Jump to content

December10

Members
 • Content Count

  332
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by December10


 1. Een Triax 110 is niet groot genoeg. Maar wel een mooie tijd mee gehad. Toch wel een aantal leuke satellieten mee ontvangen. Daarna een gibertini 150 geplaats dat was wel een verbetering. Nu een channel master 180cm dat is nog beter. C band ontvangst geef mee meer voldoening dan ku band. Ik heb het idee dat je voor C band meer moet doen voor een goede ontvangst . Het is elke keer weer anders hoe de lnb moet staan. Als je denk nu staat alles goed is het een paar weken later toch weer anders.


 2. Een schotel van 180cm op het dak is nu wel spannen. Ik hoop wel dat die blijf staan, Voor de zekerheid staat die nu vast met een paar spanbanden.

  Volgens mij gaat zo schotel vliegen als die gepakt wordt door de wind.


 3. Eindelijk ontvang ik weer Thaicom 5 op78.5 oost. Maar nu lees ik dat de satelliet in de problemen zit.  Ik lees dat de transponders over gezet worden op de andere thaicom satellieten.

  Het is te hopen dat deze ook te ontvangen is. Wie weet hier meer over te vertellen ? 


 4. Deltastar verbaasde mijn altijd  in de ontvangst . Een groot nadeel vond ik hoe ver de schotel draaide. Gibertini is een mooie grootte schotel  en niet te zwaar maar in ontvangst viel die mij wel een beetje tegen. Op c band was de schotel prima op ku weet ik niet of die beter was dan een Deltastar. Als ik Adel68 was ging ik een gesprek aan  met de verhuurder waar het staat geschreven dat je deze schotel niet mag plaatsen. Volgens mij mag je tot 2 meter vrij plaatsen.


 5. Even een vraag die Gibertini 150cm kan je die niet iets lager bij grond plaatsen dat niemand meer de schotel ziet staan? Ik kan me niet voor stellen dat de verhuurder daar een probleem van maak. De schotel staat in de tuin wat is daar nou mis mee ?

×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy