Jump to content

Thijs-Rallye

Members
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

About Thijs-Rallye

 • Rank
  Sat4all Lid

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Op deze aardkloot

Recent Profile Visitors

770 profile views
 1. Goed om te horen dat er nu iig iets van schot in de zaak zit. Met een beetje mazzel staat dat bedrag ook in jouw brief en kun je dat weer bij de RDW overleggen als bewijs.
 2. Ik geef ze nog tot februari, dan gaat de hele lineaire NL meuk eruit hier. Er is ook geen ander alternatief waar ik woon. Hou het wel bij de Britten op 28.2.
 3. Je hebt helemaal gelijk. Het ISRA punt was nog zo'n old skool telefoonaansluiting in de woonkamer :P.
 4. Wat een snelheden halen jullie met VDSL 😮 , daar kan ik alleen maar van dromen. Het is net 32 mbit op een goede dag. @TonskidutchDan zal ik wel pech hebben gehad. Die pannenkoek die hier over de vloer kwam begon, zonder ook maar iets te vragen, met letterlijk het hele ISRA punt van de muur af te breken in mijn kelder. Daarna vroeg ie of het daar wel eens vochtig was en kwam ie met de melding dat het waterdichte punt dat hij net had vernield niet meer gemaakt werd. Het half vern*ukte ding hangt nu met ducttape tegen mijn gasleiding aangeplakt. Het probleem zat tussen het
 5. Sorry voor het offtopic, maar passen ze in jouw regio pair bonding toe? En die Fritz houden is een goede keuze. Zoals Mimisiku aangeeft, alles voor het ISRA punt valt onder beheer van KPN. Hou die monteur maar goed in de gaten, bij mij hebben ze er destijds een gigantische tyfuszooi van gemaakt met de omzetting van ADSL naar VDSL. Ik heb geen hoge pet op van de buitendienst van KPN.
 6. Ich weiß doch dass es Heute nicht geht, aber es ist technisch möglich. Het zal zoals eerder al aangegeven is wel te maken hebben met doorgeef kosten en hoogstwaarschijnlijk nul behoefte vanuit het Duitse publiek. Of das ÀÀÀ tiem, mit Hannibal, BÀ, Gesicht und Murdoch. Ik kan me de pre-kabel tijd met hark op het dak als jong menneke nog goed herinneren. Nie wieder bitte .
 7. Dus met 609 ben je al ruim over de helft, dat is wat ik bedoelde dan ben je al een eind op weg ;). Je lijkt me aardig gevangen in je eigen koppigheid in ieder geval, het systeem van de RDW/CJIB zal daarvan winnen. Die hebben maling aan wat er bij de belastingdienst gebeurd. Met alle ja maren ga je iig niet ver komen bij een rechtbank, zo zijn er al tig voor je geweest. Mij incluis met een een maand te laat geschorst voertuig dat in dozen in opslag staat. Voertuig stond al 10 jaar geschorst daarvoor. Gewoon betalen. Ik hoop dat ze snel met een oplossing komen, maar de am
 8. Die boete komt. Voor €609 ben je al een heel eind met dat alarm. Kun je de auto niet desnoods tijdelijk kaal WA verzekeren? Want na een paar weken volgt er dan weer een controle of het inmiddels geregeld is en dan kost het nog een keer 609 eppos. Ik vind iig wel dat je lef hebt
 9. Ik heb na contact met de klanten"service" ook de bevestiging gehad dat dit gaat gebeuren. Ik heb er wel even specifiek voor moeten doorvragen want het was in eerste instantie allemaal niet bekend. Na navraag van degene aan de telefoon bleek het vooralsnog te zijn zoals aan de dealers is gecommuniceerd. Ik ben benieuwd wat je via twitter te horen krijgt.
 10. Ik ben benieuwd of het nog gaat lukken om een softcam aan de gang te krijgen. De M7 Sat801 was een verademing tov de DSR8141, daar heb ik in 2013 nog 300 pleuro voor neer moeten leggen. Voor niks dan ellende, maar dat is een andere discussie.
 11. Ik had met een scheef oog gekeken naar de Ziggo / UPC kaarten, daar had ik al wat oude topics van doorgeakkerd op het internet en zoals ik het daar las had dat destijds ook wat voeten in de aarde. Ik vraag me af hoe goed de SAT801 en de DSR8141 dichtgetimmerd zijn. Vooral die laatste lijkt me gammel, die werkte nieuw uit de doos nog niet eens fatsoenlijk, want een prul was dat zeg. Zou me niks verbazen dat daar nog wel ergens een jtag poortje open staat. Helaas gaat me dat de pet te boven. @Mods als ik me te dicht op een grens bevind hoor ik dat graag.
 12. Dit, die vertaalde films, verschrikkelijk! Ik vind het zo'n gemiste kans ook dat ze niet 2 audio sporen uitzenden zoals de Britten doen. (al is het dan een narrator en het "gewone" spoor, maar het kan dus!)
 13. Even een ontopic vraag van een tamelijke encryptie n00b. Zou het eventueel wel mogelijk zijn via een softcam te kijken indien men de box key en rsa key weet te achterhalen? Ik heb begrepen dat de sat 801 en de (*rilt*) DSR8141 nog gebruikt kunnen blijven worden. Dat zou betekenen dat de smartcard an sich niet afgeschakeld word, maar enkel op een andere encryptie wordt overgezet.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.