Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'vu plus solo 4k'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Calendars

There are no results to display.

There are no results to display.

Forums

  • Algemeen
    • Nieuwsberichten
    • Off topic
  • Satelliet Radio/TV
    • Algemene vragen
    • CanalDigitaal
    • Joyne
    • TV-Vlaanderen
    • Schotelpark
    • Zenderlijsten en frequenties
    • Feedhunters
  • Overige Radio/TV
    • CI, CI+, (soft)cams en smartcards
    • Ziggo
    • Overige Kabel-TV aanbieders
    • DVB-T / DVB-T2 / DAB
    • IPTV
  • Receivers (DVB-C, DVB-T, DVB-S)
    • Dreambox
    • M7 / Pace / Philips
    • Vu Plus
    • Xtrend
    • Overige merken
  • Computers & telefonie
    • Windows en zo...
    • Linux & Co.
    • Android
    • Apple
    • Hardware
    • Mediaspelers (hard- en software)
    • Internet en (thuis)netwerk
    • Mobiele, vaste telefonie en VoIP
  • Diversen
    • De rokende soldeerbout
    • 3D Printen
    • Audio, TV en Video apparatuur
    • Domotica (huisautomatisering)
    • 2dehands

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Skype


Locatie:


Interesses

Found 4 results

  1. Ik heb een probleem met mijn Solo4K Daar ik sinds een paar maanden een nieuw modem van Tele2 heb, heb ik weer eens geprobeerd om de VU in het netwerk te krijgen. Dat lukt me iedere keer weer niet met onderstaande nare gevolgen. Op een gegeven moment werd het TV scherm groen met de mededeling software fout. Hier stond een heel verhaal wat te snel verdween om alles te kunnen lezen. Ook als ik de schakelaar op de achterkant een paar minuten uit zet dan start hij niet meer op. Ik krijg wel VU+ en OpenPLI te zien en verder komt hij niet en geeft als datum 1 januari 1970 aan. Ik
  2. Hallo Sat vrienden, als deze in de verkeerde groep staat dan graag naar de juiste plaatsen. Mijn vraag : sinds kort , nadat ik op verzoek van KPN mijn UpnP in het modem op disable heb gezet, kom ik niet meer via Filezilla en Putty niet meer in mijn box. In het Kpn-modem de UpnP weer even aangezet en op nieuw geprobeerd, geen succes. Wat me opvalt is dat wanneer ik de user "root" intik (zoals gebruikelijk) dat ik een passw moet geven. Nooit hoeven doen, zowel voor Filezilla als Putty. Heeft iemand mss een aanpassing gedaan ? (Ik iig niet) Kan ik dit
  3. Dit werd gezegd bij de vernieuwing van versie 15.0.0 is er ergens een beschrijving hoe dit precies werkt? klinkt heel leuk als je wat wilt opnemen, en de kaart is bijv in mijn andere ontvanger.
  4. Sinds ik mijn VU+Solo4K heb geflasht met OpenPli 7.3 zijn er een aantal dingen veranderd, zoals de symbolen die worden weergegeven bij een zender. Bij een UHD zender geeft hij nu ook 4K weer in het rechter symbool waar nu HD staat. Wat betekenen de andere symbolen, vooral de gekleurde?
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.