Ga naar inhoud


davidv

Lid
  • Items

    194
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Alles dat geplaatst werd door davidv

  1. Ik had de hoop dat nu eindelijk de frame-snelheid op een fatsoenlijk niveau gebracht zou zijn maar helaas, die blijft op 25 f/ps hangen. Slechte zaak. Zeker als je voetbal wilt kijken. Dus maar weer live via de satelliet gekeken. Zouden ze het bij CD/C+ nou nooit leren?
  2. Ik heb tijdens deze actie geen VPN gebruikt. Wel maak ik inderdaad gebruik van de Nederlandse versie van Google Play Store. Waarom ook niet. Wat wel speelde is dat er tot aan deze week geen Canal+-app voor CD te downloaden was. Pas nadat ik een e-mail van CD kreeg was dit mogelijk. Maar ik downloadde de app zonder een link binnen de e-mail te gebruiken. Dat doe ik altijd om zo te voorkomen dat ik in een spammail trap.
  3. Ik heb gisteren, met een Duits IP, gewoon de app op drie devices kunnen installeren en met mijn CD ID kunnen activeren. Dit alles via Google Play.
  4. Ik vrees dat het bij jezelf zit. Zelf krijg ik een aantal keren per maand een nieuwe einddatum op mijn smartcard met OpenPli 9.0 en Oscam.
  5. Dat is een loffelijk streven. Alleen zou ik voorzichtig zijn met het openbaar delen van jouw kennis want CD leest geheid mee.
  6. Niet alleen bij CD is het kommer en kwel. Dit berichtje plukte ik van Twitter/X
  7. Dat zou niet best zijn. Mede doordat hij soms wordt aangeboden inclusief een abo op NLZiet. En van wanneer is die test?
  8. Uit de kanalenlijstenpost van 'Hans': "Mediaguard (Seca). Eerder bericht: Canal Digitaal en TV Vlaanderen stoppen met de oude codering Mediaguard. Recent bericht: voorlopig houden kijkers via deze codering beeld. De M7 groep adviseert wel, mede om veiligheidsredenen, op nieuwe apparatuur over te gaan. Zenders die nieuw worden toegevoegd maken geen gebruik meer van Mediaguard"
  9. Dus ook daar onduidelijkheid over het reclamevrije kijken. Dat zal altijd wel een probleem blijven. Ik heb hier een Nokia 8000 en die doet wat hij moet doen. Volgens mij wordt die zelfs, door sommige handelaren, in combinatie met een abo op TVZiet geleverd. Maar zolang CD blijft werken blijf ik daar hangen. Maar trekken ze echt de stekker uit de smartcard, dan is het einde verhaal. Wel heel jammer dat je bij NLZiet geen ESPN kan afsluiten. Dan was ik nu al weg bij CD.
  10. Alleen bedoelde de medewerker dat het gewoon blijft werken zoals het was. Of ik lees wat anders maar volgens mij staat dat er. Maar het is wel goed.
  11. Ik mag hopen dat hij bedoelt dat de kaart gewoon als vanouds gebruikt kan blijven worden. Dit omdat hij zegt dat het dit jaar zeker niet door gaat. Ieder uitstel is prima. Als het maar blijft werken. En zo niet.....toedeledokie. En dat laatste heb ik hem ook gezegd.
  12. Goedemorgen forumlezers, Ik heb een toezegging van een medewerker van Canal Digitaal. Dat zijn ontwikkelingen, of niet? Het uitschakelen van de smartcards (oude codering) gaat niet door. Dit zou aanvankelijk dit jaar gaan gebeuren, echter is dit op dit moment toch van de baan. Wanneer dit wel gaat gebeuren is momenteel dus niet bekend. Je kunt dit dus gewoon blijven gebruiken.
  13. Het doet pijn maar ik moet je gelijk geven..... Ik heb even contact met CD gelegd en inderdaad, je moet een NL adres hebben voor die app. Dat gaat ze bergen met klanten kosten. Wat mij betreft kunnen ze de natte en de droge krijgen want ik ga geen € 43,90 per maand betalen om naar ESPN te kijken. Of ik zoek een NL adres voor de registratie. Maar daar moet ik nog even op gaan broeden.
  14. Ik zucht nog maar eens diep en ga over tot de orde van de dag. De groetjes allen en nog een fijne avond.
  15. Dan schrijf ik het nog maar een keer: Het is bedoeld als vervanger voor de satelliet i.v.m. het uitschakelen van de ontvangst via de smartcard en oscam. En als je betaalt voor ESPN via het satellietabonnement dan zitten ze er bij. Neem je alleen de app en geen satellietabonnement dan zitten alle ESPN zenders er automatisch bij. Pfffffff....ik lijk wel een verkoper van CD. Dit is ook mijn laatste reactie op het onderwerp als het over die app gaat.
  16. Ik keek op mijn laatste vakantie via de laptop online met maar 14000 kb/s en daar heb ik geen hapering gehad.
  17. Het is werkbaar maar is en blijft een typische app. Probeer een keertje uit. Het kost niets extra. Zit bij je abo in.
  18. Ik zie dit als alternatief als de smartcard niet meer werkt. Ik heb geen trek om me bont en blauw te gaan betalen voor iets waarbij ik niet eens op kan nemen.
  19. Maakt niet uit. Ik kijk ook weleens met een deel van mijn lichaam dat daar niet voor gemaakt is. 🤣
  20. Nee hoor, via Android TV, Chromecast of Android TV box werkt het ook prima.
  21. Ik heb dit weekend op ESPN3 naar voetbal gekeken en het viel me zeker niet tegen. Daarnaast kan je dus bij NLZiet geen ESPN als extra kiezen. Dus wordt het, bij het uitschakelen van de ontvangst via de smartcard, NLZiet met daarnaast Canal Digitaal. Dan wordt de laatste alleen nog maar gebruikt voor ESPN.
  22. Hoezo NIET? Kijk maar wat je betaalt voor de app inclusief alle ESPN kanalen. 1,2,3 en 4.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...