Spring naar bijdragen

Doorzoek de gemeenschap

Toont resultaten voor tags 'tvvlaanderen'.



Meer zoekopties

  • Zoeken op tags

    Voer tags gescheiden door een komma in.
  • Zoek op auteur

Soort bijdrage


Marker Groups

  • Leden

Forums

  • Algemeen
    • Nieuwsberichten
    • Off topic
  • Satelliet Radio/TV
    • Algemene vragen
    • CanalDigitaal
    • Joyne
    • TV-Vlaanderen
    • Schotelpark
    • Zenderlijsten en frequenties
    • Feedhunters
  • Overige Radio/TV
    • CI, CI+, (soft)cams en smartcards
    • Ziggo
    • Overige Kabel-TV aanbieders
    • DVB-T / DVB-T2 / DAB
    • IPTV
  • Receivers (DVB-C, DVB-T, DVB-S)
    • Dreambox
    • M7 / Pace / Philips
    • Vu Plus
    • Xtrend
    • Overige merken
  • Computers & telefonie
    • Windows en zo...
    • Linux & Co.
    • Android
    • Apple
    • Hardware
    • Mediaspelers (hard- en software)
    • Internet en (thuis)netwerk
    • Mobiele, vaste telefonie en VoIP
  • Diversen
    • De rokende soldeerbout
    • 3D Printen
    • Audio, TV en Video apparatuur
    • Domotica (huisautomatisering)
    • 2dehands

1 resultaat gevonden

  1. ontvangst Tp éénHd valt soms weg

    Goeiemiddag, Nu zit ik al een tijdje met dit probleem: Geregeld valt éénHD weg. De andere zenders via 23.5 blijven dan ok. Oplossing is dan soms om te zappen naar een andere sat en terug naar één. Zappen binnen de sat (23.5), ondanks dat het een andere polarisatie is (waar de andere zenders op zitten), levert geen beeld op.(ondanks dat ik de box opnieuw een diseqc signaal laat sturen bij elke zenderwissel) (Gisteren rond 19u30 zag ik het toevallig aankomen: de ontvangst van die Tp zakte stilaan van SNR +/- 90 (92 overdag) naar 60 tot helemaal weg. Dit gebeurt zo 2 à 3 keer per week en ongeveer 1 keer per avond. Geen vast uur. (meestal niet meer na 21uur.) De hoofdontvanger is een DM7020HD die via een no-name diseqc naar de Inverto Black ultra twin (2 iaansluitingen) gaat. De andere ontvanger die gebruikt wordt voor de dagdagelijkse opnames (UFS910) gaat via een Spaun naar diezelfde lnb. Nu heb ik bij de lnb eens de coaxen gewisseld. (omdat ik dacht dat het om een defecte lnb ging) Maar dat leverde geen resultaat op. (Ik vermoed trouwens dat de Kathrein er ook last van heeft). Volgens mij zijn er twee opties: een volledig defecte of haperend twin lnb (zou wel toevallig zijn dat die 2 inwendige lnb's hetzelfde euvel hebben, niet) Of iets anders. Kan een externe stoorbron de oorzaak zijn? Iemand een tip? Alvast bedankt voor jullie aankomende ideeën.
×