Ga naar inhoud

Doorzoek de community

Toon resultaten voor tags 'ET8500'.



Meer zoekopties

  • Zoek op tags

    Typ tags, gescheiden door komma's
  • Zoek op auteur

Inhoudstype


Forums

  • Algemeen
    • Nieuwsberichten
    • Off topic
  • Satelliet Radio/TV
    • Algemene vragen
    • CanalDigitaal
    • Joyne
    • TV-Vlaanderen
    • Schotelpark
    • Zenderlijsten en frequenties
    • Feedhunters
  • Overige Radio/TV
    • CI, CI+, (soft)cams en smartcards
    • Ziggo
    • Overige Kabel-TV aanbieders
    • DVB-T / DVB-T2 / DAB
    • IPTV
  • Receivers (DVB-C, DVB-T, DVB-S)
    • Dreambox
    • M7 / Pace / Philips
    • Vu Plus
    • Xtrend
    • Overige merken
  • Computers & telefonie
    • Windows en zo...
    • Linux & Co.
    • Android
    • Apple
    • Hardware
    • Mediaspelers (hard- en software)
    • Internet en (thuis)netwerk
    • Mobiele, vaste telefonie en VoIP
  • Diversen
    • De rokende soldeerbout
    • 3D Printen
    • Audio, TV en Video apparatuur
    • Domotica (huisautomatisering)
    • 2dehands

Zoek resultaten in...

Zoek resultaten die het volgende bevatten...


Datum aangemaakt

  • Start

    Einde


Laatst geüpdate

  • Start

    Einde


Filter op aantal...

Registratiedatum

  • Start

    Einde


Groep


Website URL


Skype


Locatie:


Interesses

4 resultaten gevonden

  1. Xtrend 8500 draait onder Openpli 4. Zo ingesteld door verkoper. Valt me op dat er geen updates meer zijn. Laatste op 31/12/18. Vooral aantal streams voor Vlaamse en Waalse zenders werken slecht. Een of andere update mogelijk? Ik werk met oscam en TVVLAANDEREN smartcard. Dank. Dirk
  2. Hallo, Nog een keer proberen. Ik vind mijn vorige poging om onderstaand bericht te plaatsen verminkt terug. Vannacht heeft Ziggo in Haarlem weer het e.e.a. veranderd op de kabel. Nu heb ik geen kanalen meer op de ET-8500. Zoeken vindt ook niets. Let wel, het gaat om de vrije kabelkanalen. Twee andere satellietontvangers, een Vu+ Ultimo 4K en een Vu+ Solo 4K, moest ik ook opnieuw laten zoeken, maar die doen het gewoon. Sommige tv's in huis hadden zelf al alles bijgewerkt, andere moest ik ook opnieuw laten zoeken. Wanneer ik in de ET-8500 op kabelkanalen laat zoeken, vul ik de frequentie in, 164.000, en een nieuw netwerk ID, 04444. Zo heb ik het voor mijn huisadres op internet gevonden. Maar de ET-8500 zegt na korte tijd dat hij geen kanalen kan vinden. De andere apparaten hebben geen problemen met deze instellingen. Wat gaat er mis en hoe kan ik het oplossen? Maarten.
  3. Hallo, Vannacht heeft Ziggo in Haarlem weer het e.e.a. veranderd op de kabel. Nu heb ik geen kanalen meer op de ET-8500. Zoeken vindt ook niets. Let wel, het gaat om de vrije kanalen. Twee andere satellietontvangers, een Vu+ Ultimo 4K en een Vu+ Solo 4K, moest ik ook opnieuw laten zoeken, maar na het invoeren van de juiste frequentie en een nieuw netwerk-ID werd alles gevonden en hersteld. Niet met de ET-8500. Frequentie op 164.000 en netwerk-ID op 04444 ingesteld, maar na zoeken krijg ik de reactie dat er niets is gevonden. Dit dus i.t.t. de Vu+sen. Wat kan er mis zijn gegaan? MM
  4. Bij opname wordt ook ondertiteling mee opgenomen. Wanneer ik opname weergeef op Xtrend met Openpli 4, gaat het mis na een 10tal ondertitels. Dan schieten er een aantal snel na elkaar door. Niet bruikbaar. Wanneer ik nu de opname van de schijf van de Xtrend haal en ze via USB-stick afspeel op een "losse" mediaspeler, lopen de ondertitels juist. Nu maakte ik een aantal opnames van ZDF HD. Daar lopen de opgenomen ondertitels wél synchroon op de Xtrend. Op Één HD, canvas, NPO, BBC, niet. ZDF zendt uit op 720p. 50 beelden. De andere op 1080i, 25 beelden. Zou dat er iets mee te maken hebben? Dank, Dirk
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid