Ga naar inhoud


Hackertje

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Hackertje

  1. ...dat je ontvanger daarna weet wat die met die hardware moet doen.

    Heb ik onlangs bewust een Topfield TF6000COK box gehaald bij KPN,met compoort aansluiting ( een 2de was zonder compoort aansluiting=weggehaald en afgedopt!!!).

    (https://www.sat4all.com/forums/topic/228309-nieuwe-update-werkt-nu-wel-voor-de-topfield-tf6000cok/)

     

     

    Nouja... Wat het is, de TF6000COK werd altijd geleverd met een COM-poort, maar op een gegeven moment werd de TF6000COK verkocht maar dan zonder de poort en de bijbehorende chip. De rest is PRECIES hetzelfde.

    De TF6000COT heeft overigens wel nog een COM-poort en is hetzelfde als de COK, geloof ik.

  2. Oké elektrotechnicus komt te professioneel over, dat is ook niet wat ik bedoel, ik ben een hobbyelectrotechnicus. En btw, aan een applicatiesheet heb ik niet heel veel, er zijn meerdere manieren om dit te doen, maar de traces zitten al op de pcb en ik moet dus de bijbehorende chip hebben, het kunnen er best veel zijn.

  3. Als dat dan wel kan waarom informeer je dan niet bij die mensen, die kunnen je toch vertellen welke componenten ontbreken. ;)

    Heb ik al gedaan, maar daar heb ik nog geen antwoord op gekregen (is via Sat4all).

    Andere personen waren anoniem dus aan hun kon ik niks vragen.

  4. Dat is niet waar ik heb gelezen dat mensen dit wel kunnen, en ik ben een programmeur en elektrotechnicus dus kom alsjeblieft niet met dit soort antwoorden, hier heb ik niks aan.

    Ik blijf bij mijn vraag.

  5. Hallo,

    Laat ik het maar kort houden. Is er iemand met een TF6000COK (of COT) die een seriële poort heeft? Ik wil graag een foto van de linkerbovenhoek van de groene PCB, met de waarden/typenummers van de componenten leesbaar.

    Alvast bedankt!

     

    Mvg,

    Ruben

×
×
  • Nieuwe aanmaken...