Ga naar inhoud


hondafreak

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door hondafreak

  1. Ik heb mijn keuze gemaakt. 

    Salora Salora 22" LED 9109 DVB C/T(2)/S-S2;

    EISS EISS 2.0 - 65 cm schotel (ANTRACIET) op statief met Ultra Black LNB;

    Bente Bente Satellite Finder met 5x satelliet herkenning;

    Konig Cable Manager Oranje;

    Konig Cable Manager Oranje.

    Goede keuze of niet... maar het werkt.

    Dank aan iedereen die mij input verschaft heeft.

    Topic mag gesloten worden dus 🙂

  2. dank je sprietje. Ben zaterdag snel mijn licht gaan opsteken bij een handelaar.  Die meende dat er nadien op de single versie van de antenne later eventueel geen duo op geplaatst kan worden (prijsverschil van 20€).  Na de Denson moest "of" staan en geen + (heb momenteel nog een 19' tv).  Wat is de betere keuze? De aparte receiver of ingebouwd?

  3. Ben weer aan het twijfelen... als je dieper in de materie duikt:

    - Travel Vision R7 DUO - 65cm duo versie

    + Denson DS1010 Road V4 Combo S2/C/T2 HVEC 265

    + Nikkei NL22MBK 22" 12V LED FHD DVB-S2/C/T2 CI+ HEVC

    + Platte kabel tussen een venster van de mobilhome

     

    en dit kan ook voor -1500€... alles automatisch... aub een advies voor dit pakket. 

  4. Het bos wordt langzaam lichter dankzij jullie!  Ik denk momenteel aan volgende combinatie: Doel van de Sat: volgen van sportwedstrijden, hoofdzakelijk wielrennen op SPORZA (Giro, Tour, Vuelta, klassiekers... weinig interesse in voetbaldingens ;-).  Provider TV VL... (op ASTRA) of wie bied er nog goede wielerverslagen?

    - EISS 2.0 65 cm model 2019 (WIT) schotelantenne Ultra Black LNB ;

    - Rebox RE-2220HD S-PVR;

    - Bente satfinder met satellietherkenning ( 5-sat waaronder ASTRA);

    - Buitenaansluitbox voor 220v-12v en antenne; (plaatsing liefst door een PRO);

    - antisdiefstalkabel;

    - coaxkabel;

    Met dit pakket ben ik ruim onder 1000€... Aankoop liefst alles bij één handelaar... waar ook de "buitenbox" gaat geplaatst moeten worden.

     

    - heb momenteel een 19' scherm met DVD SPELER... maar zou liever een groter beeld (DVD niet noodzakelijk) willen. Iemand een IDEE?

     

    Wat zijn jullie bevindingen van mijn pre-selectie aub (verbeteringen altijd welkom, maar budget -1000€) ?

    Bedankt op voorhand aan iedereen.

     

     

     

  5. Hallo Jongens, alvast bedankt voor de voorstellen mbt een installatie! Ik ben aangenaam verrast dat men voor een eerder klein bedrag een deftig systeem kan krijgen TOPPIE!  Het systeem op driepoot lijkt mijn voorkeur weg te dragen... zelfs plaatsing en uitrichting door mevrouw... dan lukt mij dit ook wel ;-)))  ; nog een degelijke ontvanger dan... ik prefereer eentje zonder "microgolfoven"... dus zonder al te veel toeters of bellen... rechttoe rechtaan.  Opnames ben ik niet van plan te maken.  Hebben jullie hier ook een GOEDE tot uitstekende ontvanger op het scherm, recent model, (liefst TV Vlaanderen compatibel, gezien ik reeds klant bij hen ben). ? Nogmaals MEGA BEDANKT voor jullie hulp en expertise! ps onder ons: graag ook een betrouwbare en vakkundige leverancier voor die spulletjes?

  6. De kwaliteit primeert... ik besef dat je voor 100€ geen installatie kan krijgen... Een systeem op het dak gaat snel boven 1500-2000€, wil ik niet uitgeven.  Daarom liefst een systeem op poot... voor een goed systeem voor een derde van de prijs... Kan dit denk je?

  7. hallo Sprietje, alvast bedankt voor de tips. Ik denk dat het in mijn geval dus beter is om voor een set op statief te gaan... en een grotere antenne. Heb je ook een tip betreffende de samenstelling, ik bedoel dus een betrouwbaar en kwalitatief GOED systeem? Dus schotel, ontvanger, kabels en eventueel plaatsing?

  8. Volautomatisch hoeft echt niet... ik heb een beetje talent en kan nog  zaken zelf doen... De prijs is in verhouding tot de kwaliteit... Ik kan dus zelf een beetje op- en afbouwen.  Het systeem moet dus wel bestand zijn tegen herhaaldelijk verhuizen.

  9. Ik zie het bos door de bomen niet meer.  Ik zoek een Sat-installatie voor mijn Mobilhome. Vast-gemonteerd op het dak of mobiel, dus naast de wagen.  Ik volg de wielerevenementen zoals de koersen in het voorjaar, daarna de Giro, de Tour en natuurlijk ook de Vuelta.  Mijn gewenste regio is dus Centraal-Europa.  Welk systeem kunnen jullie mij aanbevelen? Graag advies dus  ivm plaatsing, kwaliteit, prijs... enz. aub, dank je indien je mij op de weg kunt helpen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...