Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
Gast lientje.

Onder andere geen Arabische zenders meer.

Aanbevolen berichten

Gast

Sinds een tijdje kan ik ineens geen Arabische zenders meer ontvangen, terwijl het toch gewoon zenders zijn die op de Astra19 vrij te zien zijn. Het gaat onder andere om Al Jazeera. Ik heb al een paar keer een automatische transponder scan gedaan, zonder resultaat. Wie weet hoe ik die zenders weer kan gaan ontvangen?

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Gast

Sattaz, ik heb het geprobeerd, maar waarschijnlijk deed ik toch iets niet goed, nog steeds die Arabische zenders niet. En nu heb ik zodanig zitten prullen dat ik bij automatische transponderscan helemaal niks meer kan selecteren, het vakje in het schermpje van transponderscan is helemaal leeg nu...., hoe krijg ik daar weer iets?

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

Probleem met de transponderscan is verholpen. Ik heb met een handmatige transponderscan geprobeerd de Arabische zenders erin te zetten. Ik krijg dan na de scan de melding dat er 0 services zijn toegevoegd dus ik neem aan dat die zenders er al op staan. Gisteren had ik na meer dan 10 minuten opeens wel beeld op de Arabische zenders, (ik was toevallig bij tv weg terwijl de tv op al jazeera bleef staan), nadat eerst gewoon "service cannot be found" als melding kwam. Ik zou heel graag willen weten waarom ik heel soms wel beeld heb na lange tijd wachten, en meestal niet, wie weet het?

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.