Ga naar inhoud


Topfield 5300k update vraag


Gast

Aanbevolen berichten

Enige tijd geleden zag ik een bericht over een verschenen update voor de topfield ontvanger van KPN/Digitenne die een aantal vervelende problemen zoals zwarte opnames zou verhelpen, als ik nu in mijn ontvanger status kijk zie ik dat de laatste update dateert uit aug. 2005, ik meen te herinneren dat er een update voorhanden was die via het update menu te downloaden was echter zie ik hier niets staan en dit menu is zelfs grijs na de kanaal wijzigingen van afgelopen weekend.

 

Heeft iemand hier ervaring mee of weet meer van deze update af, er is toch niet zoveel over bekend en bij kpn kom ik niet zoveel verder de mevrouw die ik sprak zij dat dit automatisch gaat, dat zou best kunnen maar de software versie staat nog steeds op 1.32 dit klopt toch niet denk ik.

<img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Citaat:
maar de software versie staat nog steeds op 1.32 dit klopt toch niet denk ik.

Dat klopt inderdaad niet, de nieuwste versie is 1.40, en volgens de KPN-website wordt die tot 31-12-2006 uitgezonden (zoek "tv update" of zie hier). Maar het klinkt hier alsof de update nu al niet meer wordt uitgezonden.
Heb je vóór de kanaalwijzigingen nooit een melding van de nieuwe software-versie gezien?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja heel even gezien ben toen op vakantie gegaan en dacht doe ik wel even rustig bekijken na de vakantie , na terugkomst geen update meer te bekennen, had ook nooit op vakantie moeten gaan <img src="/forums/images/graemlins/cool.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/smirk.gif" alt="" />

maar zal kpn benaderen of dit wellicht tijdelijk weg is ivm de netwerk aanpassingen.

 

Thks ben weer wat verder

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gaat deze update ook voor de 5300d beschikbaar komen? Digitenne en KPN zijn nu toch een, misschien tijd voor een update voor de 5300d dan ook? Ik wordt namelijk gek van de opnames die ik niet (meer) kan afspelen (zwart scherm).

 

Marcel

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Ik wordt namelijk gek van de opnames die ik niet (meer) kan afspelen (zwart scherm).

Niet meer kunnen afspelen wijst op een gecodeerde opname. Een gecodeerde opname is herkenbaar aan de $ in de opnamelijst en aan het feit dat hij alleen afspeelbaar is met de smartcard in de recorder. Iedere maand wordt je smartcard geupdate waardoor je alleen nog maar de opnames van de lopende en vorige kalendermaand kunt bekijken.
Je kunt zo'n opname onbeperkt houdbaar maken door hem te kopiëren.
In versie 1.40 komt dit inderdaad praktisch niet meer voor, maar sinds Nederland 1,2,3 FTA worden uitgezonden zou daarvoor het probleem nu ook moeten zijn opgelost.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Vervolg topfield update 5300k

 

Vandaag met KPN gebeld ,duurde even 20 min wachten en dat allemaal door het veranderen van wat kanalen gaat nog niet helemaal ok blijkt wel.

 

Kreeg het advies om de tuner alle kabels los te halen en deze zo 10 min te laten staan. Vreemd maar netjes gedaan je weet maar nooit lijkt mij dat als je de spanning er af haalt de rest van de kabels weinig invloed heeft maar goed,,, aansluiten dus dan zou ik de update 1.40 kunnen ophalen en is alles ok.

 

Niet dus….ontvanger staat op 1.32 en het update menu is grijs niet eens selecteerbaar

Morgen maar weer eens bellen

 

Mochten er mensen zijn met suggesties of het zelfde probleem verneem ik dat graag

Link naar reactie
Delen op andere sites

Pope,

 

Volgens mij zit update op dit moment niet in de lucht ik zit ook nog te wachten ik laat mijn tuner in iedergeval aan staan mocht update voorbij komen dan kan tuner hem opslaan in zijn geheugen om dan uit te voeren.

 

Richard

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...