Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'et4000'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Calendars

There are no results to display.

There are no results to display.

Forums

  • Algemeen
    • Nieuwsberichten
    • Off topic
  • Satelliet Radio/TV
    • Algemene vragen
    • CanalDigitaal
    • Joyne
    • TV-Vlaanderen
    • Schotelpark
    • Zenderlijsten en frequenties
    • Feedhunters
  • Overige Radio/TV
    • CI, CI+, (soft)cams en smartcards
    • Ziggo
    • Overige Kabel-TV aanbieders
    • DVB-T / DVB-T2 / DAB
    • IPTV
  • Receivers (DVB-C, DVB-T, DVB-S)
    • Dreambox
    • M7 / Pace / Philips
    • Vu Plus
    • Xtrend
    • Overige merken
  • Computers & telefonie
    • Windows en zo...
    • Linux & Co.
    • Android
    • Apple
    • Hardware
    • Mediaspelers (hard- en software)
    • Internet en (thuis)netwerk
    • Mobiele, vaste telefonie en VoIP
  • Diversen
    • De rokende soldeerbout
    • 3D Printen
    • Audio, TV en Video apparatuur
    • Domotica (huisautomatisering)
    • 2dehands

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Skype


Locatie:


Interesses

Found 2 results

  1. Na een aantal jaren afwezigheid toch maar weer eens kijken op Sat4Alll; ik heb een merkwaardige situatie .... Ik heb een Xtrend 7000 en een Xtrend 4000. Bijde aangesloten op een Triple LNB Quad blok op mijn schotel. Dit draait al een aantal jaar zonder problemen. Op mijn Xtrend 7000 (Woonkamer beneden) draait alles als een zonnetje. Op mijn Xtrend 4000 (Slaapkamer boven) kreeg ik begin deze week een probleem. Op al mijn zenders (op Astra 1, Astra 2 EN Astra 3) krijg ik "Tune Failed". Eers dus maar even testen of de ontvanger de geest gegeven heeft ; De 4000 maar eens beneden aangesloten: Werkt prima. De 4000 lijkt dus in orde! De 7000 boven aangesloten: zelfde probleem. Alle zenders geven "Tune Failed". Mijn Conclusie: het ligt dus aan het LNB blok; misschien heeft 1 aansluiting het begeven (ik had in het verleden al eens soortgeloijke problemen, toen loste een andere aansluiting op de Quad het probleem op). Dus een nieuwe Triple LNB Quad besteld. Vandaag redelijk weer dus gelijk maar installeren. Beide receivers uit gezet. Nieuwe blok aan de schotel. Coax kabels aan het blok. Beneden de receiver weer opgestart en .... werkt prima! Ik kan kanalen op alle 3 satelieten zien. Nu naar boven. Receiver aan zetten.... Hoera Nederland1 werkt! BBC1 : Werkt !!! Nog even N-TV proberen.... :-O melding TUNE failed ! SHIT. Opnieuw controleren BBC:1 en NPO1 ook Tune Failed ???? Maw. Het werkte boven even maar nu zelfde probleem als met het oude LNB blok. FYI: op televisie beneden met de 7000 werkt het nog steeds prima !!! Heeft iemand een idee wat het zou kunnen zijn? Groet, Henk
  2. Goedendag, Ik heb een ET10000 als hoofd ontvanger en een ET4000 als client (remote channel stream converter). Beide openpli 7 en Kernel versie 4 Het is niet (meer) mogenlijk de HDD van de ET10000 te mounten ( /media/hdd/movie ), nog nfs of cifs. De Qnaps NAS mounten lukt wel Als ik een 'network search' doe zie ik de ET10000 wel, maar krijg geen verbinding naar de HDD De ET10000 opnames zijn wel gewoon via webif met mijn PC te bekijken. heeft er iemand een tip? Alvast bedankt!
×
×
  • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy