Ga naar inhoud

Doorzoek de community

Toon resultaten voor tags 'ET8000'.



Meer zoekopties

  • Zoek op tags

    Typ tags, gescheiden door komma's
  • Zoek op auteur

Inhoudstype


Forums

  • Algemeen
    • Nieuwsberichten
    • Off topic
  • Satelliet Radio/TV
    • Algemene vragen
    • CanalDigitaal
    • Joyne
    • TV-Vlaanderen
    • Schotelpark
    • Zenderlijsten en frequenties
    • Feedhunters
  • Overige Radio/TV
    • CI, CI+, (soft)cams en smartcards
    • Ziggo
    • Overige Kabel-TV aanbieders
    • DVB-T / DVB-T2 / DAB
    • IPTV
  • Receivers (DVB-C, DVB-T, DVB-S)
    • Dreambox
    • M7 / Pace / Philips
    • Vu Plus
    • Xtrend
    • Overige merken
  • Computers & telefonie
    • Windows en zo...
    • Linux & Co.
    • Android
    • Apple
    • Hardware
    • Mediaspelers (hard- en software)
    • Internet en (thuis)netwerk
    • Mobiele, vaste telefonie en VoIP
  • Diversen
    • De rokende soldeerbout
    • 3D Printen
    • Audio, TV en Video apparatuur
    • Domotica (huisautomatisering)
    • 2dehands

Zoek resultaten in...

Zoek resultaten die het volgende bevatten...


Datum aangemaakt

  • Start

    Einde


Laatst geüpdate

  • Start

    Einde


Filter op aantal...

Registratiedatum

  • Start

    Einde


Groep


Website URL


Skype


Locatie:


Interesses

3 resultaten gevonden

  1. Hallo, BIj mijn ouders staat een Xtrend ET8000 die ik wil flashen van OpenATV 6.1 naar OpenATV 6.2 of 6.3. Bij beide images mislukt het flashen. Ook met een andere USB-stick die opnieuw geformatteerd is. (Ik ben niet meer zeker of het bestandssysteem FAT of FAT32 was.) De ontvanger laat op de display "Flashing..." zien en het lampje van de USB-stick knippert. Na enige tijd stopt het knipperen, maar de ontvanger reboot niet. Er gebeurt niets en in de display blijft "Flashing...." staan. Ik verwijder daarna de USB-stick en zet de ontvanger uit. Als ik de ontvanger opnieuw aanzet dan start het oude image weer op. En werkt alles als voorheen. Waarom reboot de ontvanger niet na het flashen?
  2. Al maanden zie ik op mijn laptop (of welke andere PC ook) bij netwerk mijn Xtrend niet meer. Dus kan ik er niet op. Via http://192.xxx.xxx.16/ kom ik wel op de OSCam r11400 pagina. Ik probeer een netwerkstation toe te voegen en type daarbij dan //192.xxx.xxx.16 in maar dan krijg ik Foutcode 0x80070035 Kan netwerkpad niet vinden. Weet iemand hoe dat kan? Via die url kom ik dus wel op OSCam. Zelf kom ik er totaal niet uit meer.
  3. Als ik op de astra sat naar een 4k uitzending wil kijken bijv fashion 4k, heb ik wel geluid maar geen beeld met mijn et8000, als ik via de openwebif stream kijk, heb ik wel beeld en geluid? Kan iemand mij helpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid