Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Xtrend'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Calendars

There are no results to display.

There are no results to display.

Forums

  • Algemeen
    • Nieuwsberichten
    • Off topic
  • Satelliet Radio/TV
    • Algemene vragen
    • CanalDigitaal
    • Joyne
    • TV-Vlaanderen
    • Schotelpark
    • Zenderlijsten en frequenties
    • Feedhunters
  • Overige Radio/TV
    • CI, CI+, (soft)cams en smartcards
    • Ziggo
    • Overige Kabel-TV aanbieders
    • DVB-T / DVB-T2 / DAB
    • IPTV
  • Receivers (DVB-C, DVB-T, DVB-S)
    • Dreambox
    • M7 / Pace / Philips
    • Vu Plus
    • Xtrend
    • Overige merken
  • Computers & telefonie
    • Windows en zo...
    • Linux & Co.
    • Android
    • Apple
    • Hardware
    • Mediaspelers (hard- en software)
    • Internet en (thuis)netwerk
    • Mobiele, vaste telefonie en VoIP
  • Diversen
    • De rokende soldeerbout
    • 3D Printen
    • Audio, TV en Video apparatuur
    • Domotica (huisautomatisering)
    • 2dehands

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Skype


Locatie:


Interesses

Found 17 results

  1. Kan ik mijn box xtrend 10000 via het menu upgraden van 7.1 naar 7.2 ? Wie kan mij helpen ? Momenteel heb ik vaak FREEZE momenten bij live kijken en bij opgenomen film , ik heb Oscam . bvbd
  2. Goedendag, Na jaren van probleemloos tv kijken met mijn ET10000 begon ik problemen met de tuner te krijgen. Bij een zenderzoekloop vond de box maar 75 zenders. Ik heb toen de 2e tuner gebruikt van de box en dat werkte prima. De box vond weer 1700+ zenders. Na enige tijd kreeg ik het probleem weer. Ik heb toen een nieuwe tuner via Amazon gekocht en geinstalleerd. In het begin genoeg zenders. Nu zit ik na een zenderzoekloop weer rond de 1200. Wat kan hier fout zijn? Info over mijn box: Systeem OE: PLi-OE Firmware versie: OpenPLi 7.2-release (2020-05-09-release-7.2) Kernel versie / stuurprogramma datum: 4.10.6 / 4.10.6+20180412-r0.1 Tuners Tuner A AVL6211 (DVB-S2) Misschien kan iemand mij verder helpen. Groet, Brainbox
  3. Hallo mijn vraag is past openpli 7.2 op een et5000? ik heb ooit openpli 4 vervangen door 6.2 dit is en was geen succes wil ik beeld houden moet ik de box aanzetten als ik tv ga kijken en uitzetten als ik niet meer wil kijken anders loopt debox vast Zou graag openpli 4 image weer willen hebben maar deze kon ik nog steeds niet vinden. Beste mensen ik hoor graag van jullie of dit mogelijk is en dat het goed werkt. bvd Harry
  4. Update naar OpenPli 7.2 gedaan. Is wel gelukt, maar ik denk dat de softcam weigert om tv Vlaanderen te decoderen. Oscam. Ik zat onder 7.1 die wel werkte. Elke nacht een backup op de aan de ontvanger gekoppelde harde schijf, maar die backup is niet te vinden.... Oplossing?
  5. Sinds een dag of wat doet de display op de ontvanger niets meer, de ontvanger zelf werkt wel gewoon. Ik heb de ontvanger al geherstart, ook helemaal uitgezet maar niets helpt. Net voordat hij niets meer deed zag ik nog enkele @@ -tekens in het display en werd het opnamesymbool getoond terwijl er niets opgenomen werd. Ik zal kijken met een display van een andere 9000 of het display stuk is. Als dat niet het geval is, waar zou dan het probleem kunnen liggen ? Alvast bedankt voor de antwoorden !
  6. Mijn ontvanger, een XTrend ET6500, hangt bij het opstarten. Het XTrend logo verschijnt en dat blijft gewoon heel de tijd staan... er gebeurt niets meer. Op het display van de ontvanger verschijnen wat willekeurige streepjes die geen leesbare letters meer vormen. Heeft de ontvanger het definitief begeven of kan ik nog iets proberen...?
  7. Met de Dream Player app kan je je bouqetten van je ontvanger ook zien op de app via mobiel. Het kijken van zender op je mobiel gaat prima alleen als je op het chromecast symbool klik en stream naar je tv krijg je op de tv enkel het chromecast symbool (zie bijlage) en op je mobiel ook groot het chromecast symbool (zie bijlage). Op een gegeven moment komt in beeld .. video cannot be played (zie bijlage) en als je dan op details klik krijg je het gene wat je ook in bijlage kan zien. Wat gaat er verkeerd? Als ik bv via Ziggo en TV Vlaanderen app op mobiel kijk en dan dream naar mijn tv via chromecast gaat het prima. Netflix gaat ook prima. Via de PLEX app waarvan ik via mijn server dingen kan kijken werkt ook gewoon prima. (Weet niet precies wat de juiste topic is)
  8. Hallo Luitjes, Ik probeer een nieuwe image te installeren op mijn ET8500. Nadat het Logo verschijnt krijg ik de instel mogelijkheden allleen als tekst. Wat doe ik verkeerd? Gebeurd bij diverse images. Paul
  9. Hallo allemaal, de afgelopen dagen met alle regen was het onmogelijk om via de satellietschotel te kijken naar zenders van CD, het beeld was dan blokkerig. Vanochtend heb ik de ontvanger weer aangezet enwas het beeld nog steeds blokkerig ondanks het feit dat er een stralend blauwe lucht is. Daarop de Softcam (CCcam221) geherstart, maar sindsdien zie ik niets meer op de gecodeerde zenders, het EPG laat wel zenderinfo zien, zie bijgevoegde foto. Het CD-info-kanaal is ook blokkerig, zie bijgevoegde foto. FTA-zenders doen het goed, ook op HD. Ik heb de Box softwarematig, maar ook hardwarematig geherstart, geen resultaat. Ook het opnieuw inladen van de zenders m.b.v. Fastscan gaf geen verbetering. Heeft iemand een idee waar ik het moet zoeken ? Alvast bedankt voor jullie suggesties ! Jaap
  10. Hallo, Ik heb een raar probleem met mijn Xtrend ET9000. Elke 38 seconden wordt het beeld blokkerig en erg slecht. Het geluid valt soms ook even weg. Meteen daarna is het weer goed. En dan weer ongeveer 38 seconden daarna hetzelfde. En zo gaat het maar door. Eerst verdacht ik dat de LNB's niet meer goed waren of dat de schotel niet meer zuiver gericht stond. Maar die 38 seconden is raar. Kan het (weer) een voeding probleem zijn? Dat de spanning voor de LNB's na 38 seconden dipt? Alsof er (weer) een of meerdere elco's niet meer goed zijn? Ik heb de elco's al eens vervangen. Ook heb ik de complete voeding afgelopen mei vervangen (net een half jaar geleden) Kent iemand dit probleem? Maurice
  11. Ben ik de enige ?, of hebben er meer last van. Automatisch wordt de tijd opgehaald, GMT +1 uur....echter er zit bijna 6 minuten verschil in de tijd. De EPG loopt voor geen meter meer. ligt het aan instellingen bij mij ? of hebben er meer last van.
  12. Goedeavond Hoe kan ik van de laptop youtube videos op de tv bekijken, via de xtrend, vroeger was hier volgens mij een plugin voor, die ergens bij de mediabestanden in openpli stond. Kan ik niets meer over terug vinden, als iemand een idee heeft hoor ik het graag, ( had al netcaster geprobeerd, maar was hier kennelijk niet voor geschikt ) ook met google en zoekfunctie kom ik niet verder, kom bij van die chrome kastjes uit..
  13. Hallo, BIj mijn ouders staat een Xtrend ET8000 die ik wil flashen van OpenATV 6.1 naar OpenATV 6.2 of 6.3. Bij beide images mislukt het flashen. Ook met een andere USB-stick die opnieuw geformatteerd is. (Ik ben niet meer zeker of het bestandssysteem FAT of FAT32 was.) De ontvanger laat op de display "Flashing..." zien en het lampje van de USB-stick knippert. Na enige tijd stopt het knipperen, maar de ontvanger reboot niet. Er gebeurt niets en in de display blijft "Flashing...." staan. Ik verwijder daarna de USB-stick en zet de ontvanger uit. Als ik de ontvanger opnieuw aanzet dan start het oude image weer op. En werkt alles als voorheen. Waarom reboot de ontvanger niet na het flashen?
  14. Hallo, Ik heb het volgende probleem met mijn Xtrend ET9000: TV kijken gaat prima, maar opnemen en tv kijken gaat niet samen. Kan niet afstemmen , staat er in beeld terwijl het opnemen goed gaat. Dit ging altijd wel goed, dus is er (volgens mij) een tuner of de Lnb defect. De 2 kabels van de Lnb op tuner 1 gezet, beide keren beeld, dus de Lnb is oké. De kabels van de Lnb op tuner 2 gezet en beide keren geen beeld. Mijn conclusie is dus dat tuner 2 defect is. Nu heeft de ET9000 vaste tuners. Dezen kunnen niet gewisseld worden? Moet ik uitkijken naar een nieuwe decoder? Of is er nog een andere optie of oorzaak? Bvd voor je reactie!
  15. Na een aantal jaren afwezigheid toch maar weer eens kijken op Sat4Alll; ik heb een merkwaardige situatie .... Ik heb een Xtrend 7000 en een Xtrend 4000. Bijde aangesloten op een Triple LNB Quad blok op mijn schotel. Dit draait al een aantal jaar zonder problemen. Op mijn Xtrend 7000 (Woonkamer beneden) draait alles als een zonnetje. Op mijn Xtrend 4000 (Slaapkamer boven) kreeg ik begin deze week een probleem. Op al mijn zenders (op Astra 1, Astra 2 EN Astra 3) krijg ik "Tune Failed". Eers dus maar even testen of de ontvanger de geest gegeven heeft ; De 4000 maar eens beneden aangesloten: Werkt prima. De 4000 lijkt dus in orde! De 7000 boven aangesloten: zelfde probleem. Alle zenders geven "Tune Failed". Mijn Conclusie: het ligt dus aan het LNB blok; misschien heeft 1 aansluiting het begeven (ik had in het verleden al eens soortgeloijke problemen, toen loste een andere aansluiting op de Quad het probleem op). Dus een nieuwe Triple LNB Quad besteld. Vandaag redelijk weer dus gelijk maar installeren. Beide receivers uit gezet. Nieuwe blok aan de schotel. Coax kabels aan het blok. Beneden de receiver weer opgestart en .... werkt prima! Ik kan kanalen op alle 3 satelieten zien. Nu naar boven. Receiver aan zetten.... Hoera Nederland1 werkt! BBC1 : Werkt !!! Nog even N-TV proberen.... :-O melding TUNE failed ! SHIT. Opnieuw controleren BBC:1 en NPO1 ook Tune Failed ???? Maw. Het werkte boven even maar nu zelfde probleem als met het oude LNB blok. FYI: op televisie beneden met de 7000 werkt het nog steeds prima !!! Heeft iemand een idee wat het zou kunnen zijn? Groet, Henk
  16. Goedendag, Ik heb een ET10000 als hoofd ontvanger en een ET4000 als client (remote channel stream converter). Beide openpli 7 en Kernel versie 4 Het is niet (meer) mogenlijk de HDD van de ET10000 te mounten ( /media/hdd/movie ), nog nfs of cifs. De Qnaps NAS mounten lukt wel Als ik een 'network search' doe zie ik de ET10000 wel, maar krijg geen verbinding naar de HDD De ET10000 opnames zijn wel gewoon via webif met mijn PC te bekijken. heeft er iemand een tip? Alvast bedankt!
  17. Bitje1

    et9500 Voeding IPS80W

    Goedemorgen Heren,.... Kan iemand mij vertellen wat voor type IC2 is in deze schakelende voeding ? Hij is helemaal weg geknald,.. Of nog beter een schema van dit modelletje Met vriendlijke groet andy
×
×
  • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy