Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'DM500HD'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Calendars

There are no results to display.

Forums

  • Algemeen
    • Nieuwsberichten
    • Off topic
  • Satelliet Radio/TV
    • Algemene vragen
    • CanalDigitaal
    • Joyne
    • TV-Vlaanderen
    • Schotelpark
    • Zenderlijsten en frequenties
    • Feedhunters
  • Overige Radio/TV
    • CI, CI+, (soft)cams en smartcards
    • Ziggo
    • Overige Kabel-TV aanbieders
    • DVB-T / DVB-T2 / DAB
    • IPTV
  • Receivers (DVB-C, DVB-T, DVB-S)
    • Dreambox
    • M7 / Pace / Philips
    • Vu Plus
    • Xtrend
    • Overige merken
  • Computers & telefonie
    • Windows en zo...
    • Linux & Co.
    • Android
    • Apple
    • Hardware
    • Mediaspelers (hard- en software)
    • Internet en (thuis)netwerk
    • Mobiele, vaste telefonie en VoIP
  • Diversen
    • De rokende soldeerbout
    • 3D Printen
    • Audio, TV en Video apparatuur
    • Domotica (huisautomatisering)
    • 2dehands

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Skype


Locatie:


Interesses

Found 1 result

  1. Hi, sinds een paar maanden (November 2019) laat de ontvangst van de DM500HD te wensen over. Het begon met af en toe een melding "Tune Failed" op alleen npo1 en-3, waarbij het signaal op 0% kwam te staan met de nodige blokjes in het beeld, en het beeld dan weer volledig terug kwam. Nu is het zover dat ook de overige zenders, weliswaar minder, ook vaak een tune failed geven en er dus geen TV meer te kijken is. Een hele enkele keer zijn alle zenders goed te kijken maar vaak nooit langer dan 1 uur zonder problemen. Het maakt ook niet uit of de dreambox net aan staat of al langer aan staat. Omdat ik dacht dat dit aan de LNB lag, heb ik deze vervangen maar dat heeft niet geholpen. Ik heb ook de dreambox al open gemaakt en uitgestoft/schoongemaakt en naar de processor temp gekeken. Deze blijft netjes rond de 40C. Ik draai een wat oudere OpenPLi4.0 al behoorlijk lang. Ik heb even geen ideeën meer, anders dan dat de dreambox zelf (half) kapot is, of er iets mis is met de kabel. Als jullie nog ideeën hebben waar het aan zou kunnen liggen of wat ik kan proberen hoor ik het natuurlijk graag, alvast bedankt!
×
×
  • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy