Ga naar inhoud


elite7979879

Lid
  • Items

    49
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door elite7979879

  1. Jongens heel veel dank. De 7020 ik heb gechecked die heb ik namelijk zelf ook nog. Die oude. Maar daarvan is de orientatie andersom. Ik heb op **** gekeken en er stond nog gelukkig een 7020HD v1 defect op met doos en handleiding en een bracket én een DM8000 defect. Heb ze beiden gekocht voor 40. Ga kijken of ik ze nog kan maken. Leuk klusje voor mij. Ik denk dat ik het dan heb opgelost. Laat wel even weten als ik alles heb en zal wel een foto ofzo posten.
  2. helaas is die anders. Dm800 heb ik ook. Dat is voor een 2,5 inch schijf. De 7020HD heeft een 3,5 inch hdd. Dank voor het antwoord.
  3. Van *** heb ik een DM7020HD v1 gekocht. Alles werkt prima, alleen de interne hdd houder plus bekabeling ontbreken. Nu weet ik dat ik al erg ver kan komen met een molex naar sata stroom en een sata kabel via ali express en dan iets bedenken hoe de hdd daar mooi in kan. Maar goed mocht iemand er nog eentje hebben liggen dan ben ik daar wel in geinterresseerd. Het is uiteindelijk natuurlijk wel mooier. Tips etc zijn ook welkom voor alternatieve oplossingen.
  4. Misschien heb je gelijk. Ik heb zelf geen TV vlaanderen, dus heb hier geen aanpassingen in gemaakt. Maar dit is de dreambox van zolder die het goed doet op alle zenders. Zappen gaat lekker snel en de kaart vergeten als je dan in bed ligt zit er ook niet meer bij. Heel tof. Uiteraard als de eer voor de PDF aan iemand anders toekomt dan sorry, dan is het van iemand anders.
  5. Het is allemaal gelukt. PDF heeft geholpen in een link in deze threat. Ik heb naar de hoofduser verwezen in de user/reader. Dus de user was ook dezelfde die ik al had in de basis. Van Tonskidutch deze gebruikt: https://www.sat4all.com/forums/applications/core/interface/file/attachment.php?id=308155 Ging echt soepeltjes. Binnen uurtje alles draaiende. Erg blij mee. Geen 10 euro per maand extra maar gewoon prima delen zo. Veel dank!
  6. Dank daarvoor. De app is altijd mogelijk als backup. Liefst gebruik ik de sat hiervoor. Trouwens vaak staat de decoder beneden uit en wordt er ook niet echt gekeken als ik op zolder zit. Het is alleen vervelend om elke keert de kaart naar boven mee te moeten nemen. Beste is als het niet hoeft en mooi verbonden is met elkaar. Ik ga het uitzoeken, volgens mij heb ik genoeg om mee te beginnen. Boven op zolder staat sowieso ook een Nvidia Shield nog en daarop staat de canal digitaal app.
  7. Graag zou ik binnenshuis mijn canaldigitaal kaart delen met de decoder op zolder. Ik heb het standaard pakket (dus met de basiszenders voor 21,95) en dat is geactiveerd beneden in een DM800SE. Deze DM800SE is verbonden op het netwerk in huis en kan ook door de decoder boven op zolder worden gevonden. Nu dacht ik eerst zelf aan een extra kaart, maar ik zie dat er 9,95 euro per maand voor wordt gevraagd. Vind ik vrij hoog. Terwijl het enige wat ik doe is van boven naar beneden gaan en andersom. Ik heb recht op 4 streams. Op zolder staat overigens ook een DM800SE. Beiden zijn originele boxen. Nieuwste OpenPli met Oscam zijn geinstalleerd. Enig idee hoe ik dat voor elkaar krijg met Cccam of met Oscam? Ik gebruik zelf Oscam al voor het laten draaien van de kaart op de DM800SE en dat werkt prima. Alvast dank.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...