor ca 80€, kan gewoon met stekker in geaard wcd....ben je iig de waterdamp van het op gas koken grotendeels kwijt....

    • Like 1
  3. 9 minuten geleden, Eduard07 zei:

    Dat laatste is helemaal een schandaal, en onderstreept nog eens extra hoe WOZ - en meer belastingen met een kromme motivatie - door gemeenten wordt aangewend als schokdemper voor teruggelopen inkomsten en opgelopen kosten.

    (Parkeertarieven is er ook zo eentje.)

    en suikertax....

    • Haha 1
  4. 8 uren geleden, gerrit B zei:

    Dat is ook een aanname en waarom zouden ze helemaal stoppen met werken?

    Je wordt toch niet verplicht om full time te werken als de toeslagen worden stop gezet? Je krijgt alleen geen toeslagen meer als je parttime werkt, ga je stoppen met werken dan krijg je gewoon helemaal niets meer en als je meer gaat werken dan breng je aan het eind van de maand ook gewoon meer geld mee naar huis ipv. dat het extra geld gekort wordt op je toeslagen.

     

     

    En door wie is deze toeslagen affaire ontstaan?

    De meesten zullen het niet weten maar het was dus Pieter Omtzigt die de Bulgaren fraude aan het licht bracht en riep om strenge wetgeving hieromtrent.

    En dat het systeem vast is gelopen komt juist door de ingewikkeldheid van het gehele systeem met toeslagen.

    Dus stoppen met die hele zooi, gewoon weer werken lonend maken en alles een stuk eenvoudiger maken. Hebben we veel minder bureau tijgers nodig, kunnen de kosten omlaag en houdt iedereen aan het eind van de maand meer geld over.

     

    de beste stuurlui staan aan wal....

  5. 11 uren geleden, Con zei:

    Dit had ik mijzelf ook nooit gerealiseerd. Dan zou ik, met deze wijsheid, goedkopere panelen nemen.

     

    Blijkbaar had je last van schaduw anders had je wel een normale omvormer genomen neem ik aan.

     

    dak ligt op zw...met vrij zicht over de akkers....dus geen schaduw, en micro omvormers is altijd beter ivm afschakelen door te hoge spanning op het net, bij een gemeenschappelijke omvormer schakelen alle panelen af, bij micro omvormers gestaffeld...

×
×
  • Nieuwe aanmaken...